• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar ben transferden sonra hep istirahat etmiştim. Kayınvalidem sağ olsun. Çarşamba eve geldim. (Cts 2. Gün embriyosu transfer edilmişti) Perşembe kızım evde yoktu biraz süpürge yaptım, yemek pişirdim ve mutfağı toparladım. O sırada bel agrisi başladı. Önce yoruldum sandım. Ama oturdukça agri arttı. Uzandım. Ama sabah uyandığımda Ağrı’nın hala orada olması beni korkuttu. Şu anda yatıyorum ama inanılmaz bel agrim ve hafif sağ bacak ve kasık agrim var.

Evet 1 tane transver etmisti. Çok sağol cevabin icin
Bende sizin gibi olumsuzu alanlardanım doktorum istersen dondurulmuşla devam edebilirsin hemen dedi.. acaba bir ay beklesem diğer ay mı baksam yada hemen devam etmek mi iyi bilmiyorum 😕

Boşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤❤ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdan 😢 senden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya 🤗
Olumsuz dusunursen cirt cizgiyi goremezsin zaten

Kızlar kan tahlili verdim az önce sonuç bekliyorum. Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Anlamadım gitti..

Kan daha yeni yaptırdım dün idrarda pozitifti bugün değil
Sabah ilk idrarda olunca çıkıyo diyolar. Ama bazen hatalıda oluyo endişelenme kafanı karıştırma hiç önemli olan kanda çıkmasaydı çok şükür çıkmış sağlıcakla geliyo inşallah kuzucuk😍

Sabah ilk idrarda olunca çıkıyo diyolar. Ama bazen hatalıda oluyo endişelenme kafanı karıştırma hiç önemli olan kanda çıkmasaydı çok şükür çıkmış sağlıcakla geliyo inşallah kuzucuk😍
Henüz kan tahlilim sonuçlanmadı kuzum inşallah pozitif sonuçlanır da idrar testleri hatalı der geçerim. İlk idrarla yapıyorum çünkü hep

İnşallah bi yarım saate çıkacak kuzum 🙏 benden çok annem stresten zor duruyor 😰
Yanlış negatif yanlış pozitiften çok oluyor o yüzden ikinci testin yanlış olduğunu düşünüyorum güzel haberlerini de bekliyorum yaz bize de mutlaka🙏

Kızlar ben transferden sonra hep istirahat etmiştim. Kayınvalidem sağ olsun. Çarşamba eve geldim. (Cts 2. Gün embriyosu transfer edilmişti) Perşembe kızım evde yoktu biraz süpürge yaptım, yemek pişirdim ve mutfağı toparladım. O sırada bel agrisi başladı. Önce yoruldum sandım. Ama oturdukça agri arttı. Uzandım. Ama sabah uyandığımda Ağrı’nın hala orada olması beni korkuttu. Şu anda yatıyorum ama inanılmaz bel agrim ve hafif sağ bacak ve kasık agrim var.
Canım dinlen geçmiş olsun, çok ağır iş yapma, bel ağrısı ve kasık ağrısı olabilir normal ama ağır iş yapma, evi süpürme mesela oda ağır bir iş

Back