- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.685
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
yarın 9.gün kanda azda olsa çıkar yoksa bırakırım diye düşünmüştüm ama dediğin gibi gününde yaptırcamBuradaki kimse Dr ya da uzman değil.. Kimi 8.gün çıktı yazıyor kimi kanda pozitif olmasına rağmen 6.hafta idrarda çıktığını yazıyor.. Tavsiye alacağınız tek yer merkeziniz olmalı..burada olan sadece dertleşmek ve aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak çünkü bu duyguları sadece yaşayan biliyor ama ilaç bırakmak erken testler bunlar doğru kararlar değil bence..
Umarımm pozitif sonucunu alırsın.. Ben dün negatif sonucumu aldım meğer o beklediğim sabırsız günler geçirdiğim iyi günlerdenmiş tadını çıkar...yarın 9.gün kanda azda olsa çıkar yoksa bırakırım diye düşünmüştüm ama dediğin gibi gününde yaptırcam
HayırlısıBenmde transferin 4. Günü ilk günü saymazsak. Kasıklarm çok agryo ama normal buluyorm o kadar işlem yapıldı ağrır diorum. Bide böyle birdenbire özellikle ayaktayken bi kramp giriyo günde 2 3 kere oluyo. Dünden beri bel ağrısı başladı. Göğüslerim çok agryo uçları bile dokunamyrm bunu dsonuçta hepsi hormonal. Yani diorum. Ama güzel rüyalar görüyorum o da psikolojiktr diorum. Galiba hiç olmicak
Amin inşallahçok zor birşey rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler yaşayalım zamanı ne zamansa inşallah
her aşaması ayrı bir stres gerçekten çeken bilir kaçıncı denemeydi inşallah en yakın zamanda kendiliğinden olsun cnm ne desek boş insan çok üzülüo ama allah hayırlısını versinUmarımm pozitif sonucunu alırsın.. Ben dün negatif sonucumu aldım meğer o beklediğim sabırsız günler geçirdiğim iyi günlerdenmiş tadını çıkar...
Bu 3.denememdi o yüzden baya moralsizim ne yapıcağımı bilemiyorum çok yeni tabi. Herşey yine yoluna girecek ama çok zor..her aşaması ayrı bir stres gerçekten çeken bilir kaçıncı denemeydi inşallah en yakın zamanda kendiliğinden olsun cnm ne desek boş insan çok üzülüo ama allah hayırlısını versin
dondurulmuş varmıydı üzülmemek elde değil tabiki ama pes etme benim bir arkım 6.denemede oldu maddi manevi çok zorlanmıştı ama kafaya takmıştı elbet bir zamanı varBu 3.denememdi o yüzden baya moralsizim ne yapıcağımı bilemiyorum çok yeni tabi. Herşey yine yoluna girecek ama çok zor..
Hayır dondurulmuşum hiç olmadı hep en başından başladım.. O kadar takmam sanırım olmuyorsa olmuyordur.. Senin ilk denenen mi?dondurulmuş varmıydı üzülmemek elde değil tabiki ama pes etme benim bir arkım 6.denemede oldu maddi manevi çok zorlanmıştı ama kafaya takmıştı elbet bir zamanı var
benim ikinci deneme ilki tuttu 6 haftalık kürtaj oldum bu ikinci brnim de bu olmazsa bir süre ara vercem hormonlar mahvedio insanıHayır dondurulmuşum hiç olmadı hep en başından başladım.. O kadar takmam sanırım olmuyorsa olmuyordur.. Senin ilk denenen mi?
ah canım ne güzel yazmışın gerçekten hem maddi hem manevi çok zorlu bir süreç allah büyük imtihanlar vermesin tabiki de ama gerçekten çok zor rabbim herkesin kucağını en ummadığı zamanlarda doldursun inşallah yaşınız kaç acabaBenim de 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Ikisindede oldu diye bekledim zaten kim olmadı diye transfer yaparki herkes ümitle oldu diye düşünür.. günlerce dua ettim meryem süresini okudum.. evdeki herkes bana hamileymişim gibi davrandı yedirdi..
Ananas kabak çekirdeği aldı iyi geliyor diye...
Sonra kocaman bir NEGATİF
Ve herşey başa sarıyor...
Ben hep derimki asıl anne tüp bebek anneleridir onlar daha doğurmadan acı çeker..
Hemde öyle bir acı ki sonucu öğrendiğim de bedenimi hissetmedim acıdan...
Elim kolum tutmadı basımdan aşağı kaynar su indi... sadece yaşayan anlar...
Aynı gün yakınımın hamile haberini aldım şimdi olsaydı birlikte doğum yapacaktık..
Ben o çocuğu her gördüğüm de aklıma gelecek ister istemez gelecek biliyorum... zor bir sınav..
Önümüzdeki ay tekrardan sıfırdan başlayacağım hiç bir şey olmamış gibi onca acı boşa gitti ümitler hayaller emekler hepsi boşa gitti... gücüm kalmadı ama yaşım geçiyor ilerde keşke dememek için tekrar başlamalıyım tedaviye... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
ah canım ne güzel yazmışın gerçekten hem maddi hem manevi çok zorlu bir süreç allah büyük imtihanlar vermesin tabiki de ama gerçekten çok zor rabbim herkesin kucağını en ummadığı zamanlarda doldursun inşallah yaşınız kaç acaba
ben de 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım yıllardır çikolata kisti mücadelem var yediğim hormonlar hesabı yok benim ikinci denemem pazar tahlil günüm ama bıgün idrarda negatif çıktı umudum yok33 yaşındayım 7 yıllık evliyim 5 yıldır mücadele veriyoruz.. nasip değilmiş...
Hayırlısı ile nasip etsin allahım inşallah hem bana hem bu yolda olan bütün arkadaşlarıma...
Siz kaç yıllık evlisiniz yaş kaç canım...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok benzer yollardan geçmişiz bu kez umarım o duyguyu sen de tadarsın.. Çok tuhaf bir his insan kendini yetersiz gibi görüyor her çiftin kolayca yapabildiği biyolojik bir olayı biz hangi yollardan geçerek yapıyoruz ve birçoğumuz da eli boş dönüyor.. Bizi bizden başkası anlamaz sanırım.. Etrafımdakiler paylaş üzüntünü diyorlar ama yaşamayan bilmez ki çok sığ teselliler sadece.. ALLAH yanında olsun ve hepimizin...Benim de 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Ikisindede oldu diye bekledim zaten kim olmadı diye transfer yaparki herkes ümitle oldu diye düşünür.. günlerce dua ettim meryem süresini okudum.. evdeki herkes bana hamileymişim gibi davrandı yedirdi..
Ananas kabak çekirdeği aldı iyi geliyor diye...
Sonra kocaman bir NEGATİF
Ve herşey başa sarıyor...
Ben hep derimki asıl anne tüp bebek anneleridir onlar daha doğurmadan acı çeker..
Hemde öyle bir acı ki sonucu öğrendiğim de bedenimi hissetmedim acıdan...
Elim kolum tutmadı basımdan aşağı kaynar su indi... sadece yaşayan anlar...
Aynı gün yakınımın hamile haberini aldım şimdi olsaydı birlikte doğum yapacaktık..
Ben o çocuğu her gördüğüm de aklıma gelecek ister istemez gelecek biliyorum... zor bir sınav..
Önümüzdeki ay tekrardan sıfırdan başlayacağım hiç bir şey olmamış gibi onca acı boşa gitti ümitler hayaller emekler hepsi boşa gitti... gücüm kalmadı ama yaşım geçiyor ilerde keşke dememek için tekrar başlamalıyım tedaviye... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Ne kadar benziyoruz 33 yaşındayım 9 yıllık evliyiz yaklaşık 6 yıldır da biz deniyoruz33 yaşındayım 7 yıllık evliyim 5 yıldır mücadele veriyoruz.. nasip değilmiş...
Hayırlısı ile nasip etsin allahım inşallah hem bana hem bu yolda olan bütün arkadaşlarıma...
Siz kaç yıllık evlisiniz yaş kaç canım...
ben de 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım yıllardır çikolata kisti mücadelem var yediğim hormonlar hesabı yok benim ikinci denemem pazar tahlil günüm ama bıgün idrarda negatif çıktı umudum yok
Ne kadar benziyoruz 33 yaşındayım 9 yıllık evliyiz yaklaşık 6 yıldır da biz deniyoruz
Bu süreçlerin başında ilk gebeliğin kendiliğinden dış gebelik oldu ve 1tüpümü kaybettim sonra süreç başladı. Bu 3.denememdi adı konmuş herhangi başka Bi sorun yok.. Herşey yolunda en son bu denemede histereskopi bile yapıldı hiçbişey çıkmadı.. Çizik attık tutunmayı kolaylaştırın diye dediler hepsi o. Bu noktada kader diyoruz sanırım bu tabloya.. Bazen Bi sorun olsa da çözseler diye az dua etmedim.. İnsan sorunu olsun diye dua eder mi ama işte mantığın bittiği yer.. Sebepsiz insanın zoruna gidiyor çünkü elden hiçbişey gelmiyor.. Sen nasıl süreçlerden geçtinRabbim sonumuzu hayır etsin inşallah güzel olsun inşallah.. sizde sorun neydi kaç kez denediniz tüp bebek...
Bu süreçlerin başında ilk gebeliğin kendiliğinden dış gebelik oldu ve 1tüpümü kaybettim sonra süreç başladı. Bu 3.denememdi adı konmuş herhangi başka Bi sorun yok.. Herşey yolunda en son bu denemede histereskopi bile yapıldı hiçbişey çıkmadı.. Çizik attık tutunmayı kolaylaştırın diye dediler hepsi o. Bu noktada kader diyoruz sanırım bu tabloya.. Bazen Bi sorun olsa da çözseler diye az dua etmedim.. İnsan sorunu olsun diye dua eder mi ama işte mantığın bittiği yer.. Sebepsiz insanın zoruna gidiyor çünkü elden hiçbişey gelmiyor.. Sen nasıl süreçlerden geçtin
amin canım hepimizin güldürsün inşallah hiç birbirini tanımayan insanların burda dert ortağı olması çok güzel en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız inşallahCanım hemen negatif düşünceye kapılma idrar da çıkmayabiliyor önemli olan kan da bakılması.. RABBİM yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun inşallah... dua ediyorum senin ve hepimiz için...
Önce sen mutlu haberi al inşallah.. Sonra da bizler... Çok özel olmassa nerede yaşıyorsunuz ve hangi merkezlerde denediniz fikir olması açısından soruyorum özel merak ya da kimsenin özel hayatını didiklemek hiç hoşuma gitmez yanlış anlamayın lütfenamin canım hepimizin güldürsün inşallah hiç birbirini tanımayan insanların burda dert ortağı olması çok güzel en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız inşallah