- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
Bende onlari dusunuyorum zor zamanlarimda..Allah herseyi kararlar.belki oluruz belkide olamayiz hic bizaman anne..napacam diyorum boyle uzulucezmi hayat boyu kendimizi perisan edicez..Isyan etmeden sinavimiza devam yapacak bisey yok canlarimDediğin çok doğru canım ilk denememde yaptığım idrar testleri negatif çıktıkça Nası çıldırmış gibi ağladığımı dünyayı yerinden oynatmak istediğmi eşimin çaresizliğini hatırladıkça nasıl bir dahs güç bulmuşum diyorum ben de.şimdi daha stabil bakıyorum olmazsa daha güçlü durmaya çalışacağım hayatta tek Şey bebek sahibi olmak değil sonuçta.tedaviler bizi olgunlaştıryor.çocuğu olup ufka şeylere dert diyen insanlara şaşıp kalıyorum.eminim ki daha büyük problemleri olan sağlığı ile savaş verenler çocuğunu kaybedenler de bizim durumumuza şükrederdi o yüzden herşeyi kabullenip beklemek en gzeli olursa dünyalar bizim olur olmazsa nasip
Rahat ol cnm, daha 16gün olmuş, utrasonda gözükmeyebilir henüzkızlar bende 1 temuzda tüp bebek transfer oldum kan testim pozitif çıktı bugün doktor ultrasonda görmedi tekrar kan verdim betam düşmemiştir değilmi
HAYırlı olsun canımkızlar bende 1 temuzda tüp bebek transfer oldum kan testim pozitif çıktı bugün doktor ultrasonda görmedi tekrar kan verdim betam düşmemiştir değilmi
sağol canım valla içimi rahatlatın bakalım inşallah saat 2 de alacan sonuçlarıRahat ol cnm, daha 16gün olmuş, utrasonda gözükmeyebilir henüz
ilk 13 temuzda yaptım kan testimiHAYırlı olsun canımEn son me zaman kan verdin ve kaçtı belli değere gelmeden gözülmüyomuş
3bc kalite orta kalite mi oluyor canim ?aminn insallahhh darisi tumm isteyenlerin basinaaa benim amh cok dusukdu bu 3. denememiz di 5 gunluk 3 bc kalitesinde kondu
İlki ilk 10 dk da diğeri yarım saatte hayalet çizgi çıktı . Bugün transferden sonra 6.günüm 5.gün embriyosu. Pozitif demeli miyim buna
[/QUOTE
Bence pozitif arkadaşım hayırlı olsun
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip eder kucağımıza da sağ salim alırız inşallahDarısı bize inşallah dualarını eksik etme
Amiiin inşallahAmin inşallah Rabbim hepimize nasip eder kucağımıza da sağ salim alırız inşallah
Pozitif canım hayırlı olsunİlki ilk 10 dk da diğeri yarım saatte hayalet çizgi çıktı . Bugün transferden sonra 6.günüm 5.gün embriyosu. Pozitif demeli miyim buna
Harika kaçıncı gün bugünBen bugun tekrar kan verdim değerim 25 çıktı umutlanmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?