- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
içini ferah tut canım benımde aynı gün test günüm agrılar bendede var onlar ilaç etkisi korkma bence var allahın izniylebenimde bugün transferden sonra 10.günüm salı günü test günüm kasıklarımda ağrı var 4.günden beri bence adet ağrısı ama bilmiyorum olumsuzum bu benim 3.denemem
Merhabalar , tahlil yaptınızmı inş hayırlı sonuçlar almıssınızdırgüzel haberler verirsiniz inşallah benim pazar günü test günüm ama idrar negatif umudum yok
inşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz hayirlisiylaiçini ferah tut canım benımde aynı gün test günüm agrılar bendede var onlar ilaç etkisi korkma bence var allahın izniyle
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş aslında bugünde çıkabilir kanda bi baktırsanız benimde 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorumbenimde bugün transferden sonra 10.günüm salı günü test günüm kasıklarımda ağrı var 4.günden beri bence adet ağrısı ama bilmiyorum olumsuzum bu benim 3.denemem
Benmde tiçini ferah tut canım benımde aynı gün test günüm agrılar bendede var onlar ilaç etkisi korkma bence var allahın izniyle
4 gün sonra duş aldm ben 2. Günü de kalktm hafif işlerimi yaptm kahvaltımı felan kendim hazrladm hepKızlar siz transferden kaç gün sonra duş aldınız? Birde hep yattınız mı?
Benmde salı günü test günüm bikac gündür hafif kasık ağrıları var adet olcakms gibi. Bi şekilde olup pozitifi gören var mı Bende biraz umutsuzluğa düştüm gibiinşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz hayirlisiyla
merhaba dün akşam 11.gündü kanda negatif çıktı maalesef çok üzüldüm kısmet değilmişMerhabalar , tahlil yaptınızmı inş hayırlı sonuçlar almıssınızdır
Ben yarın olacağım donmus ve üçüncü gün embriyosuDonmuş ve 3.gün embriyo transferi olan varmı aramızda?
canınız sağolsun hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden üzmeyin kendinizi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşmerhaba dün akşam 11.gündü kanda negatif çıktı maalesef çok üzüldüm kısmet değilmiş
Benimde dondurulmuş ama 5. Gün embriyosu transfer edildi bekliyoruzBen yarın olacağım donmus ve üçüncü gün embriyosu
Ne zaman transfer oldununuz. Rabbim sonucunuzu hayırlı eylesin,Benimde dondurulmuş ama 5. Gün embriyosu transfer edildi bekliyoruz
cuma gunu transfer oldum ve yarin okula baslayacagim insallah. transfer sonrasi bugun dinlen yarin gunluk hayatina donebilirsin dedi doktorum hatta dun pikniğe bile gittimArkadaşlar transfer sonrası ise gittiniz mi? Ben öğretmenim bir hafta rapor alacağım ama ikinci hafta kararsızım ailem rapor al diyor ama ben evde durdukça belirti arayacağım
inşallah öyledir ikinci denemeydi bu 3.denemeye gerçekten gücüm kalmadı hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyorcanınız sağolsun hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden üzmeyin kendinizi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inş
inşallah güzel sonuçlar alırsınızH
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş aslında bugünde çıkabilir kanda bi baktırsanız benimde 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum
simdi negatif sonuc almanin etkisi ile oyle dusunuyorsun ama bi kac gun sonra ne zaman tekrar denesem diye dusunmeye baslarsin insallah . benim de 3. denemem , her basladigimda bi daha denemem dedim 2.si de olmadi ama yine de pes etmiyo insan ki benim çok şukur normal yolla olmuş bi oglum var. umarim Allah en kısa surede sana da bir evlat nasip eder.inşallah öyledir ikinci denemeydi bu 3.denemeye gerçekten gücüm kalmadı hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor
amin inşallah sizinde allah oğlunuza uzun ömürler versin bu denemeniz inşallah olumlu sonuçlanır umarım çabuk toplanırım tek tesellim donmuş embryoların olmasısimdi negatif sonuc almanin etkisi ile oyle dusunuyorsun ama bi kac gun sonra ne zaman tekrar denesem diye dusunmeye baslarsin insallah . benim de 3. denemem , her basladigimda bi daha denemem dedim 2.si de olmadi ama yine de pes etmiyo insan ki benim çok şukur normal yolla olmuş bi oglum var. umarim Allah en kısa surede sana da bir evlat nasip eder.
amin inşallah sizinde allah oğlunuza uzun ömürler versin bu denemeniz inşallah olumlu sonuçlanır umarım çabuk toplanırım tek tesellim donmuş embryoların olmasısimdi negatif sonuc almanin etkisi ile oyle dusunuyorsun ama bi kac gun sonra ne zaman tekrar denesem diye dusunmeye baslarsin insallah . benim de 3. denemem , her basladigimda bi daha denemem dedim 2.si de olmadi ama yine de pes etmiyo insan ki benim çok şukur normal yolla olmuş bi oglum var. umarim Allah en kısa surede sana da bir evlat nasip eder.
Çarşamba günü transfer oldum ben transferden sonra iğnelerim var diye hergün dışarı çıkmak zorundayım çok ağır işler yapmıyorum ama süreklide yatmıyorum ceviz,incir,kayısı ve protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı inşNe zaman transfer oldununuz. Rabbim sonucunuzu hayırlı eylesin,transferden sonra ne yaptınız
Allah yardımcınız olsun inş ben şimdiden çok yoruldum yaşayan bilir ancak çok zorlu bi süreç demek ki zamanı değilmiş hani bir söz vardır ya “her nasip vaktine esirdir” gerçekten öyleinşallah öyledir ikinci denemeydi bu 3.denemeye gerçekten gücüm kalmadı hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor