Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Merhaba...
Transferin 9.günündeyim tabiki herkes gibi belirti delisi olmuş durumdayım..
Transfer sonrası ilk günler adet olucakmış gibi ağrılarım oldu.. Sonra benim her adet öncesi bağırsaklarımda bir yumuşama olur o da oldu..
Transferin 7.gününde adet belirtilerim kayboldu ağrılar sızlar gitti. Bağırsak hala yumuşak :KK43:
Göğüslerimde baya şiş ve hassastı ama bu sabah onlarda normale dönmüşler:KK43:
Bu deneyimleri yaşatıp olumlu sonuç aldım diyen arkadaşlarım bana bişeyler söyler misiniz ya da siz neler yaşadınız?
benim en ufak bi belirtim olmadı ne mide bulantısı ne kabızlık ne adet sancısı hiç bir şey... 3 aylık hamileyim hala hiç midem bulanmadı hatta. bence belirti arama yarın bir kan baktır canım, benim transferden sonraki 10. gün dayanamayıp baktırdığımda kanda çıkmıştı. idrarda çıkmadı. hatta 6 haftalık hamileyken tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı. o yüzden boşa idrar testi de alma hiç güvenilir değil boşa moralini bozma

benim en ufak bi belirtim olmadı ne mide bulantısı ne kabızlık ne adet sancısı hiç bir şey... 3 aylık hamileyim hala hiç midem bulanmadı hatta. bence belirti arama yarın bir kan baktır canım, benim transferden sonraki 10. gün dayanamayıp baktırdığımda kanda çıkmıştı. idrarda çıkmadı. hatta 6 haftalık hamileyken tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı. o yüzden boşa idrar testi de alma hiç güvenilir değil boşa moralini bozma
Çok teşekkür ederimm 🙏🙏yarın büyük gün kan vermeye gideceğim idrar testini hiç aklıma getirmiyorum aynen..

Ben duş aldım. Tez canlı biriyim o yüzden yavaş yavaş hareket etmek benim için iskence 😊 evde dolandım evden çıkamadım. Bol miktarda su gibi akıntı dışında belirti yok bende hala. O yüzden transfer olmamışım gibi geliyor

Kızlar hepinize iyi akşamlar 😊 benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı

hiç bir belirti yok maalesef ilk günlerde adet ağrısı gibi ağrı oluyordu şimdi o da yok umutsuzum o yüzden sizin kacinci gun
Cuma transfer oldum ben.dün belim sızladı adet olacakmışım gibi.bugün bi bıçak batması gibi kasıktan agrı oldu baska bir şey yok.benim test günüm 25 eylül çarşamba.ama pazar günü test yaparım kesinlikle..erken gebelik testinde çıkar var ise..

X