Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

5. Gün embiriyo dimi eğer öyleyse ilk 3 gün tutunmsı sonrası yerleşmeye devam demekmiş ben normalde adet olurkende belirtim pek olmaz o yüzden anlamıyorm çatlıcam meraktan
Sizin sonucunuz ne cikti ben 29 ekim 2. Kez transfer oldum ilki eyluldeydi hic belirtim yoktu adet oncesi ayni sizin gibi belirti yasamam nitekim negatif cikti simdide 3. Gunum yine belirtim yok belirtisiz hamile kalinirmi kasik bel sizlama agrima hic bisi yok

Canım benimde pek belirttim yoktu bugün 9.gün pembe kanamam var dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım inşallah pazartesi test günü güzel sonuç alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Bende tedirgin oldum adet olursam die

Canim galiba yerlesme senin ki cunku 9. Gun hemen kan gelmez bence ilaclar kesiyor diye biliyorum..neyse hayirlisi insallah guzel haberler aliriz ikimizde

Maalesef benim negatif çıkmıştı bu ay 2. Denememi yapıcaz 2 embiriyo koyucaklar bakalm hayırlı bekliyorım sakın takma kafana olmazsada var bi hayır kendini oluruna bırak ama herzaman tabiki olumlu düşün hayırlı haberlerini belşiyorum

Insallah guzel dusunelim ) benim de eylul de tek 29 ekimde yine tek konuldu..bu da tutmazsa digerleri 2 li konulcakmis hayirlisi . Ayrica burdan sunu anliyorum belirtisizlikte bir belirti..ama.negatif bi belirti

Kizlar bugun kanamam oldu bebegim iyi kesesi de iyi kalbide guzel atiyor ama kese arkasinda hafif kanama olmus dedi doktor igneyi ve jeli artrdik 12.haftaya kdr dinlenicksin dedi dua edin bana nolur

Merhabalar
Bende tüb bebek yaptirdim
9. gün beta hcg 67
11. gün beta hcg 129.3
13. gün beta hcg 282.6 çıktı Sizde böle durum yaşayan varmi

Kizlar bugun kanamam oldu bebegim iyi kesesi de iyi kalbide guzel atiyor ama kese arkasinda hafif kanama olmus dedi doktor igneyi ve jeli artrdik 12.haftaya kdr dinlenicksin dedi dua edin bana nolur
Kalbini ferah tut canım stres yapabileceğin en kötü şey şimdi bebişin için. Önlem alınmış dinlendin mi inşallah kaybolur kanama alanı

Kızlar transfer sonrası 8. Günümdeyim bende belirti arıyorum devamlı ama yok 2. Tüp bebek denemem transfer günü ile beraber sadece 3 gün yattım sonra işe başladım sizlerden böyle olup hamile olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…