- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.685
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
3.gün embryosu bugün 8.günüm normal test yaptım dün erken gebelik testiyle de çıkmadıKaçıncı gün embriyosu?kullandığınız test erken gebelik testimi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün embryosu bugün 8.günüm normal test yaptım dün erken gebelik testiyle de çıkmadıKaçıncı gün embriyosu?kullandığınız test erken gebelik testimi??
aynen benim doktorumda öle dedi nasip kısmet bundan sonrasıBende hiç yatmadım evde işlerimide yaptım...rabbim nasip edecekse zaten eder...
sizin kaçıncı günKaçıncı gün embriyosu?kullandığınız test erken gebelik testimi??
hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek kısmet olsunBencede test gününe kadar bekleyin benimde test günüm 24 eylül
Cuma günü transfer oldum cumayı saymazsak 5.gündeyim daha..vakit geçmiyoorsizin kaçıncı gün
Sizde herhangi bir belirti varmı azda olsaCuma günü transfer oldum cumayı saymazsak 5.gündeyim daha..vakit geçmiyoor
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..hayırsız evlat sahibi olmaktansa hiç olmaması daha iyi..o yüzden hayırlısını hakkımda nasip etsin diye dua ediyorum.3.gün embryosu bugün 8.günüm normal test yaptım dün erken gebelik testiyle de çıkmadı
İlk 2-3 gün 1-2 batma hissi bel ağrısı hissettim.ama 2 gündür hiç bşy yok.sanki transfer olmamış gibiyim..Sizde herhangi bir belirti varmı azda olsa
Test günün nezaman3.gün embryosu bugün 8.günüm normal test yaptım dün erken gebelik testiyle de çıkmadı
Bende öyle transfer 3 sonra çok karnım ağrıdı resmen kramplar giriyordu 2 gün boyunca şimdi hiç bişi yok buda beni umutsuz ettiİlk 2-3 gün 1-2 batma hissi bel ağrısı hissettim.ama 2 gündür hiç bşy yok.sanki transfer olmamış gibiyim..
aynennBende öyle transfer 3 sonra çok karnım ağrıdı resmen kramplar giriyordu 2 gün boyunca şimdi hiç bişi yok buda beni umutsuz etti
transfer günü sayılmıyor varmış daha sizinCuma günü transfer oldum cumayı saymazsak 5.gündeyim daha..vakit geçmiyoor
aminn kesinlikle kendimi her iki durumada alıştırmaya çalışıyorum ilki tutuo 6. haftada kaybedince inanın keşke tutmasaydı die ağlamıştım başta sevinip sonra üzüntü acı çok daha kötü oluoRabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..hayırsız evlat sahibi olmaktansa hiç olmaması daha iyi..o yüzden hayırlısını hakkımda nasip etsin diye dua ediyorum.
pazar günü canımTest günün nezaman
Allah gönlüne göre versin inşallah tutar sağlıklı bir gebelik geçirirsinaminn kesinlikle kendimi her iki durumada alıştırmaya çalışıyorum ilki tutuo 6. haftada kaybedince inanın keşke tutmasaydı die ağlamıştım başta sevinip sonra üzüntü acı çok daha kötü oluo
amin hepimizin inşallah güzel haberler vermek nasip olsunAllah gönlüne göre versin inşallah tutar sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Evet bende bi önceki denememde kimyasal gebelik yaşadım.pozitifi görüp sonra düşüşe geçmesi,bulupta kaybetmek gibi birsey...aminn kesinlikle kendimi her iki durumada alıştırmaya çalışıyorum ilki tutuo 6. haftada kaybedince inanın keşke tutmasaydı die ağlamıştım başta sevinip sonra üzüntü acı çok daha kötü oluo
Buradaki kimse Dr ya da uzman değil.. Kimi 8.gün çıktı yazıyor kimi kanda pozitif olmasına rağmen 6.hafta idrarda çıktığını yazıyor.. Tavsiye alacağınız tek yer merkeziniz olmalı..burada olan sadece dertleşmek ve aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak çünkü bu duyguları sadece yaşayan biliyor ama ilaç bırakmak erken testler bunlar doğru kararlar değil bence..çok teşekkür ederim ya 8.gün idrarda bile hiç çıkmaması moral bozdu burda herkesin 8.gün çok silikde olsa çıktığını okuyunca birde aslında dediğin gibi idrarda bile erken bakmamak lazım
çok zor birşey rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler yaşayalım zamanı ne zamansa inşallahEvet bende bi önceki denememde kimyasal gebelik yaşadım.pozitifi görüp sonra düşüşe geçmesi,bulupta kaybetmek gibi birsey...