Merhaba, benim de 10 Temmuz’da transferim olmuştu. 22 temmuz test günümdü.Bugün kan verdim 1.59 çıktı sonuç. Maalesef olmadı
Cnm erken yapmışsın belki yükselmez mı hakkında hayırlısı yas kaç ınsaallah tez zamanda kendiliginden hamile kalırsn0,16 çıkmış ümitsiz yani
Canım kan sonucun mu böyle çiktı0,16 çıkmış ümitsiz yani
Çok üzüldüm. İnşallah Bi daha ki sefere bebişin seninle olur. Belki kendiliğinden gelir.Canım kan sonucun mu böyle çiktı
Ben adet oldum 2.gun doktora gittim rahimde herhangi bir engel yok hemen baslayabiliriz dedi. Bende istedimBende sizin gibi olumsuzu alanlardanım doktorum istersen dondurulmuşla devam edebilirsin hemen dedi.. acaba bir ay beklesem diğer ay mı baksam yada hemen devam etmek mi iyi bilmiyorum
361 cikti 10.gun cnmCanım senin kan testinde kaç çıkmıştı ?
5 günlük embriyo değil mi ? Bende 9. günde 180 çıktı. Değerlerin böyle değişik olması ilginç.361 cikti 10.gun cnm
Hayırlı olsun361 cikti 10.gun cnm
Yok cnm 3.gun dondurulmus5 günlük embriyo değil mi ? Bende 9. günde 180 çıktı. Değerlerin böyle değişik olması ilginç.
hadi hayirlisi olsunn rabbim hayirlisi ile hayirlisini nasip etsin.. belki de zamani simdidir... yedigine ictigine keyfine dikkat et...Ben adet oldum 2.gun doktora gittim rahimde herhangi bir engel yok hemen baslayabiliriz dedi. Bende istedim
Hayırlı olsun inşallah ben sanki yorgun hissediyorum ilacı bugün kestim ne zaman oluyor acaba adetBen adet oldum 2.gun doktora gittim rahimde herhangi bir engel yok hemen baslayabiliriz dedi. Bende istedim
kisiye gore degisir ama ben 5 gune olmustum umudunu kaybetme mutlaka rabbimin bir bildigi vardir seni siniyordur ne verirse o verirHayırlı olsun inşallah ben sanki yorgun hissediyorum ilacı bugün kestim ne zaman oluyor acaba adet
Teşekkür ederim.. aynen öyle umarım ilk ve son negatiftir Allahım daha ağır üzüntülerden esirgesin hepimizi.. bende bekleyeceğim artık kısmet ne zaman olur..kisiye gore degisir ama ben 5 gune olmustum umudunu kaybetme mutlaka rabbimin bir bildigi vardir seni siniyordur ne verirse o verirdua etmeye devam et
Ooo cnm test yaptirdinmi sen5 günlük embriyo değil mi ? Bende 9. günde 180 çıktı. Değerlerin böyle değişik olması ilginç.
12. günde yaptırmak istiyordum ama dayanamadim.Ooo cnm test yaptirdinmi sen
Valla cokkkkkkk sevindim inşallah değerin sağlıklı katlanır kucagina almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim:)12. günde yaptırmak istiyordum ama dayanamadim.
Pazartesi tekrar yaptıracağım inşallah katlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?