Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

ALLAHIMın izniyle yarın güzel haberler verelim canım benim 11.günüm idrar testi negatif çıktı . Cnm çok sıkıldı . Nette bir sürü şey yazıyor . Kimi olsaydı bir şeyler çıkardı yazmış kimi de ikiz gebeliklerde negatif çıkıyor yazmış . Valla kafam karıştı bi Bilgin varmı bu konuda da canım ?

Canim bende 7.gunu test yapmistim idrar testinde tek cizgi gordum 11.gunde kan testi verdigimde degerim pozitif cikti. Hic uzulme Allah ol derse olur

Ben inan dün geceden aynanın karşısına hazırladım koydum ama yorumları okuyunca sabah elim gitmedi yapmaya, pozitif çıksa heveslenicem ama değeri bilmeyince yetmeyecekti, negatif çıksa bir gün önceden üzülecektim hoş şu anda da keyifle beklediğim söylenemez ama açıkcası detaylı bilmiyorum canım ama beta hcg önce kana karışıp sonra idrara karıştığı için çıkmayabilir diyorlar mesela bir arkadaşımın kanda 300 çıktığı halde ikinci çizgi silikti idrar testine o yüzden hemen moral bozma sabah ola hayrola inşallah

Kizlar benim 7 mart 4 günlük embryo transferim oldu. Sizce en erken ne zaman kanda baktırsam belli olur? Sabırsızlanıyorum artık

Kizlar benim 7 mart 4 günlük embryo transferim oldu. Sizce en erken ne zaman kanda baktırsam belli olur? Sabırsızlanıyorum artık

Ben saçma sapan davranıp 5.gün idrar testi yaptım negatif çıktı.8.gün yine dayanamayıp kan testi yaptırdım yine negatif çıktı.11.gün idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktı.3.gün embriyosuydu benimki.yaniiiii herkesin benim şöyle çıktı benim böyle çıktı gazına gelip yaptım.keşke hiç yapmasaydım yaptırmasaydım.okadar saçma sapan yere üzdüm kendimi ve çevremdekileri.kadın Doğum doktoruna sordum ve hemşirelere çok erken davrandığımı söylediler.çünkü herkesin bünyesi farklı canımmm.benim yaptığımı yapma sabırla bekle bence.yarın esas testimi yaptırıcam hayırlısı olsun ALLAHIM en iyisini en güzelini daha iyi bilir.

Inşallah yarın mutlu haberleri hep beraber veririrz

Kızlar nasılsınız? Benim artık 6ci günüm. Pozitiv kalmaya çalışıyorum, sevdiklerimle zaman geciriyorum amma sanki pek bir belirtim yok of yaa zaman dondu sanki. Cok su icdiyim icin idrara fazla cikiyorum buda belirti sayilmaz ve ara ara sicak basıyor

Belirtilere takılmayın herkesin bünyesi farklı siz pozitif kalmaya devam edin Hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız inşallah Suyu bol içmeniz de çok güzel bir de proteini arttırmayı öneriyorlar. Kendinizi çok yormayın

Hayırlı olsun bekleyiş başladı ☺ İlk günler zor geçiyor sevdiklerinizle zaman geçirin kendinizi yormayın ☺ Hayırlısı ile pozitif olsun inşallah
Hadi bakalım insallah dünyanın sonu deyil sonuçta, kısmetimizde varsa , bize hayırlı evlat olacaksa insallah Allah bize gönderir meleğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…