Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende 14. Gun kanimi sağlık ocağına verdim yarın çıkar dediler ama daha erken çıkma ihtimali var mı tecrübeli olan var mı aranızda ben sağlık ocağına ilk defa verdim
E-nabız kullanıyorsan netten kolayca tüm tahlillerini görebilirsin e devlet şifresiyle de girilebiliyor

Ben varım hem artık yaptırıp öğrenmek istiyorum hem ayağım gitmiyor, hiç idrar testi de yapmadım yarın tam sürpriz olacak, bana hemşirem 12.gün 100 üzeri bi değer ideal dedi, 69la başlayıp kalbini duyduğumuz hastamız da oldu ama 100 altı biraz riskli dedi, ben idrar testini ondan da yapmak istemedim, pozitif çıkması yetmiyor...

Aynen katiliyorum ben bugun test yaptim pozirif ama degerim 38 11.gun 4 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor dedi

Aynen katiliyorum ben bugun test yaptim pozirif ama degerim 38 11.gun 4 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor dedi
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle belirsizlik çok zor oldu mu olmadı mı arada kalmak, ben 2 dış gebelik geçirdim kan tahlili beklemek çok zor bilirim ama herşey olacağına varıyor, hayır düşünelim hayır olsun beta değerlerinde istisnalar olmuyor da değil tam matematiğine uymuyor bazen, inşallah rabbim nasip eder

Aminn insallah hakikatten beklemek zor ama ne yapalim sabrediyoruz hayir olsun insallahh

Bu süreçte gerçekten dokuz doğurduk ailecek heyecandan yarın sonuçlarımızı yazalım buraya hayırlısıyla hayırlı sonuçlarla . Size yine Bilgi baya verilmiş bravo valla . bunları ilk kez duyuyorum . Bilmiyordum .

Bende yarin sabah icin kendi kadin doktorumda randevu aldim dayanamicam merkezde yapmak istedim bana randevu vermedi bakalim hayirlisiyla insallah cikar dua edin

Test zamanı gelene kadar öyle bariz belirtiler yoktu. Ama son birkaç günden beri belim ortadan ayrılıyor gibi agriyor. Ve çabuk yoruluyorum.
Benim de belim cok agriyor birkac gundur. Neden oluyor acaba?
Arkadaşlar bence ilaçların etkisi oluyor. Benim de kasık ağrısı, batma, kramp, bel ağrısı vs oluyordu ama dikkat ettim özellikle progestan kullanınca 15-20 dk içinde ağrılarda artış oluyor. Bel ağrısı biraz da vücuttaki değişimlere ayak uydurmak için sanırım Bende de son birkaç gündür daha hissedilir oldu. Gebelik belirtileri diyelim

Sorma canım heyecan stres neyse öğrenelim bitsin artık ben annem çok dert ediyor diye transferden sonra anlattım tüp bebek yaptırdığımı şimdi de test tarihinden haberi yok, kendi içinde yaşamak da zor... Bilgiler konusunda da iki kere dış gebelik yaşayıp artık kan tahlili uzmanı olunca kendim sordum canım, çünkü değerin 5ten büyük olması yetmiyor malesef benim hamileliklerim hep küçük değerlerle başlayıp iki katı artmıyordu bu sefer güzel olur inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…