Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende onlari dusunuyorum zor zamanlarimda..Allah herseyi kararlar.belki oluruz belkide olamayiz hic bizaman anne..napacam diyorum boyle uzulucezmi hayat boyu kendimizi perisan edicez..Isyan etmeden sinavimiza devam yapacak bisey yok canlarim

kızlar bende 1 temuzda tüp bebek transfer oldum kan testim pozitif çıktı bugün doktor ultrasonda görmedi tekrar kan verdim betam düşmemiştir değilmi

kızlar bende 1 temuzda tüp bebek transfer oldum kan testim pozitif çıktı bugün doktor ultrasonda görmedi tekrar kan verdim betam düşmemiştir değilmi
Rahat ol cnm, daha 16gün olmuş, utrasonda gözükmeyebilir henüz

HAYırlı olsun canımEn son me zaman kan verdin ve kaçtı belli değere gelmeden gözülmüyomuş

İlki ilk 10 dk da diğeri yarım saatte hayalet çizgi çıktı . Bugün transferden sonra 6.günüm 5.gün embriyosu. Pozitif demeli miyim buna

Eklentiler

• BC35C310-C645-40D9-8039-B6C6F2596C92.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 925600E4-6637-4261-ABCC-AF095CEA0771.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…