Acilde kan verdim bir saate çıkar dediler devlet hastanesindeEvet bemde oyle dua ediyorum kimseye aratmasin Allah isteyene versin bizlerede.kac dakikaya cikiyor sonuc
Güya e nabızdan belli olacaktı çıkmadı eşim hastaneye gitti ordan sonucu alacak yolda şu anCikmadimi daha canm
Haber ver mutlaka bekliyoruzGüya e nabızdan belli olacaktı çıkmadı eşim hastaneye gitti ordan sonucu alacak yolda şu an
Üzülme canım bende dün gördüm negatifi gördüm herşeyin hayırlısı nasip değilmiş canım üzülme tatlım3. Gün emroyımuz kaldı
Evet Allaha inaniyoruz iyiki..Bende Mayıs ayında negatifi görmüştüm bilirim nasıl bir his olduğunu.. iyi ki Allah’a inanıyoruz yoksa dayanılacak gibi değil... sürekli kendimi dinliyorum rahim agzımda sızı var kasıklarımda agrı var.korkuyorum bi öncekinden çok korkuyorum.rabbim noluuuuur
Uzgunum negatif canm yaArkadaşla ben ayn 4 transfer oldum 8.gunde kan test yaptim1.46 çıktı 10.gunde 0.42 boyle olup hamile olan varmi
Işlem sirasinda tamamen baygin oluyorsun cok kisa süruyor uyaniyorsun adet agrisi oluyor ama igne serum filan geciyor agrin ama benm cok gaz sancım olmustu 1 hafta cektim valla insallah kolay gecer sizin.Kızlar yumurta toplama çok mu ağrılı oluyor sonrasında ertesi gün falan korkuyorum da ben anesteziden sonraki durumunuz nasıldı
İnşallah canım,Işlem sirasinda tamamen baygin oluyorsun cok kisa süruyor uyaniyorsun adet agrisi oluyor ama igne serum filan geciyor agrin ama benm cok gaz sancım olmustu 1 hafta cektim valla insallah kolay gecer sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?