Kimyasal olmuş olabilir mi acaba bu kadar belirgin çizgide ilk defa yanlış sonuç okudum sizler duydunuz mu hiç benim de bu testti marka olarak fotoğrafta çok çok çok silik zor seçilen bir çizgi vardı on beş dakika sonra olmuştu negatif çıkmıştı Onu bekliyordum ben ama seninki gerçekten söyleyecek şey bulamıyorum22 si test günümdü doktoruma yazdım zaten ilaçları bırakayım mı diye bırak derse bırakacağım artık
22 si test günümdü doktoruma yazdım zaten ilaçları bırakayım mı diye bırak derse bırakacağım artık
Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde olacaktır moral bozma sakınMerhaba, benim de 10 Temmuz’da transferim olmuştu. 22 temmuz test günümdü.Bugün kan verdim 1.59 çıktı sonuç. Maalesef olmadı
İnşlh bir dahaki sefere ama biraz erken değil mi daha test gününe üç gün varmış, belki olur yine de doktor daha iyi bilir tabi0,16 çıkmış ümitsiz yani
Merhaba, benim de 10 Temmuz’da transferim olmuştu. 22 temmuz test günümdü.Bugün kan verdim 1.59 çıktı sonuç. Maalesef olmadı
Haklısın canım. İstirahat ediyorum sabahtan beri. Geçecek bu günler deCanım dinlen geçmiş olsun, çok ağır iş yapma, bel ağrısı ve kasık ağrısı olabilir normal ama ağır iş yapma, evi süpürme mesela oda ağır bir iş
hayirlisi olsun uzulme herseyde bir hayir vardir senin icin mutlaka dogru zaman vardir pes etmemek lazimMerhaba, benim de 10 Temmuz’da transferim olmuştu. 22 temmuz test günümdü.Bugün kan verdim 1.59 çıktı sonuç. Maalesef olmadı
Daha test gününe var bence ümitsizliğe kapılma hemen.0,16 çıkmış ümitsiz yani
hayirlisi olsun kuzumm22 si test günümdü doktoruma yazdım zaten ilaçları bırakayım mı diye bırak derse bırakacağım artık
dusmeye baslamis hic cocugum bu sekilde negatif dusunursen dunyam basima yikilir intihar ederim heralde pozitif dusunmek zorundayim zorundayizsiz sürekli olumlu düşünmeyi başarabiliyorsanız tebrik ederim benim elimden gelmiyor
dusmeye baslamis hic cocugum bu sekilde negatif dusunursen dunyam basima yikilir intihar ederim heralde pozitif dusunmek zorundayim zorundayizsiz sürekli olumlu düşünmeyi başarabiliyorsanız tebrik ederim benim elimden gelmiyor
Amh geçen sene 0.3 dü bu sene kimbilir kaç oldu 2. Denemem her geçen gün yumurta sayım daha da azalıyor hiç hamile kalamadım o yüzden umudum çok az.eğer düşüklrrin varsa gebe kapabiliyorsan korkma elbet olur4 bebek kaybettim tek tüpüm yok amh degerim
dusmeye baslamis hic cocugum bu sekilde negatif dusunursen dunyam basima yikilir intihar ederim heralde pozitif dusunmek zorundayim zorundayiz
Doktorumla görüştüm sakın ilaçları bırakma, 22’sinde testi tekrarlayalım. Daha önce bir hastamızda bu tarz durum yaşanmıştı ilaçları bıraktığı için gebelik devam etmedi dedi.Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde olacaktır moral bozma sakın
İlk denememde sadece enox yada eşdeğer clexan günde bir göbekten kullandım, 2. Denemede hem enox hem de prolutex kullanıyorum birini koldan diğeri göbekten günde bir defa,progestanı fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa ve yanında bir iki ilaç ile beraberinde toplam 5-6 ilaç kullanıyorumDondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar her gün kalçadan progestan iğnesi yapıyor musunuz. Bana yarın başla dedi Dr. Taze transferde her gün mü yapmiş tim hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı
Henüz çok küçük olduğu için idrarda çıkmayabiliyormuş, sadece kanda belli olur diyorlar, yeğenim de doktor oda öyle söylemişti5. Gün embriyosuydu kuzumidrarda 12. Gün bile çıkmayıp hamile kaldığını kan testinde öğrenen bir eltim var tüp bebek sürecinde şimdi 3 yaşında bebişko..
O yüzden Allah ümit kesilmez diyorum
Ben korkudan veremedim0,16 çıkmış ümitsiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?