Hayirli sonuclarin olsun canim bende pazartesi oldum transfer meraktan catlamak uzereyim test yapmak istiyorum istemsizce sen nasil dayaniyosun
Evet canım banada estrofem, progestan fitil ve kan sulandırıcı olarak coraspirin verdi. Size aspirin yerine iğne vermiş demekki. Sağolasın canım yanıtlar için. Senin sonucun ne zaman belli olacak?
Merhaba arkadaşım, benimde 2. Denemem bugün olumlu sonucu aldım umarım artar diğer tahlillerde de. Benimde ilk tedavimde hiç iğne falan yoktu. Aynı senin gibi sadece fitil hap falan. 2. De dr değiştirdim bu tedavide çok fazla iğne oldum farklı ve transferden sonrada 5 535891 arkadaşım gibi aynı ilaçlar ve ekstra 2 tane daha farklı iğneler oldum. Şimdi ilk doktorla bunu kıyaslıyorum ilki ne yaptı hiç anlamadım çünkü şimdi yaptıklarıma bakıyorum tutunması için benim iğneler falan olmam gerekiyormuş ama o bi fitille yollamış. Dediğiniz gibi bizi sadece yürüyen para olarak görüyorlar. Umarım sonraki tercihlerimiz hepimiz için en doğru kararlarımız olur ve hepimiz mutlu oluruzAynen canım paramız helal olmasın. Yarın kan vermek için gittiğimde soracağım. Neden 5.gün embriyosu alınmadığını. Birde bana doktor iğne vermedi transfer sonrası genel olarak burada yazan arkadaşların iğne vurdukları yönünde bana fitil verdi ve östrojen hormanı içeren hap verdi. Sizinde aynı şekilde mi yani iğne mi vurundunuz?
Teşekkür ederim canım amin inşallahArkadaşım hayırlı olsun, kat kat artsın inşAllah. Sağlıkla sıhhatle, darısı başımıza
Amin canım inşallah:))Insallah katlanarak artar :))
Transferden sonra yürütmemeleri lazım değişik geldi. Her doktorun tedavi şekli başka işte.. Sanırım 5.gün embriyosunu sona saklamak için olabilir aman 3. Veya 5. Sağlıkla güzel sonuclar alalım da. Rabbim ol derse olur, inşAllah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba arkadaşım, benimde 2. Denemem bugün olumlu sonucu aldım umarım artar diğer tahlillerde de. Benimde ilk tedavimde hiç iğne falan yoktu. Aynı senin gibi sadece fitil hap falan. 2. De dr değiştirdim bu tedavide çok fazla iğne oldum farklı ve transferden sonrada 5 535891 arkadaşım gibi aynı ilaçlar ve ekstra 2 tane daha farklı iğneler oldum. Şimdi ilk doktorla bunu kıyaslıyorum ilki ne yaptı hiç anlamadım çünkü şimdi yaptıklarıma bakıyorum tutunması için benim iğneler falan olmam gerekiyormuş ama o bi fitille yollamış. Dediğiniz gibi bizi sadece yürüyen para olarak görüyorlar. Umarım sonraki tercihlerimiz hepimiz için en doğru kararlarımız olur ve hepimiz mutlu oluruz
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Canım tabiki paylaşırım burda birbirimize hem destek hem fikir vermek içinde konuşuyoruz:) ben ilkini midicanada yavuz beyde yaptım memnun kalmadım. 2. Deneme bahçelievler medical parkta jane özcan da yaptım. İlgisinden falan memnunum ama araşturman lazım :)Arkadaşım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunması ve gelişimi devam eder ve sağlıklı, sıhhatli bebişini kucağına alırsın. Canım sen nerede 2. Transferini oldun? Doktorunun ismi nedir? Bir sakıncası yoksa paylaşırsan çok sevinirim. :) Ben açıkcası hem tüm bebek merkezi hemde doktoru değiştirmek istiyorum.
Canım tabiki paylaşırım burda birbirimize hem destek hem fikir vermek içinde konuşuyoruz:) ben ilkini midicanada yavuz beyde yaptım memnun kalmadım. 2. Deneme bahçelievler medical parkta jane özcan da yaptım. İlgisinden falan memnunum ama araşturman lazım :)
Cnm ne raporu çıkartıcaksin mrk ettim .Bahçeciyi bende çok duydum ama ben gidersem anadolu tarafındakine yani altunzadeyi düşünüyorum.. Öncelikle adetimi bekliyorum rapor çıkarmak için, ilaçlardan dolayı sanırım sancı yapıyor ama kendisi yok :) haberleşelim buradan nasipse inşAllah bizde ve isteyen herkesede nasip olur
Kızlar benimde transferim 14 ocakta yapıldı. Yarın kan testi yaptıracağım ama bu akşam idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım yarınki testede negatif çıkacak. İlk denemem 3.gün embriyosu ve 2 embriyo transfer etmişlerdi. 5.gün de 2 embriyo gelişti ve sakladılar benim anlamadığım taraf neden 5.gün embriyosunun şansı yüksekse onu denemediler. 5.gün embriyosunun daha kaliteli olduğunu buradan öğrendim. Birde ben Eurofertilde oldum ama pek beğenmedim açıkçası. Transfer olur olmaz hemen kaldırıp odaya yürüttüler beni ve yanımda o saniye kimse olmadığı için üstünü giyebilirsin dedi bir tane oranın temizlik işlerini yapan bir bayan sonra kendi kendime giyindim ve ne yapacağımı bilmediğim için oturdum bekledim doktor geldi 15-20 dk yat dinlen dedi ben aşılama olduğumda bile yatırmışlardı bana çok saçma geldi. Şimdi Mart sonu 5.embriyoların transferi olacak ama Eurofertilden pek memnun kalmadım. Doktorumda dışardan bir kadın doğumcu sürekli tüp bebek yapan bir kadın doğumcu değil buda sanırım bir eksi olabilir.
Canım valla bende burada öğrendim 5.gün embriyosunun daha iyi olduğunu. Bence daha fazla para kazanmak uğruna böyle yaptıklarını düşünüyorum. Bu işler bizim umudumuz onların ticareti.
Cnm cok sevindim .insaallah katlanarak artar kucagina almayi nasip eder rabbim. Hangi dr gittin kac embriyo konuldu ogrenebilirmiyim?Amin canım inşallah:))
Bence böyle düşünmeyin kızlar.ben de yıllardır uğraşıyorum hiç sanmazdım ki 2.tedavim pozitif olsun.ilkinde blasttı tutmadı,sonraki de kimyasal oldu.bu defa doktorum farklı ve hep 3.gün taze transfer yapıyor.bu defa tuttu.nasipte olacaksa 3 e 5 e bakmıyormuş bu işler.
Cnm ne raporu çıkartıcaksin mrk ettim .
Bursa jinemed de yaptırdım.gerçekten öyle.Allahım dileyen herkese çok geciktirmeden nasip etsinAynen nasipten öte yalan. Sizin tüp bebek merkeziniz ve doktorunuz kimdi?
Bayanlar bu gün 5. Günün . Protestan fitil kullanıyorum az önce fark ettim rahim yumuşamış . Siz böyle bişey hissettiniz mi ? Hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa ben kendi kendime mi belirti arıyorum ?????
Teşekkür ederim canım daha heyecan bitmedi işte bekleneye devam:)) darısı bekleyen herkesin ve seninde başına canım. Ben medical parkta jane özcan’a gittim 3. Gün iki embriyo konuldu bence değerime göre biri tutmuş gözüküyor ama hakkımızda hayırlısıCnm cok sevindim .insaallah katlanarak artar kucagina almayi nasip eder rabbim. Hangi dr gittin kac embriyo konuldu ogrenebilirmiyim?
Çok haklısın insan nefsi iste engel olamıyor kendineArkadaşım hayırlı sonuçlar alabilmen duası ile, bence belirti aramamalısın. Hep diyorum ben birsürü şey yaşadım ama sonucu negatif oldu. O yüzden aramadan beklemek daha iyisi
Çok haklısın insan nefsi iste engel olamıyor kendine