Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yüce rabbim elbette nasip edecektir hayırlı evlat sağlıklı sıhhatli olarak nasip kısmet etsin elimizden birşey gelmiyor rahim kapalı kutu olmuyorsa elbet zamanı değildir allahım bizlere dayanma gücü ihsan eylesin

Bende sizin gibi olumsuzu alanlardanım doktorum istersen dondurulmuşla devam edebilirsin hemen dedi.. acaba bir ay beklesem diğer ay mı baksam yada hemen devam etmek mi iyi bilmiyorum 😕
Ben adet oldum 2.gun doktora gittim rahimde herhangi bir engel yok hemen baslayabiliriz dedi. Bende istedim

Rabbim verecektir kizlar zamani geldginde..olmuyorsada vardr bi hayir..ilkinde kendimi parcaladim..fizik tedavi hemsiresiydim o zmanlar.mecburen k.dogum servisine gectim..kac sinavdan gectim neler gordum neler duydum sen dogum yapmadin tabi anlayamassin diyen hastalarm oldu.dogum esnasinda dua eden hastalarimda.bebekleri giydirdim kokladim verdim annelerine..hayirlisi rabbim dedim..sabrediyorum sabredecegim dedim..simdi pozitif cikti tedirginm tabiki ama rabbim bilir yinede ne yazildiysa o olacak..hepiniz duamdasjniz..

Hayatta nelerle sinaniyo insanlar.yeterki saglik olsun..bu arada ilk tedavimden sonra troid hastasi oldum.ciddi bi tedavi gordum zehirlendim ilac yetmedi atom tedavisi gordum 1 bucuk yil duzelmek icin ugrastim sagliktan otesi bos.saglimiz olsun hersey olir gider.belkide olmaz yani rabbim belkide vermez.sinavimiz bu belkide bu hayatta.ama dunyanin sonu degl ya.. sabir arkadslarim sabr..

kisiye gore degisir ama ben 5 gune olmustum umudunu kaybetme mutlaka rabbimin bir bildigi vardir seni siniyordur ne verirse o verir 🙏 dua etmeye devam et 🙏🙏🙏
Teşekkür ederim.. aynen öyle umarım ilk ve son negatiftir Allahım daha ağır üzüntülerden esirgesin hepimizi.. bende bekleyeceğim artık kısmet ne zaman olur..

Back