- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 41
Sorma canım heyecan stres neyse öğrenelim bitsin artıkben annem çok dert ediyor diye transferden sonra anlattım tüp bebek yaptırdığımı şimdi de test tarihinden haberi yok, kendi içinde yaşamak da zor... Bilgiler konusunda da iki kere dış gebelik yaşayıp artık kan tahlili uzmanı olunca kendim sordum canım, çünkü değerin 5ten büyük olması yetmiyor malesef benim hamileliklerim hep küçük değerlerle başlayıp iki katı artmıyordu bu sefer güzel olur inşallah herşey
Canim bende 7.gunu test yapmistim idrar testinde tek cizgi gordum 11.gunde kan testi verdigimde degerim pozitif cikti. Hic uzulme Allah ol derse olurALLAHIMın izniyle yarın güzel haberler verelim canımbenim 11.günüm idrar testi negatif çıktı . Cnm çok sıkıldı . Nette bir sürü şey yazıyor . Kimi olsaydı bir şeyler çıkardı yazmış kimi de ikiz gebeliklerde negatif çıkıyor yazmış . Valla kafam karıştı bi Bilgin varmı bu konuda da canım ?
Canim bende 7.gunu test yapmistim idrar testinde tek cizgi gordum 11.gunde kan testi verdigimde degerim pozitif cikti. Hic uzulme Allah ol derse olur
Ben inan dün geceden aynanın karşısına hazırladım koydum ama yorumları okuyunca sabah elim gitmedi yapmaya, pozitif çıksa heveslenicem ama değeri bilmeyince yetmeyecekti, negatif çıksa bir gün önceden üzülecektim hoş şu anda da keyifle beklediğim söylenemez amaALLAHIMın izniyle yarın güzel haberler verelim canımbenim 11.günüm idrar testi negatif çıktı . Cnm çok sıkıldı . Nette bir sürü şey yazıyor . Kimi olsaydı bir şeyler çıkardı yazmış kimi de ikiz gebeliklerde negatif çıkıyor yazmış . Valla kafam karıştı bi Bilgin varmı bu konuda da canım ?
Kizlar benim 7 mart 4 günlük embryo transferim oldu. Sizce en erken ne zaman kanda baktırsam belli olur? Sabırsızlanıyorum artık
Inşallah yarın mutlu haberleri hep beraber veririrzBen saçma sapan davranıp 5.gün idrar testi yaptım negatif çıktı.8.gün yine dayanamayıp kan testi yaptırdım yine negatif çıktı.11.gün idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktı.3.gün embriyosuydu benimki.yaniiiii herkesin benim şöyle çıktı benim böyle çıktı gazına gelip yaptım.keşke hiç yapmasaydım yaptırmasaydım.okadar saçma sapan yere üzdüm kendimi ve çevremdekileri.kadın Doğum doktoruna sordum ve hemşirelere çok erken davrandığımı söylediler.çünkü herkesin bünyesi farklı canımmm.benim yaptığımı yapma sabırla bekle bence.yarın esas testimi yaptırıcam hayırlısı olsun ALLAHIM en iyisini en güzelini daha iyi bilir.
Güzün Aydın canım Rabbim sag saglim kucağına almayida nasip etsin insallahCanımmmm 250 geldi.1 hafta sonraya ultrason randevusu almamı söylediler ☺
Gözün aydın canım Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere olsun inşAllahTeşekkürler. Bugun aldık hayırlı haberi.
Elhamdulillah. Allah sağlıkla hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere kucağımıza almayı nasip etsin, uzun ömürler versin.
İnsallah güzel sonuçlar alırsın canmBen kan verdim hayırlısıyla sonuçlar akşam 5de cikicakzaman nasıl geçicek bilmiyorum hayırlısı olsun
Ben kan verdim hayırlısıyla sonuçlar akşam 5de cikicakzaman nasıl geçicek bilmiyorum hayırlısı olsun
Inşallah güzel sonuçlar alırız canımHayırlısıyla pozitif sonuçlar alırızzzz inşallahhhhhBende kan verdim çok heyecanlıyım
İnsallah güzel sonuçlar alırsın canm❤
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alirsinBen de dün transfer oldum :) 5. gün 2 embriyo.. Beklemedeyiz..
Hayırlı olsun bekleyiş başladıBen de dün transfer oldum :) 5. gün 2 embriyo.. Beklemedeyiz..
Belirtilere takılmayın herkesin bünyesi farklı siz pozitif kalmaya devam edinKızlar nasılsınız? Benim artık 6ci günüm. Pozitiv kalmaya çalışıyorum, sevdiklerimle zaman geciriyorum amma sanki pek bir belirtim yokof yaa zaman dondu sanki. Cok su icdiyim icin idrara fazla cikiyorum buda belirti sayilmaz ve ara ara sicak basıyor
Hadi bakalım insallahHayırlı olsun bekleyiş başladı ☺İlk günler zor geçiyor sevdiklerinizle zaman geçirin kendinizi yormayın ☺ Hayırlısı ile pozitif olsun inşallah