Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin kaçıncı gün değerin 563tuKizlar benim en son degerim 563 tu ve kasik agrilari su gibi akinti var...icinizi ferah tutun rahim buyumeye basliyoms ondan oluyoms agrilar
12.gun 130Canım senin kaçıncı gün değerin 563tu
Ben 9. Gunu yaptırdım.çıkıyor cnm sonuç.Selam kızlar 9 . Gün test yaptıran yok mu. Bana Dr. .9. Gün yaptır dedı testı
Kaç çıkmıştı değerin Can'ım. Bu arada tek mı cıft mı embrıyo.Ben 9. Gunu yaptırdım.çıkıyor cnm sonuç.
396 cıkmıştı.çift embriyo cnm.Kaç çıkmıştı değerin Can'ım. Bu arada tek mı cıft mı embrıyo.
Aynen cnm bendede ole hatta dun kabizlk basladi kacinci haftadasnkizlar hamileligin ilk haftalarinda uc aylik gibi karnim asiri siskinlik var benim gibi olanlar varmi ne yapmam lazim geceleri nefes alamicak duruma geliyorum
tahminlerime göre 4+6 persembe doktor randevumda anlicam kac olduunu bide sorcam bu siskinligi bu karin norml bi karin deilAynen cnm bendede ole hatta dun kabizlk basladi kacinci haftadasn
Benimde 18. Gun 1908 cikmisti ana tek kese gorundu ...hayirli olsn cnmMerhaba Arkadaşlar!
Transferden sonra 17. gün tekrar 3. b-hcg yaptırdım. 621,50 çıktı. bugün yani 23 Eylül de ultrason iki tane kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. 2 tane embriyo konulmuştu ama 2. sinden pek umudum yoktu. 2. kaliteydi. Şu an şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemiyorum.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Benimde 18. Gun 1908 cikmisti ana tek kese gorundu ...hayirli olsn cnm
Cnm bu degerle kesenin coktan gorunmesibgerekiyo gordunuz muBugun 17.gun son bhcg testimizi yaptik 10514 cikti insallh boyle devam eder ama drum beni cok gec cagirdi ya 9 ekimdeEgel dedi nasil durucaksam ozaman kadar bilmiyorum
Yoo cagirmadiki kese icin falan 9 ekimde gel dedi sadeceCnm bu degerle kesenin coktan gorunmesibgerekiyo gordunuz mu
Cnm sen gitsene baska bi dra kese gorneye cnmYoo cagirmadiki kese icin falan 9 ekimde gel dedi sadece
Simdi zaten araya bayram girdi bide vajinal ultrasondan baktrmak istemiyorum simdi gitsem karindan gorunurmu keseCnm sen gitsene baska bi dra kese gorneye cnm