Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Allah razı, çok heycanlıydı çok umutluydu transferin 6. Günü yaptı 80 çıktı, 7. Günü 50 olunca çok üzüldü. Erken yapılsada test sonucunda değişme olur mu acaba , aşırı sancısı var
Doktorlarin soyledigi duzenli sekilde artis gostermesi canim
Bende bi kimyasal yasadim normal yolla deger dusuktu zaten 2.kan testinde devam etti düsüs sonra esim dr dedi belki yukselir diye dr ins yukselmez demisti duzensiz seyreden bthcg yi iyi saymiyoruz demisti
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasinin vardir bundada bi hayr

olur mu hiç öyle şey burda birbirimize destek oluyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta walla bende öyle insanların sonuç nooldu sorularına insan cevap bile vermek istemiyor burda dert ortağız sonuçta🥰
Herkese tek tek açıklama yapıp teselli dinlemek ayrı bişey🥺Burdaki samimiyet birbirini hiç tanımayan insanların birbirini çok iyi anlaması zaten ve içtenlikle herkesin birbirine dua etmesi🤲❣️

İnşallah sizde o güzel sonucu bir an önce alırsınız. Benim transferin 7.günü adet başlangıcıydı. Ama olmadım. Sizde olmadıysanız bir kan testi yaptırın derim
Amin çok teşekkür ederim hep birlikte hayırlı sonuçlar olsun inş 10. Günü verdim kan negatifdi ama yine bi umut işte😞

Dün transfer oldum. Çok tedirginim, korkuyorum arkadaşlar. Ne yapayım bilmiyorum. Biraz uzanıyorum 5, 10 dakika yürüyorum. Perşembe de yola çıkıp evime gideceğim.

Dün transfer oldum. Çok tedirginim, korkuyorum arkadaşlar. Ne yapayım bilmiyorum. Biraz uzanıyorum 5, 10 dakika yürüyorum. Perşembe de yola çıkıp evime gideceğim.
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş🤲 Bende şehir dışında transfer oldum doktorunuz hareket edin dediyse ona göre davranın bana rahat ol dedi hatta burda kalmana bile gerek yok dedi ben kaldım ağır iş yapma yemene içmene dikkat et ve Allah’a bırak nasibinde varsa zaten bunların hepsi oluyor☺️

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş🤲 Bende şehir dışında transfer oldum doktorunuz hareket edin dediyse ona göre davranın bana rahat ol dedi hatta burda kalmana bile gerek yok dedi ben kaldım ağır iş yapma yemene içmene dikkat et ve Allah’a bırak nasibinde varsa zaten bunların hepsi oluyor☺
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Bana da öyle söyledi ama işte tüm sorumluluk bendeymis gibi hissediyorum.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Bana da öyle söyledi ama işte tüm sorumluluk bendeymis gibi hissediyorum.
Kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış elinden geldiğince gerçekten nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor sen sadece tedbirini al gerisini Allah’a bırak☺️Kayısı,incir,protein ağırlıklı beslen iğnelerini ilaçlarını aksatma inş iyi olur ☺️İlk denemenmi?

Kizlar
size sozum vardi hemen ellerim titreyerek size binlerce duayla ileteyimm
hamileyim
Rabbimmm
tamamini saglicakla nasip ederse insaAllah
.....
sakin umudunuzu yitirmeyin siz de bana soz verin olur mu😍🤗
Canımm gözün aydın hayırlı olsun 😍İnan çok sevindim senin adına Rabbim sağ Salim kucağına aldığın günün sevincinide yaşatsın inş❣️

Kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış elinden geldiğince gerçekten nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor sen sadece tedbirini al gerisini Allah’a bırak☺Kayısı,incir,protein ağırlıklı beslen iğnelerini ilaçlarını aksatma inş iyi olur ☺İlk denemenmi?
Ikinci denemem. Dikkat ediyorum beslenmeme. Allah ne derse o olur bundan sonrası için artık..

Kizlar
size sozum vardi hemen ellerim titreyerek size binlerce duayla ileteyimm
hamileyim
Rabbimmm
tamamini saglicakla nasip ederse insaAllah
.....
sakin umudunuzu yitirmeyin siz de bana soz verin olur mu😍🤗
süperr çok sevindim gözünaydın inşallah katlanarak sağlıkla devam etsin canım darısı başımıza bizede dualarında eksik etme

Canımm gözün aydın hayırlı olsun 😍İnan çok sevindim senin adına Rabbim sağ Salim kucağına aldığın günün sevincinide yaşatsın inş❣
hep guzel duygunu dilegini gonderdin paylastin..
eksik olmayin
iyiki varsiniz ve hep aklimda icimde bu ozlemi derinlerinde barindiran anne adaylari var varolacak
inaniyorumki en guzelini nasip edecek Mevlam isteyen temiz kalplere
🤗

Ikinci denemem. Dikkat ediyorum beslenmeme. Allah ne derse o olur bundan sonrası için artık..
nisan benim 2.de Rabbim nasip etti saglikla surerse insaAllah , umudunu sakin yitirme yasinsa rumuzdaki yakiniz.. beslenmee ayneenn ben de farkini gordum ve suyun evvel Allah tabi.
saglicakla arkadasim🤗

hep guzel duygunu dilegini gonderdin paylastin..
eksik olmayin
iyiki varsiniz ve hep aklimda icimde bu ozlemi derinlerinde barindiran anne adaylari var varolacak
inaniyorumki en guzelini nasip edecek Mevlam isteyen temiz kalplere
🤗
Hepimiz iyi ki varız☺️ İnş Rabbim zamanı geldikçe bizlerede nasip edecek❣️ Sağlıkla inş yavrunuza kavuşursunuz:anneadayı::KK200:

nisan benim 2.de Rabbim nasip etti saglikla surerse insaAllah , umudunu sakin yitirme yasinsa rumuzdaki yakiniz.. beslenmee ayneenn ben de farkini gordum ve suyun evvel Allah tabi.
saglicakla arkadasim🤗
Inşallah sağlıklı sürer ve kucağına alırsın bebegini🤱

İlaclarini vitaminlerini düzenli kullan o 12 gün gecmek bilmez cok iyi bilirim
Sürekli yatip kendini strese sokma ben transferin 3.günü gunluk yemek makina bosaltma sonraki gunlerde camasir as utule islerine döndüm hakkinda hayirlisi insallah pozitif haberlerini bekliyoruz canim

X