- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 3
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M MucizelereInaniyorum ne oldu canım sonuç aldinmi benim çok geç cikiyor
Benim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç alirizCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canım kanama derken? Bildiğin kırmızı şekilde bir kanama mı? Sonuç gelene kadar bunu doktoruna bildirmen iyi olabilir.Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Kanamayı doktora bildirin bence bu önemliCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Haber bekliyoruz canım senden inşallah hayırlısı olur senin içinCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
noldu canım? Çıktımı cevap?Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canim senden ne haber? Insallah hayirli haberle gelirsinBenim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç aliriz
Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Benim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç aliriz
Sağlık ocağındamı yaptırdınız normalde 40 dk da çıkan bir test bizde sizinle aynı heyecanı yaşıyoruz habire sayfayı yeniliyorum:)Benim sonucun saat 5 de cikicakmis hemşire dedi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun insallah
Aynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirimArkadaşlar ne yazık ki Negatifçok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Canım üzülme demek doğru olmaz üzüleceksin ama birdahakine daha güçlü başlayacaksın umudunu kaybetme birgün iyi sonucunu duyarız inşaallahArkadaşlar ne yazık ki Negatifçok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Sonuç negativ kızlar haber verim dedim
Arkadaşlar ne yazık ki Negatifçok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Nasipten ötesi yok arkadaşlar. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden iyi bilirAynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirim