Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Forum değişikliğe uğramış
Beni bilen vardır belki
Dondurulmuş 5.gün tek embriyo transferi oldum 5 martta
Bugün 7.günüm ve dayanamadık bizde eşimle
Az önce kan verdim
185 çıktı
Öncelikle 4 yıldır bu anı bekliyorduk
1 kere bile bu duyguyu yaşamamıştım
Allah’ıma şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Sormak istediğim değer fazla yüksek değil mi 7.güne göre
Dış gebelik olmasından korkuyorum
Nolur sonuç bekleyenler bana kızmasın bendrn daha iyi anlayan olamaz sizi
Bu süreci doruklarına kadar yaşamış biri olarak yazıyorum
Sizce normal mi değer
Bence normal cankm degerın benımkı 9 gun 284 cıkmıstı

Arkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce🤲🏻
Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah🤲🏻☺️ İyi değil çok iyi bence 12. güne kadar sağlıkla 2 katına çıkarsa 400leri bulacak nerdeyse 5.gün embriyosu muydu

Kızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah☺️🤲🏻 Ben iki kere doğal yolla dış gebelik geçirdim malesef, dış gebelikte değer yüksek değil tam tersi düşük başlayıp iki katına çıkmıyordu, 7.gün için gayet güzel bir değerin var, pozitif düşün tadını çıkar bence canım :KK200:

Arkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce🤲🏻
Hayırlı olsun canım inşallah değerin yükselir gün geçtikçe sağ salim bebeğini kucağına alirsin

Kızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
Hayırlı uğurlu olsu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Arkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce🤲🏻❤️
Hayırlı olsun 🌼benden bir gün sonra transfer yaptırmışsınız. ben cesaret edemiyorum test yaptırmaya değer düsük çıkarda kafam karışır diye☺️ Sizde de adet agrısı gibi agrı oluyor mu ? İlk günler hiçbirsey hissetmiyordum bugun biraz agrım var

Kizlar 3.gin embriosu pazartesi transferim oldu .cok tedrginim rabbim yüzümüzü guldurur insallah.ilk denemem insallah son olur

Hayırlı olsun 🌼benden bir gün sonra transfer yaptırmışsınız. ben cesaret edemiyorum test yaptırmaya değer düsük çıkarda kafam karışır diye☺ Sizde de adet agrısı gibi agrı oluyor mu ? İlk günler hiçbirsey hissetmiyordum bugun biraz agrım var
Allah razı olsun canım 🤗 bizde hastaneye gitmeden önce çok korkuyoduk kafam düşünmek den cok yoruldu daha cok strese girmeye başladım bi anda gittik hastaneye Elhamdulillah sonuc iyi geldi kafam şimdilik rahat😍cumu gününü iple cekiyorum..belirti olarak goguslerim benim çok acıyor regliye yakn böyle siser ve hassaslasir da ihtimak vermedim ben yine de ilaclardandr diye..evet kasıklarmda hafif agrim vardı..ama bunlara taklmayin ilacın etkisi diye düşün..Rabbim sanada bu duyguyu yasamayi bian önce nasip etsin inşAllah 🤲🏻❤️🤗

Kızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
Canm normal gözün aydın benimde dün 6.günümdü degerim 48.01 çıktı çok şükür 🤲🏻 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin☺️😍🤲🏻❤️

canim tebrikler bas baya hanilesin❤️❤️❤️ Sag salim kucagina al insallah🙏 Sende kac gun embryosuidi?

Canm normal gözün aydın benimde dün 6.günümdü degerim 48.01 çıktı çok şükür 🤲🏻 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin☺😍🤲🏻

Canım senin de gözün aydın
Bu 3.ydü hiç belirti olmadı hala da yok kesin olmadı derken dün bu sonuçla şoka girdim
İnş sağlıkla devam eder
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar bence ilaçların etkisi oluyor. Benim de kasık ağrısı, batma, kramp, bel ağrısı vs oluyordu ama dikkat ettim özellikle progestan kullanınca 15-20 dk içinde ağrılarda artış oluyor. Bel ağrısı biraz da vücuttaki değişimlere ayak uydurmak için sanırım ☺ Bende de son birkaç gündür daha hissedilir oldu. Gebelik belirtileri diyelim 🥰🙏🏻

Canim senin planin ne simdi? Testler sukur hep yukseldi 🙏 Kese falan gormeye gidecek misin?

X