Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hayirli sonuclarin olsun canim bende pazartesi oldum transfer meraktan catlamak uzereyim test yapmak istiyorum istemsizce sen nasil dayaniyosun

Arkadaşım test falan yapma bence gününden önce, yoksa benim gibi kötü olursun. Negatif çıksa (Allah korusun) umutla test gününü beklersin. O yüzden sadece en iyisi test günü 1 kerede yapıp öğrenmek

Evet canım banada estrofem, progestan fitil ve kan sulandırıcı olarak coraspirin verdi. Size aspirin yerine iğne vermiş demekki. Sağolasın canım yanıtlar için. Senin sonucun ne zaman belli olacak?

Ben estrofem, crinone jel, coraspin, folbilol, progestan iğne, oksapar göbekten iğne kullanıyordum. Herkesin farklı sanırımm.. Sonucu güzel olsunda gersi önemli değil

Merhaba arkadaşım, benimde 2. Denemem bugün olumlu sonucu aldım umarım artar diğer tahlillerde de. Benimde ilk tedavimde hiç iğne falan yoktu. Aynı senin gibi sadece fitil hap falan. 2. De dr değiştirdim bu tedavide çok fazla iğne oldum farklı ve transferden sonrada 5 535891 arkadaşım gibi aynı ilaçlar ve ekstra 2 tane daha farklı iğneler oldum. Şimdi ilk doktorla bunu kıyaslıyorum ilki ne yaptı hiç anlamadım çünkü şimdi yaptıklarıma bakıyorum tutunması için benim iğneler falan olmam gerekiyormuş ama o bi fitille yollamış. Dediğiniz gibi bizi sadece yürüyen para olarak görüyorlar. Umarım sonraki tercihlerimiz hepimiz için en doğru kararlarımız olur ve hepimiz mutlu oluruz
Arkadaşım hayırlı olsun, kat kat artsın inşAllah. Sağlıkla sıhhatle, darısı başımıza
Teşekkür ederim canım amin inşallah

Valla bende anlamadım yürütünce. Açıkçası internetten izlediğim videolarda söylenen doktorların hemen kaldırmaması ve en azından 20-30 dk yatarak bekletmesi yönünde. İnşallah ikinci dememde hayırlı, güzel bir sonuç alırım. Rabbim isteyen herkese tez vakitte pozitif sonuç almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle kızlar.

Arkadaşım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunması ve gelişimi devam eder ve sağlıklı, sıhhatli bebişini kucağına alırsın. Canım sen nerede 2. Transferini oldun? Doktorunun ismi nedir? Bir sakıncası yoksa paylaşırsan çok sevinirim. :) Ben açıkcası hem tüm bebek merkezi hemde doktoru değiştirmek istiyorum.

Canım tabiki paylaşırım burda birbirimize hem destek hem fikir vermek içinde konuşuyoruz:) ben ilkini midicanada yavuz beyde yaptım memnun kalmadım. 2. Deneme bahçelievler medical parkta jane özcan da yaptım. İlgisinden falan memnunum ama araşturman lazım :)

Canım çok teşekkürler. :))

Cnm ne raporu çıkartıcaksin mrk ettim .

Canım valla bende burada öğrendim 5.gün embriyosunun daha iyi olduğunu. Bence daha fazla para kazanmak uğruna böyle yaptıklarını düşünüyorum. Bu işler bizim umudumuz onların ticareti.

Bence böyle düşünmeyin kızlar.ben de yıllardır uğraşıyorum hiç sanmazdım ki 2.tedavim pozitif olsun.ilkinde blasttı tutmadı,sonraki de kimyasal oldu.bu defa doktorum farklı ve hep 3.gün taze transfer yapıyor.bu defa tuttu.nasipte olacaksa 3 e 5 e bakmıyormuş bu işler.

Aynen nasipten öte yalan. Sizin tüp bebek merkeziniz ve doktorunuz kimdi?

Bayanlar bu gün 5. Günün . Protestan fitil kullanıyorum az önce fark ettim rahim yumuşamış . Siz böyle bişey hissettiniz mi ? Hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa ben kendi kendime mi belirti arıyorum ?????

Bayanlar bu gün 5. Günün . Protestan fitil kullanıyorum az önce fark ettim rahim yumuşamış . Siz böyle bişey hissettiniz mi ? Hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa ben kendi kendime mi belirti arıyorum ?????

Arkadaşım hayırlı sonuçlar alabilmen duası ile, bence belirti aramamalısın. Hep diyorum ben birsürü şey yaşadım ama sonucu negatif oldu. O yüzden aramadan beklemek daha iyisi

Cnm cok sevindim .insaallah katlanarak artar kucagina almayi nasip eder rabbim. Hangi dr gittin kac embriyo konuldu ogrenebilirmiyim?
Teşekkür ederim canım daha heyecan bitmedi işte bekleneye devam:)) darısı bekleyen herkesin ve seninde başına canım. Ben medical parkta jane özcan’a gittim 3. Gün iki embriyo konuldu bence değerime göre biri tutmuş gözüküyor ama hakkımızda hayırlısı

Arkadaşım hayırlı sonuçlar alabilmen duası ile, bence belirti aramamalısın. Hep diyorum ben birsürü şey yaşadım ama sonucu negatif oldu. O yüzden aramadan beklemek daha iyisi
Çok haklısın insan nefsi iste engel olamıyor kendine

Çok haklısın insan nefsi iste engel olamıyor kendine

Malesef engel olamıyor, ben 6.gün idrarda negatif gördüm.. Sabırla bekledim, erkendir dedim.. 9.gün aksam erken gebelik testinde hafif ikinci çizgiyi gördük eşimle gayet belli oluyordu. Koşa koşa heycanla kan vermeye gittim. Kocaman negatif aldım döndüm. O yüzden sabredip beklemeli, 1 kere kan sonucunda görmeli insan. En azından yıpransada aşırı yıpranmamış oluyor

Allah hepimize positifi görmeyi nasip etsin Benim transfer gününü saymazsak bugün 8.gün akşamüstü dayanamayıp şu ucuz olan idrar testlerinden yaptım koca bir boşluk büyüteçle bile baktım yok ikinci çizgi böyle olupta sonradan çıkar mı acaba çok mu aceleciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…