Transfer sonrası erken gebelik testi sonucu

zeus93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
53
75
34
Merhabalar, 1 Eylül'de 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün transfer gününü saymazsak. Adet sancisi gibi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var. Bugün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yani idrar testi. İkinci çizgi çok silik . Tutundu mu bebeğim tutunmadi mı anlayamadim . Ayın 14 ünde kan vermemi söyledi doktorum. Resmi de paylaşıyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
20230910_061406.jpg

Merhabalar, 1 Eylül'de 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün transfer gününü saymazsak. Adet sancisi gibi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var. Bugün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yani idrar testi. İkinci çizgi çok silik . Tutundu mu bebeğim tutunmadi mı anlayamadim . Ayın 14 ünde kan vermemi söyledi doktorum. Resmi de paylaşıyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.Eki Görüntüle 3298834
Merhaba bende tüp bebek yaptırdım dün 3cu gün embriyosu transferi oldum dünden beri ağrım var sizdede oldu mu

kanda çıkar emin olmak için baktırabilirsiniz 🥰💐

Merhaba canm inşallah vardir . Bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum iki tane. Bugün benm de 9. Gün resim aticam şimdi dün 8.gubde yaptım aynı senin gibi çıktı bugün yine yaptım daha koyu çıktı bende heycanla bekliyorum sen benden 4 gün ondesin sanırım yarın kan vercen tekrar test yaptın mı sonucun ne oldu
IMG_20230913_070619.jpg

Merhaba canm inşallah vardir . Bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum iki tane. Bugün benm de 9. Gün resim aticam şimdi dün 8.gubde yaptım aynı senin gibi çıktı bugün yine yaptım daha koyu çıktı bende heycanla bekliyorum sen benden 4 gün ondesin sanırım yarın kan vercen tekrar test yaptın mı sonucun ne oldu Eki Görüntüle 3300585
Merhaba yarın kan vereceğim başka test yapmadım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz hepimiz

Merhabalar, 1 Eylül'de 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün transfer gününü saymazsak. Adet sancisi gibi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var. Bugün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yani idrar testi. İkinci çizgi çok silik . Tutundu mu bebeğim tutunmadi mı anlayamadim . Ayın 14 ünde kan vermemi söyledi doktorum. Resmi de paylaşıyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.Eki Görüntüle 3298834

Silik olabilir ama belli bi çizgi var.
Tutmuş gibi.
Biraz daha sabırlı olmak gerek. Bi kaç gün sonra tekrar test yapın veya kan verin.

Kızlar selam öncelikle yukarıdaki gebelik testleri pozitif görünüyor Allah’ın izniyle 🩷

Benimde sorum var sizlere 🩷 dün 5 günlük dondurulmuş embriyo transferi oldum belim ağrıyor ve hafif kaşık ağrım var.

Sorum şu pozitif canlar sizlerin böyle oldu mu?

Benimde sorum var sizlere 🩷 dün 5 günlük dondurulmuş embriyo transferi oldum belim ağrıyor ve hafif kaşık ağrım var.

Sorum şu pozitif canlar sizlerin böyle oldu mu?
Merhaba benimde oldu ağrılarım ama geçti çok şükür. Kanda görünce geçti gibi oldu

Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun rabbim tüm bekleyenlerin kucagını doldursun inşallah.
Bende 7. Günümdeyim daha önce 3 başarısız denemem oldu şimdide 3 test yaptım silik çizgi cıktı korkumdan gidemıyorum da kana negatif olursa diye silik çizgi mutlulugum ogüne kadar sürsün bari kafasındayım. Hiçbir belirtim yok cok az sızı gibi böyle ara ara gelen bir his harici hiçbirsey yok başka acaba tutunmusmudur bu sefer minnoşum. Kaset test yaptım

Eklentiler

• IMG_5584.jpeg
    IMG_5584.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 578
  • IMG_5590.jpeg
    IMG_5590.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 546
Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun rabbim tüm bekleyenlerin kucagını doldursun inşallah.
Bende 7. Günümdeyim daha önce 3 başarısız denemem oldu şimdide 3 test yaptım silik çizgi cıktı korkumdan gidemıyorum da kana negatif olursa diye silik çizgi mutlulugum ogüne kadar sürsün bari kafasındayım. Hiçbir belirtim yok cok az sızı gibi böyle ara ara gelen bir his harici hiçbirsey yok başka acaba tutunmusmudur bu sefer minnoşum. Kaset test yaptım
Hayırlı olsun pozitif diye görünüyor sanki. Ama kan tahlili net gösterir olumlu düşünün bence

X