- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Canim sonucun ne ciktiİnşallah.. Ya ben belirtiler var olupta sonra kaybolmasına endişelendim biraz hani sanki vücuttaki hormonlar geriledi ve adet dönemine mi geçti gibi bilmiyorum bilimsel hiçbi mantığı yok belki ama bu dönem insanı böyle yapıyor sanırım..
Tabii cikar 5. Gun embriyosu icin zaten 9 gun sonra test yapariz ben 3. Gundeyim..6 gunum var daha hic belirti yok ne bel ne kasik agrisi ne gogus agrisi tutmadi mi acabaMerhaba kızlar bugün transferimin 9.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı
Kizlar sonucunuz ne cikti bende de belirti yok 3. GundeyimCanım Bende de Bi belirti yok bende 4. Gundeyim ağlayıp üzme etkileme sonuçlarını herkes aynı şeyleri yasiycakdiye bisey yok
Sizin sonucunuz ne cikti ben 29 ekim 2. Kez transfer oldum ilki eyluldeydi hic belirtim yoktu adet oncesi ayni sizin gibi belirti yasamam nitekim negatif cikti simdide 3. Gunum yine belirtim yok belirtisiz hamile kalinirmi kasik bel sizlama agrima hic bisi yok5. Gün embiriyo dimi eğer öyleyse ilk 3 gün tutunmsı sonrası yerleşmeye devam demekmiş ben normalde adet olurkende belirtim pek olmaz o yüzden anlamıyorm çatlıcam meraktan
Canım benimde pek belirttim yoktu bugün 9.gün pembe kanamam var dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım inşallah pazartesi test günü güzel sonuç alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSizin sonucunuz ne cikti ben 29 ekim 2. Kez transfer oldum ilki eyluldeydi hic belirtim yoktu adet oncesi ayni sizin gibi belirti yasamam nitekim negatif cikti simdide 3. Gunum yine belirtim yok belirtisiz hamile kalinirmi kasik bel sizlama agrima hic bisi yok
Kacinci gun embryosuMerhaba kızlar bugün transferimin 9.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı
5.gün embriyosu canım 23 ekimde transferi yaptılarKacinci gun embryosu
O zamn cikar canim5.gün embriyosu canım 23 ekimde transferi yaptılar
Tmmdır cnm teşekkür ederimO zamn cikar canim
Canim galiba yerlesme senin ki cunku 9. Gun hemen kan gelmez bence ilaclar kesiyor diye biliyorum..neyse hayirlisi insallah guzel haberler aliriz ikimizdeCanım benimde pek belirttim yoktu bugün 9.gün pembe kanamam var dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım inşallah pazartesi test günü güzel sonuç alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende tedirgin oldum adet olursam die
Amin canım inşallahCanim galiba yerlesme senin ki cunku 9. Gun hemen kan gelmez bence ilaclar kesiyor diye biliyorum..neyse hayirlisi insallah guzel haberler aliriz ikimizde
Maalesef benim negatif çıkmıştı bu ay 2. Denememi yapıcaz 2 embiriyo koyucaklar bakalm hayırlı bekliyorımSizin sonucunuz ne cikti ben 29 ekim 2. Kez transfer oldum ilki eyluldeydi hic belirtim yoktu adet oncesi ayni sizin gibi belirti yasamam nitekim negatif cikti simdide 3. Gunum yine belirtim yok belirtisiz hamile kalinirmi kasik bel sizlama agrima hic bisi yok
Insallah guzel dusunelimMaalesef benim negatif çıkmıştı bu ay 2. Denememi yapıcaz 2 embiriyo koyucaklar bakalm hayırlısi bekliyorımsakın takma kafana olmazsada var bi hayır kendini oluruna bırak ama herzaman tabiki olumlu düşün hayırlı haberlerini belşiyorum
Kalbini ferah tut canımKizlar bugun kanamam oldu bebegim iyi kesesi de iyi kalbide guzel atiyor ama kese arkasinda hafif kanama olmus dedi doktor igneyi ve jeli artrdik 12.haftaya kdr dinlenicksin dedi dua edin bana nolur
Evet çıkarMerhaba kızlar bugün transferimin 9.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı
Insallah canim ya tesekkur ederimKalbini ferah tut canımstres yapabileceğin en kötü şey şimdi bebişin için. Önlem alınmış dinlendin mi inşallah kaybolur kanama alanı