Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Devlette sabah yaptırdı 60 cıktı , özele gitti orada 43 e düşmüştü aksam
Canim ilk 80 sonra 50 sonra 60 sonrada 43mu cikti? Allah allah doktor ne soyledi? Benim bilgime gore eger dusuk varda deger aninda duser 0 yaklasir boyle kalkip dusmez belki boru hamilelik ya kimyasal allah korusun

Canim ilk 80 sonra 50 sonra 60 sonrada 43mu cikti? Allah allah doktor ne soyledi? Benim bilgime gore eger dusuk varda deger aninda duser 0 yaklasir boyle kalkip dusmez belki boru hamilelik ya kimyasal allah korusun
Yok canm dün 80 , öğlen yaptırdı 50 akşamki sonucuda 43

Kızlar dün 8. Günümdü 3.gün embriyosu. Dün ucuz testlerden aldımilk idrarımda değildi öğle saatiydi yaptım negatif çıktı. Sonuç negatif mi sizce

Kızlar dün 8. Günümdü 3.gün embriyosu. Dün ucuz testlerden aldımilk idrarımda değildi öğle saatiydi yaptım negatif çıktı. Sonuç negatif mi sizce
Aybalam biraz erken o sonuca gore hareket etme derim
_ kanda bile bu siralar belki ya da cok az cikabilen ( kanda cikti yazani okumustum sanki o yuzden)idrarda cikar mi
_ o gunluk testler guvensiz
_guvenli olsa bile diyelim idrara hcg henuz salinmamis olabilir
ve sakin uzulme

gercekten ilginc..sureci ben de merak ettim toprak..
cunku normalde ben de kimyasal dusuk yaptim malesef deger yuksekken birden ve hizla duserek regl ile gebelik sonlaniyor
sende durum boyle olunca.. kimyasala( Allah Korusun)benzemekle birlikte, bir hormon dalgalanmasi olabilir mi acaba geciyor akildan..
tabii doktorunum yorumu muhim
bir problemin cozumune hepimiz farkli yollardan ama ayni sonuca ulasabiliriz ya
farkli bir yolla ama umarim o guzel sona erer

Gerçekten bizede ilginç geldi, 6. Günü heycanlandı test yaptırdı 80 çıktı, 7. Günü devlette yaptırdı 50 cıktı içi rahat etmedi özelde tekrar yaptırdı 43 e düştü. Kimyasal gebeliği burada duyduk açıkçası doktora söyledi yarınkş sonuca göre bişey söyleyecek

2 embiryo transfer edilmişti, birisi iyi diğeri normaldir herhalde , acaba biri düşmüş olabilir mi? Gazı var karın ağrısı var doktor normal dedi, bu kadar erken bu sonuç neden böyle düşüyor acaba

Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Eşim Allahtan en büyük destekçim. Her gün eve gelince sarılıyor olmazsa olmaz sakın üzülmek yok diyor.

Canım az önce affedersin idrara çıktım rengini ilk kez böyle gördüm. Bildiğin altın sarısı hani şu çocuklar için multivit varya işte o renk. Belirtilerde idrar rengi de öyle oluyordu değil mi? Birde oturup kalkarken sanki alttan birşey baskı yapıyormuşta idrarımı kaçıracakmışım gibi oluyor. Sizde de öyle oldu mu hiç?

evet evet bazan benimki de oyle canim da iste multivitamin iciyorum ondan olabilir diyorum o baski sa jel lden mi ki
tabii bebis yapsindi da ondan olsundu o ayri

Bilmiyorum ki. Ben vitamin falan da kullanmıyorum. Senin kaçıncı günün
evet evet bazan benimki de oyle canim da iste multivitamin iciyorum ondan olabilir diyorum o baski sa jel lden mi ki
tabii bebis yapsindi da ondan olsundu o ayri
Bilmiyorum ki ben multivitamin falan da kullanmıyorum. Senin kaçıncı günün? Benim bugün adetimin 2. Günü geçti transferin 9.günü.

7.gun benim canim
normL adet dongume gore de adetime hayli var onkusur gun ama kasiklarim bicak kesigi gibi sizliyor arada bel desen oyle ben de anlamadim ne oluyoruz ..bilemiyoruzki

7.gun benim canim
normL adet dongume gore de adetime hayli var onkusur gun ama kasiklarim bicak kesigi gibi sizliyor arada bel desen oyle ben de anlamadim ne oluyoruz ..bilemiyoruzki
İnşallah bunşar tutma belirtisidir canım benim. Bugün sela verildikten sonra cumaya girmiş oluyoruz bol bol dua et. Kabul olur inşallah.

7.gun benim canim
Bende de bu belirtiler oluyordu şimdi yok denilecek kadar az. Belimde çok ağrıdı dünden beri fazla kalmadı. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Hatta pek uzanıp yatmıyorum. Çamaşır bile serdim bugün. Annemlere gidiyorum arada yürüyerek.

Canim kimseyi uzmek istemem ama ilk yapilan degerden sonra gun asiri test yapilmasi gerek ve bu sonucun en az %60 artamasi gerekirmis artis olmamis arkadasinda
insallah hakkinda hayirlisi olsun bu gunlerin hürmetine,üzüldüm gercekten
Allah razı, çok heycanlıydı çok umutluydu transferin 6. Günü yaptı 80 çıktı, 7. Günü 50 olunca çok üzüldü. Erken yapılsada test sonucunda değişme olur mu acaba , aşırı sancısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…