Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim sonucun saat 5 de cikicakmis hemşire dedi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun insallah

Arkadaşlar ne yazık ki Negatif çok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Aynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirim

Canım üzülme demek doğru olmaz üzüleceksin ama birdahakine daha güçlü başlayacaksın umudunu kaybetme birgün iyi sonucunu duyarız inşaallah

Aynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirim
Nasipten ötesi yok arkadaşlar. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden iyi bilir Tabi ki üzülmek en doğal süreç ne denir bilmiyorum inanın ki bizler de üzülüyoruz istiyoruz ki herkes pozitif alsın herkes sağlıkla kucağına alsın. Sonuçta birbirimizin halini en iyi biz anlarız. Doğru doktor, doğru merkez ve Allah’ın izni ile bir dahakinde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…