- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M MucizelereInaniyorum ne oldu canım sonuç aldinmi benim çok geç cikiyor
Benim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç alirizCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canım kanama derken? Bildiğin kırmızı şekilde bir kanama mı? Sonuç gelene kadar bunu doktoruna bildirmen iyi olabilir.Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Kanamayı doktora bildirin bence bu önemliCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Haber bekliyoruz canım senden inşallah hayırlısı olur senin içinCanım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
noldu canım? Çıktımı cevap?Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Canim senden ne haber? Insallah hayirli haberle gelirsinBenim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç aliriz
Canım bende sana yazacaktım 2 saate çıkacakmış 12.günüm kanama başladı çok hafif . Bekliyorum merakla sen naptın canımmm
Benim daha akşam 5 de belli olucak inşallah hayirlisiyla güzel sonuç aliriz
Sağlık ocağındamı yaptırdınız normalde 40 dk da çıkan bir test bizde sizinle aynı heyecanı yaşıyoruz habire sayfayı yeniliyorum:)Benim sonucun saat 5 de cikicakmis hemşire dedi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun insallah
Aynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirimArkadaşlar ne yazık ki Negatif çok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım üzülme demek doğru olmaz üzüleceksin ama birdahakine daha güçlü başlayacaksın umudunu kaybetme birgün iyi sonucunu duyarız inşaallahArkadaşlar ne yazık ki Negatif çok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sonuç negativ kızlar haber verim dedim
Arkadaşlar ne yazık ki Negatif çok üzüldüm ağlayamadım bile . Hala şoktayım . Bütün belirtiler vardı ama olmadı . Rabbim böyle uygun gördü demek ki . Sözün bittiği yer . Belirtiler oluncada olacak diye bir şey yokmuş . İdrar testi bile yanıltıcıymış . Esas test günü gelince kan testi . Ama güçlü olmak zorundayım . Yılmak Yok bu ilk denememdi . Pozitif çıkan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Nasipten ötesi yok arkadaşlar. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden iyi bilir Tabi ki üzülmek en doğal süreç ne denir bilmiyorum inanın ki bizler de üzülüyoruz istiyoruz ki herkes pozitif alsın herkes sağlıkla kucağına alsın. Sonuçta birbirimizin halini en iyi biz anlarız. Doğru doktor, doğru merkez ve Allah’ın izni ile bir dahakinde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirim