- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Test sonucu pozitif galiba? Hayirli olsun
Kizlar selam bende sonucumu ogrendim 11.gunde 38 cikti pozitif ama degerler dusuk dedi sevineyimmi bilemedimm
4.gunKacinci gun embriyosuydu
Inşallah değerin katlanır üzme kendiniKizlar selam bende sonucumu ogrendim 11.gunde 38 cikti pozitif ama degerler dusuk dedi sevineyimmi bilemedimm
Teşekkürler. Bugun aldık hayırlı haberi.
Elhamdulillah. Allah sağlıkla hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere kucağımıza almayı nasip etsin, uzun ömürler versin.
Hadi hayirli olsunTeşekkürler. Bugun aldık hayırlı haberi.
Elhamdulillah. Allah sağlıkla hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere kucağımıza almayı nasip etsin, uzun ömürler versin.
E-nabız kullanıyorsan netten kolayca tüm tahlillerini görebilirsin e devlet şifresiyle de girilebiliyorBende 14. Gun kanimi sağlık ocağına verdim yarın çıkar dediler ama daha erken çıkma ihtimali var mı tecrübeli olan var mı aranızda ben sağlık ocağına ilk defa verdim
Insallah doktorda oyle dedi degeri 25 olanlari gorduk saglikla buyudu dedi. Insallah bende bekleyecegim bakalimmGeç tutunmuştur belki. Olumsuzu düşünme. İnsallah yukselir.
Biliyorum canım da sisteme çok geç düşüyor sonuç o yüzden beklemek zor geliyorE-nabız kullanıyorsan netten kolayca tüm tahlillerini görebilirsin e devlet şifresiyle de girilebiliyor
Ben varım12 Mart’ta sonuç gösterecek olan arkadaşlar var mı benim gibi :))) cidden bu 12 gün çok zor geçti . ALLAHIM RABBİM hepimize hayırlısını versin . Bir de şey soracaktım ilk gebelik kan testinde sonucun kaç olması gerekiyor bayanlar ??? İlk Değer ne olmalı ?
Aynen katiliyorum ben bugun test yaptim pozirif ama degerim 38 11.gun 4 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor dediBen varımhem artık yaptırıp öğrenmek istiyorum hem ayağım gitmiyor, hiç idrar testi de yapmadım yarın tam sürpriz olacak, bana hemşirem 12.gün 100 üzeri bi değer ideal dedi, 69la başlayıp kalbini duyduğumuz hastamız da oldu ama 100 altı biraz riskli dedi, ben idrar testini ondan da yapmak istemedim, pozitif çıkması yetmiyor...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle belirsizlik çok zor oldu mu olmadı mı arada kalmak, ben 2 dış gebelik geçirdim kan tahlili beklemek çok zor bilirim ama herşey olacağına varıyor, hayır düşünelim hayır olsun beta değerlerinde istisnalar olmuyor da değil tam matematiğine uymuyor bazen, inşallah rabbim nasip ederAynen katiliyorum ben bugun test yaptim pozirif ama degerim 38 11.gun 4 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor dedi
Aminn insallah hakikatten beklemek zor ama ne yapalim sabrediyoruz hayir olsun insallahhCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle belirsizlik çok zor oldu mu olmadı mı arada kalmak, ben 2 dış gebelik geçirdim kan tahlili beklemek çok zor bilirim ama herşey olacağına varıyor, hayır düşünelim hayır olsun beta değerlerinde istisnalar olmuyor da değil tam matematiğine uymuyor bazen, inşallah rabbim nasip eder
Ben varımhem artık yaptırıp öğrenmek istiyorum hem ayağım gitmiyor, hiç idrar testi de yapmadım yarın tam sürpriz olacak, bana hemşirem 12.gün 100 üzeri bi değer ideal dedi, 69la başlayıp kalbini duyduğumuz hastamız da oldu ama 100 altı biraz riskli dedi, ben idrar testini ondan da yapmak istemedim, pozitif çıkması yetmiyor...
Bende yarin sabah icin kendi kadin doktorumda randevu aldim dayanamicam merkezde yapmak istedim bana randevu vermedi bakalim hayirlisiyla insallah cikar dua edin
Test zamanı gelene kadar öyle bariz belirtiler yoktu. Ama son birkaç günden beri belim ortadan ayrılıyor gibi agriyor. Ve çabuk yoruluyorum.
Arkadaşlar bence ilaçların etkisi oluyor. Benim de kasık ağrısı, batma, kramp, bel ağrısı vs oluyordu ama dikkat ettim özellikle progestan kullanınca 15-20 dk içinde ağrılarda artış oluyor. Bel ağrısı biraz da vücuttaki değişimlere ayak uydurmak için sanırımBenim de belim cok agriyor birkac gundur. Neden oluyor acaba?
Amin canım cümlemizinBütün dualarım hepimiz içinALLAHIM emeklerimizi boşa çıkartmasın hiç birimizin
Sorma canım heyecan stres neyse öğrenelim bitsin artıkBu süreçte gerçekten dokuz doğurduk ailecek heyecandanyarın sonuçlarımızı yazalım buraya hayırlısıyla hayırlı sonuçlarla . Size yine Bilgi baya verilmiş bravo valla . bunları ilk kez duyuyorum . Bilmiyordum .