- 3 Ekim 2008
- 610
- 64
Çok teşekkürler . 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Bugün 9.gunumduHayrli olsun canim kacinci gunun tahlili bu insallah katkat artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler . 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Bugün 9.gunumduHayrli olsun canim kacinci gunun tahlili bu insallah katkat artar
Anladm cnm normalde test gunn bu muydu 9.gunmu test istediler benim de 5.gun embrysu transfer edildi ama test gunum 15.gun cok var daha bende pzrt kandan baktrcam 13. Gunum oluyo bakalim benm ne cikicak.insallah katkat artar tek embrryo icin sanirim iyi deger bu hayrli olsnÇok teşekkürler . 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Bugün 9.gunumdu
Benimde boyle sikintilarim oldu zaten olabilecegi soylendi hast normalmis bunlar canm gazdan sozetmemislerdi ama benmde cok gazim oldu halada ara ara sanci gaz batma oluyo rahat ol canm bunlar olagan seylerKızlar bebişleriniz hayırlı olsun allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin. En doğrusunun soruyu burda sormam gerektiğini düşündüm.
Geçtiğimiz çarşamba günü transferim gerçekleşti.ve acayip adet sancım gaz oluyordu biraz geçti gibi bide sağ ve sol yumurtalığımda sanki batmalar oluyor..
Ne diyorsunuz sizde de oldumu çok korkuyorum tutmadı diye
Evet canim hayrli olsun Rabbim daha iyi etsinKizlar 12. Gun 130 14. Gun 283 iyi gidiyo degilmi?
Benimde boyle sikintilarim oldu zaten olabilecegi soylendi hast normalmis bunlar canm gazdan sozetmemislerdi ama benmde cok gazim oldu halada ara ara sanci gaz batma oluyo rahat ol canm bunlar olagan seyler
Cnm benim su andada sancim ve su gibi yogun akintm var icini ferah tut.Kızlar bebişleriniz hayırlı olsun allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin. En doğrusunun soruyu burda sormam gerektiğini düşündüm.
Geçtiğimiz çarşamba günü transferim gerçekleşti.ve acayip adet sancım gaz oluyordu biraz geçti gibi bide sağ ve sol yumurtalığımda sanki batmalar oluyor..
Ne diyorsunuz sizde de oldumu çok korkuyorum tutmadı diye
Cnm benim su andada adet sanc
Cnm benim su andada sancim ve su gibi yogun akintm var icini ferah tut.
Valla onu bende cok merak ediyorum 5.gun emrysu transfer edildi bugun transfer sonrasi 7. Gunum bence 5+7 12 gunluk olmam lazim mantiken ama dogrusu ne bende merak ediyorum bilen varsa yazabilirmi lutfenKızlar bişey daha sorcam transfer edildiğinde kaç haftalık oluyoruz
Valla onu bende cok merak ediyorum 5.gun emrysu transfer edildi bugun transfer sonrasi 7. Gunum bence 5+7 12 gunluk olmam lazim mantiken ama dogrusu ne bende merak ediyorum bilen varsa yazabilirmi lutfen
Buma gore 1 haftalik cikiyo ama hem diyoki transfen gunnde 2 haftalik kabul edilir diyo anlamadm ben yine cozemedim neyse kesinlessin de ultrason soyler dogruyu napalimBen bişey buldum ama emin olamıyorum
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
:) aynen canım sabredelimBuma gore 1 haftalik cikiyo ama hem diyoki transfen gunnde 2 haftalik kabul edilir diyo anlamadm ben yine cozemedim neyse kesinlessin de ultrason soyler dogruyu napalim
Son adet tarihiniz ne ise ona gore hesaplayın arkadaşlar.doğrusu o.Valla onu bende cok merak ediyorum 5.gun emrysu transfer edildi bugun transfer sonrasi 7. Gunum bence 5+7 12 gunluk olmam lazim mantiken ama dogrusu ne bende merak ediyorum bilen varsa yazabilirmi lutfen
Evet canım test günümde yaptım. 5.gün embriyosu olduğu için 9.gune veriyorlarmis test günü olarak. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ben de yarın tekrarlayacagim testiAnladm cnm normalde test gunn bu muydu 9.gunmu test istediler benim de 5.gun embrysu transfer edildi ama test gunum 15.gun cok var daha bende pzrt kandan baktrcam 13. Gunum oluyo bakalim benm ne cikicak.insallah katkat artar tek embrryo icin sanirim iyi deger bu hayrli olsn
kızlar merhaba, bana da 4 eylülde 1 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. 12 eylülde beta hcg 90.26 çıktı. bugün yine tekrarlicam, inşallah katlanmıştır :) allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
Merhaba,
Benim transfer 1 eylül maslak acıbademde yapıldı. 12. günüm 72,78. bu sabah 14. gün tekrarladım 151,50. 23 eylül de ultrason muayenesi randevusu verildi. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herşey gönlünüzce olsun.
Umutsuzluğa kapılmayın. ben 2 kez aşılama yaptırdım. negatifdi. uzun bir ara verdim. tavsiye üzerine bülent hocaya başladık ağustos ayında. ilk ayda hemen başlattı.[/QUOTEbülent baysal mı canım??