- 20 Şubat 2017
- 49
- 22
- 38
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Aynen bize de yıllarca gençsiniz kendiliğinden olur dediler belki de çok zaman kaybettik bilemiyorum olması gereken buymuş bazen hayat seni yönlendiriyor..Bu kadar da benzerlik olmaz herhalde çok şaşırdım gerçekten.. Bende sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı Eylül de ameliyat oldum aldılar bir tüpümü sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da olur dediler ama olmadı... Hayırlısı olsun inşallah bizimde sınavımız bu...
gerçekten artık herşeyin bir zamanı saati var buna inanıorum kızlar biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçtaAynen bize de yıllarca gençsiniz kendiliğinden olur dediler belki de çok zaman kaybettik bilemiyorum olması gereken buymuş bazen hayat seni yönlendiriyor..
Ayneen katılıyorum 9. Gün 33 çıktı 11. Gün 48 13. 83 14.176 16.377 oldu12 günü bekle 3 gün embriyosu bazen geç çıkabiliyor forumda çok okudum öyle olan benim pazartesi günü test günüm
Ben transfer 4 günü kısa ılık suyla duş aldım hep yatmak değil de bol bol dinlendim evin içinde kısa yürüyüşler yaptım şuan 7 günüm 23 sonuç günümKızlar siz transferden kaç gün sonra duş aldınız? Birde hep yattınız mı?
Güzel sonuç alırsınız inşallah. Benimde 29 Eylül tahlil günüm. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah isteyen herkese.Ben transfer 4 günü kısa ılık suyla duş aldım hep yatmak değil de bol bol dinlendim evin içinde kısa yürüyüşler yaptım şuan 7 günüm 23 sonuç günüm
Amin inşallah canım rabbim cümlemize hayırlı Salih evlatlar nasip etsinGüzel sonuç alırsınız inşallah. Benimde 29 Eylül tahlil günüm. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah isteyen herkese.
Benimde tahlilim 28 eylül burdan hayırlı haberleri veririz inş ben her duamda bütün tüp bebek annelerine ve isteyen herkese dua ediyorum çünkü gerçekten çok zor bi süreçGüzel sonuç alırsınız inşallah. Benimde 29 Eylül tahlil günüm. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah isteyen herkese.
Bizi en iyi biz anlarız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Benimde tahlilim 28 eylül burdan hayırlı haberleri veririz inş ben her duamda bütün tüp bebek annelerine ve isteyen herkese dua ediyorum çünkü gerçekten çok zor bi süreç
güzel haberler verirsiniz inşallah benim pazar günü test günüm ama idrar negatif umudum yokMerhaba arkadaşlar benimde dondurulmuş 5. Gün
embriyosu bende heyecanla bekliyorum test günüm 28 Eylül burda yazılanları okuyup kendime pay biçiyorum
hayırlı olsun ne güzel yazmışınız gerçekten kafaya çok takmamak lazım da insanın elinde olmuyor harekete bende hiç kısıtlamadım sürekli yatmanın hiç bir faydası yokmuş zaten olcağı varsa her türlüde oluyor dediğiniz gibi darısı başımıza inşallahÖncelikle allah isteyen herkese nasip etsin. Yillqrca burayi okuyup butun belirtileri didik didik eden biri olarak tup bebek doneminde burdaki belirtilerden hicbirini dikkate almadim. Çok olumsuz basladim tup bebek yoluna.
Transferden hemen sonra doktorum kaldirdi 5 dk bile yatmadim. Eve geldim 15 dakika uzandim kalktm mutfagima gectm cayimi demledim oturdum cay ictim esimle sonra kahve ictim. Sonra kalktim yemegimi yaptim. Egildim de agirda kaldirdim. Yavas hareket etmeyi hic sevmem zaten.. en onemlisi transfer oldugumu düşünmedim ya da ikidebir hatirlatacak seylerden kacindim. Bol bol film izledk.
Evime kimse gelmedi kimseden yemek istemedm yardim istemedim. Oyle olmasi gerekiyor stres olmamak icin. Yatmadim surekli oturdum. kefir içtim kabiz olmamak icin. Ananas kabak cekirdegi yedim havuç suyu içtim
Ilk 3 gun bu sekilde gecti. 3.gun duşumu da aldm dışarı da çıktım. Bel agrim basladi önemsemedim. 4.gun siddetlendi akinti da basladi. Agri kesici icmeden once esim test yapmami istedi yaptim ve silik cikti.
Yani kizlar bazen biryerlerimizi yirtariz olmaz. Bazende kılımızı kıpırdatmayiz ayagimiza gelir.
5 sene ugrastik dile kolay. Demekki zamani gelince önünde dag olsa yine fayda etmiyormuş..
Hepinize hayirli zamnda hayirli evlatlar ❤❤❤
umutsuz olmayın doktorum bana özellikle söyledi idrarda olmaması gayet normal daha çok yeni ve sadece kanda görülüyor lütfen moralinizi bozmayın Pazar günü kan tahlili yapın beraber hayırlı sonuçları buraya yazalım inşgüzel haberler verirsiniz inşallah benim pazar günü test günüm ama idrar negatif umudum yok
inşallah mucize olur sizinde hayırlı olsun şimdidenumutsuz olmayın doktorum bana özellikle söyledi idrarda olmaması gayet normal daha çok yeni ve sadece kanda görülüyor lütfen moralinizi bozmayın Pazar günü kan tahlili yapın beraber hayırlı sonuçları buraya yazalım inş