- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.530
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
canimm uzuntunu paylasiyorum ama sakin kendini harab etme seni cok iyi anliyorum pek cogumuz o ani yasamayi hic istemedik11.günüm kan verdim negatifçok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın inş
hepimizin başından geçti üzülmeyin diyemiyorum o an gerçekten insanın içi burkuluyor yaşayan bilir ben 3 gün boyunca ağladım rahatladım şimdi yeniden doktorum çağrırıo bebiş için çabalıcaz ama bırakmayın kendiniziÖncelikle ilginiz icin çok teşekkür ederim ama bütün umutlarım bi anda bitti inş geçer
İnş benimde geçer ama şimdilik yıkıldım 2. İçin zaten tek embriyo kaldıhepimizin başından geçti üzülmeyin diyemiyorum o an gerçekten insanın içi burkuluyor yaşayan bilir ben 3 gün boyunca ağladım rahatladım şimdi yeniden doktorum çağrırıo bebiş için çabalıcaz ama bırakmayın kendinizi
olsun olcağı varsa tek embriyoyla da olur siz kendinizi toparlamaya bakınİnş benimde geçer ama şimdilik yıkıldım 2. İçin zaten tek embriyo kaldı
İnş elimden geldiğince sabretmeye çalışacam iyiki varsınız kimseye sonucu söyleyemeden size yazdım çünkü kimse anlamıyor bizi ve artık teselli sözleri duymaktan bıktımolsun olcağı varsa tek embriyoyla da olur siz kendinizi toparlamaya bakın
aynen bende öleydim doktoruma bile söylemeden buraya yazmıştım ağlaya ağlaya o kdr kötü ruh gibi gezdimki kafamın dalgınlığıyla evde çok kötü ayağım kayıp düştüm her yerim mosmor oldu bu sefer şükrettim hem tutsa bebek giderdi hemde çok şükür bir yerim kırılmadı ondan sonra üzülmeyi bıraktım herşeyin başı sağlıkİnş elimden geldiğince sabretmeye çalışacam iyiki varsınız kimseye sonucu söyleyemeden size yazdım çünkü kimse anlamıyor bizi ve artık teselli sözleri duymaktan bıktım
ist2 buİnş elimden geldiğince sabretmeye çalışacam iyiki varsınız kimseye sonucu söyleyemeden size yazdım çünkü kimse anlamıyor bizi ve artık teselli sözleri duymaktan bıktım
Rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun mutlaka en önemlisi can sağlığı ama o bi anda herşey alt üst oluyor sanki dünya yansa umrunda değil gibiaynen bende öleydim doktoruma bile söylemeden buraya yazmıştım ağlaya ağlaya o kdr kötü ruh gibi gezdimki kafamın dalgınlığıyla evde çok kötü ayağım kayıp düştüm her yerim mosmor oldu bu sefer şükrettim hem tutsa bebek giderdi hemde çok şükür bir yerim kırılmadı ondan sonra üzülmeyi bıraktım herşeyin başı sağlık
çok teşekkür ederim yok ikinci denemeydi donmuşlarla devam edicem ama ne zaman bilmiyorum doktorum ara vermeden diyor pazartesi görüşmeye gidicem bakalım siz de çok düşünmeyin elde değil çok iyi anlıyorum ama herşeyde bir hayır vardır illaki bizim de zamanımız gelicekRabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun mutlaka en önemlisi can sağlığı ama o bi anda herşey alt üst oluyor sanki dünya yansa umrunda değil gibisizin ilk denemenizmiydi?
Canım haklıymışsın erken test yapmışım. Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Kontrolüm normalde yarındı. Sonuç 59. Pozitif tebrikler dediler.canimm uzuntunu paylasiyorum ama sakin kendini harab etme seni cok iyi anliyorum pek cogumuz o ani yasamayi hic istemedik
Rabbim en guzel bir baska zamanda kararlamistir insaalah sabrini gucunu verir dilerim vazgecmeyelim
Hayırlı olsun arkadaşım sizi tanımıyorum ama pozitifi görünce en az kendimin sonucu gibi seviniyorumCanım haklıymışsın erken test yapmışım. Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Kontrolüm normalde yarındı. Sonuç 59. Pozitif tebrikler dediler.
Ben 8. Gün gittim eczaneden 6 tl lik normal test aldım. Negatif çıktı. Hatta bugün hastaneye giderken negatif sonuç almaya diye gittim. Eşime dememiştim idrar testi yaptığımı üzülmesin diye. O benden ümitliydi amaHayırlı olsun arkadaşım sizi tanımıyorum ama pozitifi görünce en az kendimin sonucu gibi seviniyorumRabbim tamamına erdirsin inş kaçıncı günde çıkmadı sonucunuz benimde bir umut işte
Ben 8. Gün gittim eczaneden 6 tl lik normal test aldım. Negatif çıktı. Hatta bugün hastaneye giderken negatif sonuç almaya diye gittim. Eşime dememiştim idrar testi yaptığımı üzülmesin diye. O benden ümitliydi ama. Sonucu aldı bana bile göstermedi. Bir sağa gidiyor hastanenin içinde bir sola. Herkes bize bakıyordu noluyor diyorum dur dur bir kendime gelim diyor
[/QUOTE
idrarda çıkmaması normal zaten Rabbim sevincinizi daimi etsin inş sağ Salim hayırlısıyla kucağınıza alacağınız sevineceğiniz günüde yaşatsın inşbizede dua etmeyi unutmayın inş
Ne guzel bir duygu Rabbim tamamina erdirsin inşAllahBen 8. Gün gittim eczaneden 6 tl lik normal test aldım. Negatif çıktı. Hatta bugün hastaneye giderken negatif sonuç almaya diye gittim. Eşime dememiştim idrar testi yaptığımı üzülmesin diye. O benden ümitliydi ama. Sonucu aldı bana bile göstermedi. Bir sağa gidiyor hastanenin içinde bir sola. Herkes bize bakıyordu noluyor diyorum dur dur bir kendime gelim diyor
İnş yaşadığınız kanama yerleşme kanamasıdır idrarda çıkmasada üzülmeyin kesin sonuç için kanı bekleyin benim sonucum maalesef negatif ama geride kalan kardeşlerim için hep dua ediyorumNe guzel bir duygu Rabbim tamamina erdirsin inşAllah❤ benimde test gunum yarin ama esimi nobetci eczaneden test almaya gonderdim dayanamadim hafif kahverengi pembemsi lekelenmem var bekleyemedim yarini bende 6. Gun test yapmistim negatifi gormustum. InşAllah bende senin gibi pozitif sonuc alirim ❤