- 17 Mayıs 2012
- 39
- 26
- 37
Teşekkür ederim canım cevapladığın için..kutlarım bu arada:)Prof Dr. Bülent Tıraş
Bi başında bi de transferimde o vardı. Muayene takipte Ayşe Hanım vardı.
Masallah 2 embriyomu transfer edildi? İkiz olabilir cnm.5.gun embriyo transferi 8.gunu bhcg 306.76 insallah katlanarak artar Rabbim hepimizin dualarini hayrlisiyla kabul etsin
Oyle gorunuyo canim insallah sagsalim kucagimiza aliriz hepimizMasallah 2 embriyomu transfer edildi? İkiz olabilir cnm.
Evet arkadadim guzel gorunuyo Allah tamamina erdirsin12. Gun 130
14.gun 283
16.gun 563
Iyi degil mi kizlar ???
Evet canım tekrarla benceTransferim 8 günü silik hayali çizgi çıkıyor kızlar test bozukmu
Bozuk degildr cnm erken oldugu icin idrara cok az gecmstr daha...Benimde 6. Gun hayalet cizgi vardi..8. Ve 10. Gun koyulasmsti 12. Gun kanda 130 duTransferim 8 günü silik hayali çizgi çıkıyor kızlar test bozukmu
bende 7.gun idarda gördüm silik cizgi ayni gun kanda baktirdim 48.8 suan acayip alt tarafta kasilmalarim var ve cok korkuyorum sende bi rahatsizlik varmi canimMerhaba arkadaşlar 5.gün embriyosu transfer edildi bugün 9.günüm 6.günüm idrar çok silik ve aynı gün kan testi 36.2 9.gün kan değerim 188.2
Canım bendede aynı şeyler oluyor çok fena kramp gibi birden ağrı giriyorbende 7.gun idarda gördüm silik cizgi ayni gun kanda baktirdim 48.8 suan acayip alt tarafta kasilmalarim var ve cok korkuyorum sende bi rahatsizlik varmi canim
alla alla sordunmu birilerine normalmi ya bole bise agriyi gectim agri umrumda deil su kasilmalar kramplar bi gecse eger icini rahatlacaka bisey okursan banada ilet canimCanım bendede aynı şeyler oluyor çok fena kramp gibi birden ağrı giriyor
Tmm cnm haber veririmalla alla sordunmu birilerine normalmi ya bole bise agriyi gectim agri umrumda deil su kasilmalar kramplar bi gecse eger icini rahatlacaka bisey okursan banada ilet canim
Normaalmiş bu ağrılar öyle dior arkadaşlaralla alla sordunmu birilerine normalmi ya bole bise agriyi gectim agri umrumda deil su kasilmalar kramplar bi gecse eger icini rahatlacaka bisey okursan banada ilet canim