- 3 Mart 2020
- 72
- 35
- 38
- 30
Bana ısrarla ilaçları bırakma dedi Salı gel tekrar kan ver dedi anlamadım bendebende 10.günde 6 çıkmıştı ilk denememde negatif dedi doktor ilaçları bıraktım sonrasında
Fitili işaret parmağı kadar ittiriyorum bende ama bazen çoğu geri geliyor. Günde 3 kez 2 tane fitil yapıyorum. Progestan iğnem de var. Fitil sayısı mı fazla acaba regli olmuş gibi sürekli pijamalarım batıyor sırtıma kadar akıyorben sadece progestan iğne kullanılıyorum,
Acaba fitili tam anlamıyla uygulayabiliyor msunuz baya derine ittirmeniz gerekiyor cunku.
İnsallah yerlesme kanamasıdır, daha artıs oldumu lekelenmede
O kadar kanamanızmı oluyor yani, bu cok normal değil doktorunuzla görüstünüzmüüFitili işaret parmağı kadar ittiriyorum bende ama bazen çoğu geri geliyor. Günde 3 kez 2 tane fitil yapıyorum. Progestan iğnem de var. Fitil sayısı mı fazla acaba regli olmuş gibi sürekli pijamalarım batıyor sırtıma kadar akıyornerde yanlış yapıyorum.
Hayır hayır kanama değil. Fitil sonrası takribi 1 saat sonra gelen akıntı, yada fitil kalıntıları diyim.O kadar kanamanızmı oluyor yani, bu cok normal değil doktorunuzla görüstünüzmüü
Hmm, ay korktum bir an..Hayır hayır kanama değil. Fitil sonrası takribi 1 saat sonra gelen akıntı, yada fitil kalıntıları diyim.
Ediyorum günde 6 tane fitil, iğne, clexan ve coraspirin felan bir sürü var ne bileyimHmm, ay korktum bir an..
Evet o akıntı normal.. ben fitil uygulaması yapamadıgım için doktorum sadece iğnesini verdi. Ama fitil de önemli mutlaka uygulamaya devam edin
Kac gün oldu transfer olalı belirti fln varmı. İnsallah sizinledir bebeğinizEdiyorum günde 6 tane fitil, iğne, clexan ve coraspirin felan bir sürü var ne bileyiminşallah tutunur.
İlacı çok olan arkadaşlarım lütfen kan değerlerinizi kontrol ettirin zira benim karaciğer enzimleri ilaçlara bağlı aşırı yükselmiş tüp bebek doktorum fitil hariç bütün ilaçlarımı bıraktırdı şimdi gebe olduğum için ilaç da vermediler inşallah düşerEdiyorum günde 6 tane fitil, iğne, clexan ve coraspirin felan bir sürü var ne bileyiminşallah tutunur.
Yani kullandığımı düşünüyorum kullandıktan sonra fitil atıkları iç çamaşarıma bulaşıyor hep. Sanırım regl olacağım ama ilaçlar baskılıyor. Bugün erken gebelik testi yaptım tekrardan yine negatif çıktı. Bugün ya da yarın da kan da baktırıp duruma göre hareket edeceğimben sadece progestan iğne kullanılıyorum,
Acaba fitili tam anlamıyla uygulayabiliyor msunuz baya derine ittirmeniz gerekiyor cunku.
İnsallah yerlesme kanamasıdır, daha artıs oldumu lekelenmede
bende beta verdım sonucu beklıyorum.. ınsallah pozıtıfı goruruzYani kullandığımı düşünüyorum kullandıktan sonra fitil atıkları iç çamaşarıma bulaşıyor hep. Sanırım regl olacağım ama ilaçlar baskılıyor. Bugün erken gebelik testi yaptım tekrardan yine negatif çıktı. Bugün ya da yarın da kan da baktırıp duruma göre hareket edeceğim
Ay inşallah görürüz ama kendimden yana umudumu kestim açıkçası. İnşallah sizin ki pozitif çıkar. Saat kaç gibi çıkacakmış sonucunux ?bende beta verdım sonucu beklıyorum.. ınsallah pozıtıfı goruruz
acıkcası benımde cok umudum yok ama yinede heycandan duramıyorum.. Yarım saat sonra cıkacakmıs..Ay inşallah görürüz ama kendimden yana umudumu kestim açıkçası. İnşallah sizin ki pozitif çıkar. Saat kaç gibi çıkacakmış sonucunux ?
Ayy allahım inşallah pozitif sonuç almayı nasip eder. Gönülden dua ediyorum senin için deacıkcası benımde cok umudum yok ama yinede heycandan duramıyorum.. Yarım saat sonra cıkacakmıs..
Sizin bu ilk transfer miydi bu arada ? Bir de nerede yaptırdınız ?acıkcası benımde cok umudum yok ama yinede heycandan duramıyorum.. Yarım saat sonra cıkacakmıs..
Ablam orada yaptırmıştı çok memnun kaldı ilk denemesinde pozitif sonuç aldı. İkinci bebeği de doğal yoldan oldu hatta. Tedaviye gerek duymadan. Eğer imkanım olsaydı Şişli memorialde yaptırmak isterdim ama maalesef çok uzak. Ben Adana Acıbadem de yaptırdım . İlk transferim ve çift embriyo 5. GünTabi ögrenır öğrenmez hemen yazacagımmm ınsallah guzel haber verırım..
evet ılk transferım sıslı memorialde, siz?
Canın kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün kan verdin? Değer düşük olunca kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorlar ondan sana öyle demiştir. İnşallah değerin artarak devam ederDEĞERİM 10 CIKTI. DOKTOR VAR GIBI SEVINME YOK GIBI UZULME DEDI ANLAYAMADIM 2 GUN SONRA BIDAHA TEST VER DEDI . NE OLACAK SIMDI
Transfer hariç 8 gün oldu - 19 nda transfer olmustum. + 5. gun embrıyosuCanın kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün kan verdin? Değer düşük olunca kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorlar ondan sana öyle demiştir. İnşallah değerin artarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?