- 19 Aralık 2024
- 9
- 2
- 1
- 25
Cnm 12.gün kaset testin var mı ben yarın kan vercem benim de silik cıkıyor ama koyulaşmadı gibi cumadan beri ya da bana öyle geliyor. Hic kan vermedim 12.günü bekleyeyim dedimBen 10. Gün idrar da negatif gördüm 12. Gün hafif silik kanda çıktı 93. Daha 4 Gün var erken test yapmışsınız. Umarım pozitif gelir sonuç
Merhaba Ben de 25 aralık da oldum. Bence gayet iyi degeriniz. Ben henüz hiç kan test vermedim yarın vercem. Kaset test silik mi cıkıyor kıpkırmızı mı benim silik cıkıyor da acaba degerim düşük müdür diye endişeleniyorumMerhaba ben 25 aralık da transferimi oldum 7. Gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim o gün kan tahlili yaptırdım 20,79 çıktı 2 gün sonra 88,06 çıktı 2 gün sonra da yani bugün 11. Gün de 223,3 çıktı sizce iyi bir değer mi bu
Benimde kaset testte silik çizgi çıkıyor inşallah tutunmuştur bebişlerimizMerhaba Ben de 25 aralık da oldum. Bence gayet iyi degeriniz. Ben henüz hiç kan test vermedim yarın vercem. Kaset test silik mi cıkıyor kıpkırmızı mı benim silik cıkıyor da acaba degerim düşük müdür diye endişeleniyorum
Ay öyle mi, hcg niz yüksek ona ragmen silik cıkıyor yani. Bende de tam kıpkırmızı cıkmıyor silik cıkıyor ilk ama 5 dk icinde gittikce koyulasıyor, bakalım yarın ögrenecegim bende .Benimde kaset testte silik çizgi çıkıyor inşallah tutunmuştur bebişlerimiz
Evet benimde öyle oldu endişelenmeyin ben biraz erken başladım test vermeye dayanamadım o yüzden yarın daha tekrarlamicam sanırım bakalım inşallah bebişlerimiz bizimledirAy öyle mi, hcg niz yüksek ona ragmen silik cıkıyor yani. Bende de tam kıpkırmızı cıkmıyor silik cıkıyor ilk ama 5 dk icinde gittikce koyulasıyor, bakalım yarın ögrenecegim bende .
Siz artık kan vermezsiniz sanırım hep artmış
Şişli memorial. Siz nerede yaptırdınız.Amin inşallah tutunmuştur. Allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun, cok stresli zamanlar. Çift çizgiye bile tam sevinemiyor insan hep acabalar zihinde. Ben baya sabırlıyım ya hep 12.gün net cıkar diye bekledim, öncesinde verince bu sefer kimyasal mı degil mi sürekli vermek gerekiyor diye düsündüm ben o yüzden beklemek istedim 12.günü.Evet benimde öyle oldu endişelenmeyin ben biraz erken başladım test vermeye dayanamadım o yüzden yarın daha tekrarlamicam sanırım bakalım inşallah bebişlerimiz bizimledir
Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği
Benimde normal de yarındı test günüm ama dayanamadığım için birde dondurulmuş olduğu için erken yaptım ben samsunda fakültede yaptırdım ilk deneme bakalım sabır gerektiren birşey bende daha tam anlamıyla sevinemiyorum hep bir acabaŞişli memorial. Siz nerede yaptırdınız.Amin inşallah tutunmuştur. Allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun, cok stresli zamanlar. Çift çizgiye bile tam sevinemiyor insan hep acabalar zihinde. Ben baya sabırlıyım ya hep 12.gün net cıkar diye bekledim, öncesinde verince bu sefer kimyasal mı degil mi sürekli vermek gerekiyor diye düsündüm ben o yüzden beklemek istedim 12.günü.
Dr unuzun istedigi tam test günü nedir
bir an dedim ben mi cok gec veriyorum diye aslında 5.gün embriyosuysa 9.günde test veriyorlar ama en saglıklısı ve neti 12.gün vermek sanırım.Bana 10 ocak test tarihi dediler ama sanırım yanlış söylediler zaten bekleyemem o tarihi. Sizin gayet iyi cıkmış degerinİ darısı biz bekleyenlere inşallahBenimde normal de yarındı test günüm ama dayanamadığım için birde dondurulmuş olduğu için erken yaptım ben samsunda fakültede yaptırdım ilk deneme bakalım sabır gerektiren birşey bende daha tam anlamıyla sevinemiyorum hep bir acaba
12 gün sabah testiCnm 12.gün kaset testin var mı ben yarın kan vercem benim de silik cıkıyor ama koyulaşmadı gibi cumadan beri ya da bana öyle geliyor. Hic kan vermedim 12.günü bekleyeyim dedim
Maşallah çok güzel yükselmişMerhaba ben 25 aralık da transferimi oldum 7. Gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim o gün kan tahlili yaptırdım 20,79 çıktı 2 gün sonra 88,06 çıktı 2 gün sonra da yani bugün 11. Gün de 223,3 çıktı sizce iyi bir değer mi bu
Teşekkür ederim cevabınız içinMaşallah çok güzel yükselmiş
Peki progestan fitil kullndiniz mi? Gunde 4 kullanıyorum ve çoğunlukla camasirima bulaşan dis macunu gibi ilac kalintisi oldu. Siz de boyle bi durum yasadinuz mi?Evet oldum baya Kasım ağrım oldu , 5.gun donmus embryo transferi oldum ameliyat olmuştum çünkü sonrasında transfer yapildi
Evet bende hala kullanıyorum, gebeliğin bellirli bir haftasına kadar kullanılıyor hatta benim ilaç bitti yenisini yazdırdım doktora günde 3 adet benimdePeki progestan fitil kullndiniz mi? Gunde 4 kullanıyorum ve çoğunlukla camasirima bulaşan dis macunu gibi ilac kalintisi oldu. Siz de boyle bi durum yasadinuz mi?
Merhaba bende 25inde transfer olmustum kan verdinizmi:)Merhaba Ben de 25 aralık da oldum. Bence gayet iyi degeriniz. Ben henüz hiç kan test vermedim yarın vercem. Kaset test silik mi cıkıyor kıpkırmızı mı benim silik cıkıyor da acaba degerim düşük müdür diye endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?