Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar merhaba,
Biliyorsunuz ben 23’unde transfer olmustum; hicbir sey de hissetmiyorum o gunden beri. Ilk gebeligimde de hicbirsey hissetmemistim. Bir saattir falan biraz agrim var ve kahverengi cok ufak lekelenmelerim oluyor az az.
Tutunma kanamasi bu kadar gec olur mu var mi bu konuda tecrubeniz? Bende daha once olmadigi icin hicbir fikrim yok.
Valla panik oldum bir anda...

Kizlar merhaba,
Biliyorsunuz ben 23’unde transfer olmustum; hicbir sey de hissetmiyorum o gunden beri. Ilk gebeligimde de hicbirsey hissetmemistim. Bir saattir falan biraz agrim var ve kahverengi cok ufak lekelenmelerim oluyor az az.
Tutunma kanamasi bu kadar gec olur mu var mi bu konuda tecrubeniz? Bende daha once olmadigi icin hicbir fikrim yok.

Buraya yazmadan önce Doktorunu ara hemen.
Bana özellikle tembih ettiler. Lekelenme kanama olursa miktarı ve rengini arayıp hemen söyle bize diye. Ona göre iğne veriliyormuş.

Aradim zaten tutunma kanamasina benziyor korkma dediler; ama ben buradan transferden 9 gun sonra yasayaniniz var mi diye sormak istedim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Lütfen cevaplayın. Bende şubatın 18i transfer oldu 5 günlük 3 embriyo. Dün 12 günüm oldu kan tahlili sonucum <1 çıktı. Doktorum hamilelik yok ama 2 gün sonra yeniden tahlil yaptır dedi. Aranızda 12. Gün 1 çıkıp sonra artan oldumu?

Arkadaşlar merhaba
Bayadır girmemiştim eşime söz verdiğim için
Pek okuyamadım baya birikmiş
İnş güzel sonuçlar vardır
Bugün kontrolüm vardı
5 Mart’ta dondurulmuş transfer olcam
Bu kez kimse bilmiyor
Siz ve ailem dışında
Uzun bir süre girmeyeceğim yoksaki hep belirti arayıp kendimi çok başka yerlerde buluyorum sonra
Benim için dua edin lütfen
SiZleri çok seviyorum inş güzel haberle dönerim
Benim dualarım da sizlerle
hadi hayırlısı canım.aynı tarihte olacak transferimiz :)

Kızlar dün gece sağ kasığımda batma oluyordu. Sabah uyandım lavaboya gittim. Sarımsı küçücük bi pıhtı ve sarı akıntı olmuş. Korkuyorum. Acaba o sarı pıhtı bebeklerim miydi Allah korusun ya Rabbim. İnsallah onlar benimledir. Beni bırakmazlar. 😞😞🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hastaneden hiçbir sorun yok, doğal sarımsı, kahverengi beyaz akıntılar ilaçlardan dediler. İnsallah yoktur bir sorun. 🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Son düzenleme:
Kızlar dün gece sağ kasığımda batma oluyordu. Sabah uyandım lavaboya gittim. Sarımsı küçücük bi pıhtı ve sarı akıntı olmuş. Korkuyorum. Acaba o sarı pıhtı bebeklerim miydi Allah korusun ya Rabbim. İnsallah onlar benimledir. Beni bırakmazlar. 😞😞🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hastaneden hiçbir sorun yok, doğal sarımsı, kahverengi beyaz akıntılar ilaçlardan dediler. İnsallah yoktur bir sorun. 🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan ondan cıkıyo o sarılar benden de geliyor

Kizlar merhaba,
Kanama hıc olmadı bende hıc bır gebelıgımde yerleşme olarak bırde bısey gerçekten hısedemıyorsun kı bu benım ne ılk ne ıkıncı yanı ıcını ferah tut 9 gun oldu erken gebelık testı yap cıkar mutlaka bende 9 gun yapmıstım

Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan ondan cıkıyo o sarılar benden de geliyor

Progestan fitil kullanıyorum. Süt kesigi gibi akıntı yapıyor o da ama hemşire önemli bir şey olmadığını söyledi. Hayirlisi bakalım. Ctesi göreceğiz insallah hayırlı saglikla bebelerimize kavuşacaz. 🤲🏻🤲🏻👼🏻👼🏻🤰🏻🤰🏻👼🏻👼🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Progestan fitil kullanıyorum. Süt kesigi gibi akıntı yapıyor o da ama hemşire önemli bir şey olmadığını söyledi. Hayirlisi bakalım. Ctesi göreceğiz insallah hayırlı saglikla bebelerimize kavuşacaz. 🤲🏻🤲🏻👼🏻👼🏻🤰🏻🤰🏻👼🏻👼🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
O oyle gerı gelıyor merak etme her renk gelebılır yesıl gelıyor sıyah pembe o sıkıntı degıl hadi inş hepımız saglıkla sıhhatli

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, sanırım yine ben biraz geriden geliyorum bu sıra fazla bakamıyorum kadınlar kulübüne. İnşAllah çok güzel haberler vardır, birsürü birsürü çoğalmışızdır :) İnşAllah iyisinizdir arkadaşlar, sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar, sonucu olumsuz olan arkadaşlar var ise pes etmek yok. İnşAllah bizede nasip olur hayırlısıyla, poziiitif olanlar kimleeer listeye ekleyelim motive olsun :) Allah’a emanet olun..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, sanırım yine ben biraz geriden geliyorum bu sıra fazla bakamıyorum kadınlar kulübüne. İnşAllah çok güzel haberler vardır, birsürü birsürü çoğalmışızdır :) İnşAllah iyisinizdir arkadaşlar, sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar, sonucu olumsuz olan arkadaşlar var ise pes etmek yok. İnşAllah bizede nasip olur hayırlısıyla, poziiitif olanlar kimleeer listeye ekleyelim motive olsun :) Allah’a emanet olun..
Benim şimdilik pozitif 5. Gün transferi yapıldı bugün 6. Günümdü erken test yaptım sonuc 17,66 cıktı inşallah artar tabiki

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Benim 28 şubatta transferim yapıldı 3.gün embriyosuydu . Bugün 5. günüm çok heyecanlıyım . Saçmalarsam kusuruma bakmayın . Nasıl bir yol izlemeliyim bu günlerde hiç bilmiyorum . Test yaptırmamak için zor duruyorum . Kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum dua ediyorum yinede günler geçmiyor . Erken test yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu ? Bende hiç lekelenme yok ağrım sızımda olmadı . Sizde son durumlar nasıl ? ALLAHIM hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhhh .

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Benim 28 şubatta transferim yapıldı 3.gün embriyosuydu . Bugün 5. günüm çok heyecanlıyım . Saçmalarsam kusuruma bakmayın . Nasıl bir yol izlemeliyim bu günlerde hiç bilmiyorum . Test yaptırmamak için zor duruyorum . Kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum dua ediyorum yinede günler geçmiyor . Erken test yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu ? Bende hiç lekelenme yok ağrım sızımda olmadı . Sizde son durumlar nasıl ? ALLAHIM hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhhh .
Öncelikle transferin hayorlı oldun arkadaşım. Test yapmak içinde lütfen acele etme. Ben 6. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı yıkılmıştım resmen 8. Gün ucuz testlerden yaptım silik çıktı boşuna kendimi üzmüşüm 2 gün yani. Bu dönemde yapmam gereken 3 şey var bence. 1.si bol bol sua etmek 2.beslenmene cok dikkat etmen 3.de stresten uzak olmak. Güzel haberlerini alırız inşallah

[/QUOTE
Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyonun gelişim aşamaları;
Tüp bebek tedavilerinde embriyo transferi yapıldıktan sonra hamilelik sonucu alınmasına kadar geçen süreye kadar yaklaşık 12 gün sürer . Aşağıda iki çeşit tablo hazırladım .Anne adayından yumurta alınıp döllendikten sonra embriyonun 3 .cü gün transferinden sonra ile 5 gün blastosist aşamasına geldikten transferinden sonra gebelik testine kadar olan günlerde embriyonun rahiminizde ki yaşam mücadelesini buradan okuyabilirsiniz.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirBlastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
IkiEmbiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
ÜçBlastosist rahim zarının içine derin iliştirir
DörtTutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
BeşImplantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
AltıAnne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
YediFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
Canım burda yazanlardan yola cıkmıştım ben ve 5. Gün transferi oldugum günden 5 gün sonra erken gebelik testinde çok çok silik çizgi gördüm.. senin transferin 3. Gün o yüzden şuan kesinlikle test yapma çıkmaz.. inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hepimizin hakkında hayırlıısı olsun

X