- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Kizlar tedaviniz nasil gecti, ne tür ilaclar kullandiriyor doktorunuz size ? sizi Pozitif e götüren bir ilac varmidir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de dün 7.gün idrarda negatifi görünce umudum kalmadı pekBende dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer oldu. Çarşamba günü bugün 7 günüm dün evelgun adet ağrısından daha baskın ağrılarım oldu çok merak ediyorum bir tarafim var diyor diğer tarafın umutlanma yok diyor test gunum ayın 23 nasıl beklicem bilmiyom
Açıkçası benim hiç umudum yok sanki yokmuş gibi anlamadımbenim de dün 7.gün idrarda negatifi görünce umudum kalmadı pek
aynen benim de öle bi de negatifi görünce idrarda kendimi hazırladım 3.galiba sizin de heraldeAçıkçası benim hiç umudum yok sanki yokmuş gibi anlamadım
Evet 3 gün embriyosu bende test yapmaya korkuyorum eşim izin vermiyor artık yoktur diye ayağa kalkıyorum yatmiyorum fazlaaynen benim de öle bi de negatifi görünce idrarda kendimi hazırladım 3.galiba sizin de heralde
ben ilk gün yattım sadece doktor normal hayatına dön çok ağır iş yapma yeter dedi kısmet işi galiba bunlarEvet 3 gün embriyosu bende test yapmaya korkuyorum eşim izin vermiyor artık yoktur diye ayağa kalkıyorum yatmiyorum fazla
Yeni k canım benim annem beni ayağa kaldirmiyo yemek WC dışında. Arada yürüyüş yapiyorum sonra hep dinleniyorum ama hiç ama hiç belirti yok çok canım sıkıldı benim ilk denemem bakalımben ilk gün yattım sadece doktor normal hayatına dön çok ağır iş yapma yeter dedi kısmet işi galiba bunlar
benim ikinci denemem ilki tutmuştu 6 hafyalık kalp atışı durdu ilkinde ben çok adet ağrısı çekmiştim bunda hiç olmayınca umudum yok o yüzdenYeni k canım benim annem beni ayağa kaldirmiyo yemek WC dışında. Arada yürüyüş yapiyorum sonra hep dinleniyorum ama hiç ama hiç belirti yok çok canım sıkıldı benim ilk denemem bakalım
Ben 3 gün boyunca çok ağrım oldu karnimda resmen böyle batmlalar oldu kasiklarim ağrıdı birden durdu ağrısı 2 3 gün sürdü şuan hiç bişi yok ne göğüs ağrısı nede bel ağrısı halsizlik hiç yok sadecee iştah çok açıkbenim ikinci denemem ilki tutmuştu 6 hafyalık kalp atışı durdu ilkinde ben çok adet ağrısı çekmiştim bunda hiç olmayınca umudum yok o yüzden
aynen ilk üç gün oldu adet ağrısı gibi bazıları belirti aramayın diyor ama insan arıyor bişeyBen 3 gün boyunca çok ağrım oldu karnimda resmen böyle batmlalar oldu kasiklarim ağrıdı birden durdu ağrısı 2 3 gün sürdü şuan hiç bişi yok ne göğüs ağrısı nede bel ağrısı halsizlik hiç yok sadecee iştah çok açık
Aramayın diyor lar ama belirti oluyo azda olsa oluyor yinede beklicez sizin sonuç gününüz ne zamanaynen ilk üç gün oldu adet ağrısı gibi bazıları belirti aramayın diyor ama insan arıyor bişey
pazar günü benim bugün 8.gün bakalım yrn olmazsa kanda baktırırım varsa az olsa bişey çıkar yoksa zaten ilaçları bırakırımAramayın diyor lar ama belirti oluyo azda olsa oluyor yinede beklicez sizin sonuç gününüz ne zaman
12 günü bekle 3 gün embriyosu bazen geç çıkabiliyor forumda çok okudum öyle olan benim pazartesi günü test günümpazar günü benim bugün 8.gün bakalım yrn olmazsa kanda baktırırım varsa az olsa bişey çıkar yoksa zaten ilaçları bırakırım
Bence çok büyük hata edersin.. Pazara daha çok var ve Dr o tarihi verdiyse Bi bildikleri vardır. İlaçlarını bırakmak çok yanlış olur. Ne kadar dikkate alırsınız bilmem ama tavsiyem test gününüze kadar sabırla bekleyip ilaçlarınızı söylendiği gibi aksatmadan almanız.. Erken idrar testlerine itibar etmeyin erken kan da baktırmayın ve belirti aramayın bu çok kişisel bişey herkeste farklı..pazar günü benim bugün 8.gün bakalım yrn olmazsa kanda baktırırım varsa az olsa bişey çıkar yoksa zaten ilaçları bırakırım
çok teşekkür ederim ya 8.gün idrarda bile hiç çıkmaması moral bozdu burda herkesin 8.gün çok silikde olsa çıktığını okuyunca birde aslında dediğin gibi idrarda bile erken bakmamak lazımBence çok büyük hata edersin.. Pazara daha çok var ve Dr o tarihi verdiyse Bi bildikleri vardır. İlaçlarını bırakmak çok yanlış olur. Ne kadar dikkate alırsınız bilmem ama tavsiyem test gününüze kadar sabırla bekleyip ilaçlarınızı söylendiği gibi aksatmadan almanız.. Erken idrar testlerine itibar etmeyin erken kan da baktırmayın ve belirti aramayın bu çok kişisel bişey herkeste farklı..
3.gun heralde 9.gunden once cikmaz gibi gelio
[/QUO
Kaçıncı gün embriyosu?kullandığınız test erken gebelik testimi??benim de dün 7.gün idrarda negatifi görünce umudum kalmadı pek
Bende hiç yatmadım evde işlerimide yaptım...rabbim nasip edecekse zaten eder...ben ilk gün yattım sadece doktor normal hayatına dön çok ağır iş yapma yeter dedi kısmet işi galiba bunlar