Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynı durumdayız canım üzme kendini bu benim 11 ci kes yani ne yapabilirim
HAYırlsı olsun inşallah..inşallah 12.denemenizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız... 11 denemede hep baştan mı tedavi gördünüz yoksa dondurulmuşlarla mı?? Bide sorununuz neydi?

HAYırlsı olsun inşallah..inşallah 12.denemenizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız... 11 denemede hep baştan mı tedavi gördünüz yoksa dondurulmuşlarla mı?? Bide sorununuz neydi?
Teşekkür ederim arkadaşlar üzülmemek mümkün değil kendime gelemedim daha.
Dondurulmuslarda vardi arada. Eşimde hic sperm yok azoosperm yani yeni bir tedaviye başlamamız bile çok zor sperm yok cünkü

Teşekkür ederim arkadaşlar üzülmemek mümkün değil kendime gelemedim daha.
Dondurulmuslarda vardi arada. Eşimde hic sperm yok azoosperm yani yeni bir tedaviye başlamamız bile çok zor sperm yok cünkü

Benim en çok zoruma giden şoka sokan hiç bir olumsuz etken yokken çift embriyo transferi de yapılmışken negatif çıkması . Çok ümitlendirildik aman şöyle kaliteli yumurtalarınız var aman her şey yolunda vs vs şimdi de gelin araştıralım diyorlar . Hani herşey olumluydu . Bari Ümit vermeselerdi çünkü insanın umudu gidince geriye bir şey kalmıyor .

O kadar haklisin ki canim ama kendinide uzme ne olur cani veren de RAbbimmm

Aynen canım banada çift embriyo transfer edildi okadar ümitlensirdiler anlamıyorum vallah bilmiyorum gerçekten soktayimsanki persembe günü positiv cevap alicam aslında persembe randevum bir umut bilmiyorum yada kafayı yemissim

Rabbim yar ve yardımcın olsun canm Allah sabır versin çok üzüldüm hepnpozitif haberler alınca burdaki arkdslrdan..nasip canm pes etme hiç bi şekilde..yer gök duaaa Rabbim erteliyosa güzellestiriyodur sabret ve dua et

Canım banada ilk seferinde ikitane 5.gün embriyosu koydular çok kaliteliydi ama kimyasal gebelik olmuştum sonra başka bir ilde tedavi oldum doktorum ünlü bir isim herşeyi araştırdı herşeyiiiiii şuan ikizlerime hamileyim umudunuzu kesmeyin ama olumsuz sonuç aldığınız yerlerde de devam etmeyin

ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım . ALLAHIM ne derse o . Başka yer araştırıyorum Zaten .

Arkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce
İyi canım bnmki 6. Gün 17 idi ve doktor gününe göre ii bi deger demişti .. inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin ❤

Ank

Ankara dayım canım .
Canım ben Hatay dayım ve gelebilirsen kendi doktorumu tavsiye ederim çok pozitif ve bilgili bir insan Özel Mozaik Hastanesinde Ümit Zeteroğlu doktorum.. annemin bi tanıdıgıyla iki hafta aralıklarla transfer olduk cok şükür ikimizde pozitif sonuc aldık .. bnm ilk denememdi fakat diğer bayanın 11 senede 3. Tüp bebek denemesiydi bu doktor vesilesiyle gebe kaldı çok şükür.. yeni yer arastırıyorum dediğin için yazmak istedm Allah hayırlısını versin hepimiz için dikkat et kendine

Kızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Forum değişikliğe uğramış
Beni bilen vardır belki
Dondurulmuş 5.gün tek embriyo transferi oldum 5 martta
Bugün 7.günüm ve dayanamadık bizde eşimle
Az önce kan verdim
185 çıktı
Öncelikle 4 yıldır bu anı bekliyorduk
1 kere bile bu duyguyu yaşamamıştım
Allah’ıma şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Sormak istediğim değer fazla yüksek değil mi 7.güne göre
Dış gebelik olmasından korkuyorum
Nolur sonuç bekleyenler bana kızmasın bendrn daha iyi anlayan olamaz sizi
Bu süreci doruklarına kadar yaşamış biri olarak yazıyorum
Sizce normal mi değer

Son düzenleme:
Bu Arada ben Nihna78 kullanıcıydım eşim değiştirmiş

Canım yardımcı olmak isterdim ama ben hiç bilmiyorum benim de 7. gün değerim 28 di. Sınırda bulmuşlardı çok şükür her 2 günde 2 kat katlandı. Bence değerden ziyade 2 günde bir gidişatına bakmak gerekir. Ne güzel pozitif almışsın aklına başka şeyleri getirme 2 günde 1 artış hızına baktırırsın sağlıklı gebelik açısından o daha önemli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…