- 9 Kasım 2018
- 167
- 217
- 53
Cnm senin adet ağrısı gibi ağrıların varmı hangi belirtilerin var yazarmisin12. günde yaptırmak istiyordum ama dayanamadim.
Pazartesi tekrar yaptıracağım inşallah katlanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm senin adet ağrısı gibi ağrıların varmı hangi belirtilerin var yazarmisin12. günde yaptırmak istiyordum ama dayanamadim.
Pazartesi tekrar yaptıracağım inşallah katlanır.
Arada bir kasiklarimda ağrı oluyor ve belim arada ağrıyor.Cnm senin adet ağrısı gibi ağrıların varmı hangi belirtilerin var yazarmisin
Daha erken değil mi ? Bazılarında sonuç daha geç çıkabiliyor, 12. güne kadar sonuçta değişiklikler olabilir.8.gün 5.gün embriyosu 2 transfer... erken gebelik testi ve sonuç negatif![]()
Cnm sevinmek ve üzülmek için erken degilmi bu gebe testleri bizi mahvetti bende 3 gündür perişan im bi cikiyo bi çıkmıyo en iyisi test gunu nu beklemek8.gün 5.gün embriyosu 2 transfer... erken gebelik testi ve sonuç negatif![]()
Benim ilk günden beri adet ağrısı var bikac gündür mide yanmasi bel agrisi ayaklarım buz gibi temmuz ayında üstelik garip idrar testi dün sabah yaptım gözle çok dikkatli bakınca bi pembe lik vardı neyse akşam a kadar kac kez baktım bi değişim olmamıştı akşam çöpe atayim dedim bi baktim çizgi kalın rengi koyu morel enflasyon yaniArada bir kasiklarimda ağrı oluyor ve belim arada ağrıyor.
Benim şu anki sorunum kabızlık, ikinmamaya çalışıyorum ama zor durumdayım. O kadar da lifli gıdalar tüketiyorum.
Sende ne gibi sorunlar var ?
Resmi var mı testin merak ettim ? Kan tahlili ne zaman yaptiracaksin ?Benim ilk günden beri adet ağrısı var bikac gündür mide yanmasi bel agrisi ayaklarım buz gibi temmuz ayında üstelik garip idrar testi dün sabah yaptım gözle çok dikkatli bakınca bi pembe lik vardı neyse akşam a kadar kac kez baktım bi değişim olmamıştı akşam çöpe atayim dedim bi baktim çizgi kalın rengi koyu morel enflasyon yani
Resmi var mı testin merak ettim ? Kan tahlili ne zaman yaptiracaksin ?
Dün gece nerdeyse forumdaki bu konuya ait bütün yorumları okudum 5.gün embriyosunda 8.gün idrar testinde çıkmış herkesin. Bide pozitif olanlarda olan belirti bende yok.ya iyice paranoyak oldum bide benim tekrar deneme şansımda yok öyle olunca çok tedirginimDaha erken değil mi ? Bazılarında sonuç daha geç çıkabiliyor, 12. güne kadar sonuçta değişiklikler olabilir.
Aynen mahfettiCnm sevinmek ve üzülmek için erken degilmi bu gebe testleri bizi mahvetti bende 3 gündür perişan im bi cikiyo bi çıkmıyo en iyisi test gunu nu beklemek
belirtiler herkeste değişik ama mesela bende de bacak ağrısı var adet olacakmışım gibi bel ,kasık ve karın ağrılarım mevcut.Dün gece nerdeyse forumdaki bu konuya ait bütün yorumları okudum 5.gün embriyosunda 8.gün idrar testinde çıkmış herkesin. Bide pozitif olanlarda olan belirti bende yok.ya iyice paranoyak oldum bide benim tekrar deneme şansımda yok öyle olunca çok tedirginim
Pazartesi günü kan vericek.Rabbim nolur bizi mahrum bırakmasınbelirtiler herkeste değişik ama mesela bende de bacak ağrısı var adet olacakmışım gibi bel ,kasık ve karın ağrılarım mevcut.
Bilinmez belki geç döllenmedir belirti vermez hayırlısı rabbimden allhım burada olan olmayan isteyen ümmeti muhammete evlat sevgisini yaşatsın bizleri de ayırmasın inşallah canım benim üzülmek yok
amin amin ecmainPazartesi günü kan vericek.Rabbim nolur bizi mahrum bırakmasın
8. gunde idrar testi de nedir yaaaAynen mahfettieşimede diyemedim negatif diye kendi kendimi yiyorum 1 saattir
![]()
benim bildigim kadariyla idrar testi sonucu ilk 5-10 dk icinde olan gecerli sonradan olanlar degil...Benim ilk günden beri adet ağrısı var bikac gündür mide yanmasi bel agrisi ayaklarım buz gibi temmuz ayında üstelik garip idrar testi dün sabah yaptım gözle çok dikkatli bakınca bi pembe lik vardı neyse akşam a kadar kac kez baktım bi değişim olmamıştı akşam çöpe atayim dedim bi baktim çizgi kalın rengi koyu morel enflasyon yani
Canım hayırlı olsun tedavin. Kahverengi lekelenme leri yerleşme belirtisi olarak okuyorum hep. İnşaAllah senin de öyledir. Umutlandırmak gibi olmasın ama benim bildiğim böylearkadaşlar merhaba daha önce 2 tüp bebek denememizde kimyasal gebelik oldu. kanda pıhtılaşma varmış kan sulandırcı ilaçlarla birlikte ilk kez tedavi oluyorum. şu anda 3. denemedeyiz 2 tane 5. gün dondurulmus embriyo transferim oldu. transferin 5.6. günü crinone jelin tortusuyla beraber çok az kahverengi leke geldi sonra kesildi bugün yine geldi. kasığımda batma oluyor ara ara ve çok bel ağrım vardaha öncekilerde hiç leke olmamıştı acaba kan sulandırıcılardan olabilirmi?