-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Olsun cnm sorun degil.dert ayni,dertli baska :) hepimiz ayni derdi farkli insanlarla konusuyoruz ve karisiyo o yuzden bazen.snn daha cok yeni.zmnla sindirirsin.dondurulmusun olmasi da iyi.bnm yoktu.sifirdan basliyorum tedaviye.gereksiz de pahali.sehir disi gidicem,onu saymasam bile 16 bine mal oluyo bana.onca umut bekleyis de var tabi..insallah bu sefer bebisler gelir artik da dualar kabul olurKusura bakma canım karıştırdım ben galiba kafam çok dalgın bende Cumartesi öğrendim negatif olduğunu 1 tane dondurulmuş var bakalım ama tedavi çok yıprattı herkes gibi benide keşke kendiliğinden olsa keşkeAllah yardımcımız olsun inş
Olsun cnm sorun degil.dert ayni,dertli baska :) hepimiz ayni derdi farkli insanlarla konusuyoruz ve karisiyo o yuzden bazen.snn daha cok yeni.zmnla sindirirsin.dondurulmusun olmasi da iyi.bnm yoktu.sifirdan basliyorum tedaviye.gereksiz de pahali.sehir disi gidicem,onu saymasam bile 16 bine mal oluyo bana.onca umut bekleyis de var tabi..insallah bu sefer bebisler gelir artik da dualar kabul olur
Bizim tedavi once takviye ilac dediklerine 10 bin falan gitti en az.sonra ilk tup 13e yakin,yine il disi.sonra hsg 1500.simdi 16 bin 2.tup+il disi masraflar.bi araba parasi gittiEvet canım çok doğru burda birbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz benimde ilk denemeydi çok umutlanmıştım bizimde şehir dışı 23 bin yakın para gitti histeroskopide oldum ama olmadı şimdi tek 1 tane dondurulmuş var nasıl olacak bilmiyorum Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize hiç ihtiyaç kalmadan nasip etsin inş
Evet canım ilk denememdi. Tabi daha önce kızım ilk aşılamamda tuttu. O 2 yaşındayken 1 3 yaşındaykende 1 kez aşılama yaptırdık tutmadı. Benim pkos var. Ve yumurtalarım geç cevap veriyor. O yüzden ümidim yoktu yani. Tüp bebekte de 20 yumurta toplandı 4 embriyo elde edildi. Transfer de 3 gün sonra gerçekleşti. Bende 8.gün dayanamayıp test yaptım negatifti. Eşime söyleyemedim. Ama negatif bence ya dedim. 12.gün yani dün kanda 59 13.gün yani bugün 93 çıktı. Rahim içime de bakıldı doktor tertemiz sorun yok dediÇok şükürbişey soracam canım ilk denemenmiydi benimde 2 tane embriyo vardı çok istedim ama doktor izin vermedi senin nasıl oldu anlatabilir misin
Doktor sordu 2 embriyo mu istiyorsun tek mi dedi ben 2 dedim. Zaten baştan beri 2 demiştikÇok şükürbişey soracam canım ilk denemenmiydi benimde 2 tane embriyo vardı çok istedim ama doktor izin vermedi senin nasıl oldu anlatabilir misin
Küçümsenmeyecek kadar büyük paralar veriyoruz çok şükür ki var ya olmasaydıBizim tedavi once takviye ilac dediklerine 10 bin falan gitti en az.sonra ilk tup 13e yakin,yine il disi.sonra hsg 1500.simdi 16 bin 2.tup+il disi masraflar.bi araba parasi gitti
Bendede kist var aynen ısrarla 2 istedik ama yapmadı keşke yapsaydı belki bir tanesi tutardıDoktor sordu 2 embriyo mu istiyorsun tek mi dedi ben 2 dedim. Zaten baştan beri 2 demiştik
ümitlendirmek istemem ama 12.günde bir daha tahlil yaptırsaydın keşke adet olmamışın ya belki bir umut geç falan tutunmuş olabilir miBendede kist var aynen ısrarla 2 istedik ama yapmadı keşke yapsaydı belki bir tanesi tutardıBen 10.gün kan verdim negatif daha kan vermedim umudum bitti haala regli olmadım ama yıkıldım hangi merkezde tedavi olduğunu sakıncası yoksa yazar mısın
Aklıma geldide canım o yıkılmadan sonra kalkıp bütün koltukları çektim yer değiştim moralim bozuk olunca değişiklik yaparım hep çok ağır işlerle uğraştımümitlendirmek istemem ama 12.günde bir daha tahlil yaptırsaydın keşke adet olmamışın ya belki bir umut geç falan tutunmuş olabilir mi
benim 11.gün kanda negatif çıktı ertesi gün doktorum adet olmazsan tekrar tahlil yaptır dedi 13.gün yine yaptırdım ertesi gün adet oldumAklıma geldide canım o yıkılmadan sonra kalkıp bütün koltukları çektim yer değiştim moralim bozuk olunca değişiklik yaparım hep çok ağır işlerle uğraştımacaba kaçıncı gün adet olunuyor bilen varmı?
Yani 2 gün sonra adet olmuşsun normalde benim test günüm bugündü ama ben erken yaptım ama olsaydı mutlaka çıkardı ve adet olacak gibi belirtiler varbenim 11.gün kanda negatif çıktı ertesi gün doktorum adet olmazsan tekrar tahlil yaptır dedi 13.gün yine yaptırdım ertesi gün adet oldum
aynen 2 gün sonra oldum hakkında hayırlısı olsun cnm bende bugün doktora gittim kasımda transfer olcam yine bakalımYani 2 gün sonra adet olmuşsun normalde benim test günüm bugündü ama ben erken yaptım ama olsaydı mutlaka çıkardı ve adet olacak gibi belirtiler var
Hayırlısı inş canım kaç ay geçti negatifin üzerinden dondurulmuşun varmıydıaynen 2 gün sonra oldum hakkında hayırlısı olsun cnm bende bugün doktora gittim kasımda transfer olcam yine bakalım
geçen hafta negatifi aldım cnm adet oldum doktor iki adet dönemi geçsin rahim dinlensin kasımda transfer edelim dedi donmuş transfer olcak tek tesellim o zatenHayırlısı inş canım kaç ay geçti negatifin üzerinden dondurulmuşun varmıydı
Anladım canım hayırlısı inş bu son olsun Allahım bizede nasip etsin kaç tane dondurulmuş embriyon var eğer kabul ederlerse 2 tane transfer ettir benim sadece 1 tane kaldıgeçen hafta negatifi aldım cnm adet oldum doktor iki adet dönemi geçsin rahim dinlensin kasımda transfer edelim dedi donmuş transfer olcak tek tesellim o zaten
4 tane var 2 koycak negatif aldığımda ikiydi aminn inşallah bu son olsun hepimiz için beklemesi ayrı stres zaten olcağı varsa bir taneden de olur hiç moralini bozma 2 kondu olmadı işte o yüzden hiç sıkma canınıAnladım canım hayırlısı inş bu son olsun Allahım bizede nasip etsin kaç tane dondurulmuş embriyon var eğer kabul ederlerse 2 tane transfer ettir benim sadece 1 tane kaldı
İnş canım yeter ki sağlıklı bi şekilde olsunlarda çok sordum senide yordum hakkını helal et4 tane var 2 koycak negatif aldığımda ikiydi aminn inşallah bu son olsun hepimiz için beklemesi ayrı stres zaten olcağı varsa bir taneden de olur hiç moralini bozma 2 kondu olmadı işte o yüzden hiç sıkma canını
olur mu hiç öyle şey burda birbirimize destek oluyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta walla bende öyle insanların sonuç nooldu sorularına insan cevap bile vermek istemiyor burda dert ortağız sonuçtaİnş canım yeter ki sağlıklı bi şekilde olsunlarda çok sordum senide yordum hakkını helal etAma öyle bir hal ki anlamayan kimseyle konuşulmuyor telefonumda onlarca cevapsız arama sadece buraya yazabiliyorum
O belirtileri ben halen yaşıyorumYani 2 gün sonra adet olmuşsun normalde benim test günüm bugündü ama ben erken yaptım ama olsaydı mutlaka çıkardı ve adet olacak gibi belirtiler var