Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Amin canım. Ümidini kaybetme içini ferah tut. O yerleşme kanamasıdır. Pozitif sonuç alırsın inşallah haberini bekliyorum.

İnş yaşadığınız kanama yerleşme kanamasıdır idrarda çıkmasada üzülmeyin kesin sonuç için kanı bekleyin benim sonucum maalesef negatif ama geride kalan kardeşlerim için hep dua ediyorum ❣
Allah razi olsun umudum kalmadi ama yinede yapacagim testi inşAllah sevindirici bir haber olur. Rabbim sanada bir daha bu zorluklari yasamadan sevinci yasatsin tez vakitte inşAllah

Melocum oncelikle gecmis olsun
nacizane tavsiyem ara verim fiziken ruhen dinlenmeniz..
benim ilk transferim 2 opu sonrasi dunya ignenin de ustune herbakimdan yorgun oldugum halimin akabine yapilmisti simdi olsa mutlaka hocam beklemek istiyorum kimyam yaralarim rahmin kendime gelsin derdim ..

kesinlikle bende ara vermek düşüncesindeyim ama bende çikolata kisti olduğu için 3 ay geçici menapoza sokup kisti küçültüp transfer yapılmıştı bu kistte adet kanıyla beslendiği için doktorum yeniden büyümeden koyalım dicek büyük ihtimalle naapcağımı hiç bilmiyorum sizin sonuç ne oldu

farkli bir durum varsa tabii onu bilemiuorum o durumda belki oylesi size iyi gelir sonu iyi olur hic belli olmaz
benim o transer negatif olmustu aylar gecti dinlendim
dondurulmuslar kondu beklemedeyis;:)

farkli bir durum varsa tabii onu bilemiuorum o durumda belki oylesi size iyi gelir sonu iyi olur hic belli olmaz
benim o transer negatif olmustu aylar gecti dinlendim
dondurulmuslar kondu beklemedeyis;:)
inşallah bu sefer güzel haberler verirsiniz bize de umut olur rahim dinlendirme en iyisi çok iyi yapmışınız

Hassas testlermi yaptığın ama idrarda çıkmayabilir kanda çıkmazsa emin olabilirsin acele edip üzülme lütfen o yıkılma anını çok iyi bilirim
evet tam bir yikim oldu. Olsun 12 gun boyunca hamile gibi hissetmekde guzeldi normal testi yaptigim yarin prosedur geregi kan vermeye gidecegim bir degisiklik olacagini sanmiyorum regli basladi bile.

evet tam bir yikim oldu. Olsun 12 gun boyunca hamile gibi hissetmekde guzeldi normal testi yaptigim yarin prosedur geregi kan vermeye gidecegim bir degisiklik olacagini sanmiyorum regli basladi bile.
Şu an kim ne desede üzüntün azalmayacak kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran ağlamak istersen ağla içine atma sonrası çok daha kötü patlama olur ama şu an ki gibi kalmayacak buna emin olabilirsin kardeşim ben dünyam yıkıldı bittim dedim ama hayat devam ediyor telefonlarını açmak zorunda değilsin ailen dışında kimse bu süreçte bizi anlamaz o yüzden senden bi tane daha yok en önemlisi sensin Allah’a emanet ol yazmak dertleşmek istersen ben buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…