- 16 Haziran 2015
- 195
- 146
- 42
Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
9 gün : 44
12 gün aksam : 81
13 gün sabah:61
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık
Bnm drum çok temkinli .16. Haftadan once soylemem dedi:) 17. Haftada gidecegim dra, bir kız bir erkek gibi doğuyor içime:))süpermiş... bazen drlar daha çok erken dönemlerde erkek olabilir veya kız olabilir diye bişeyler söylüyor ve genelde de doğru çıkıyor (genellikle tahminlerinde erkek bebek olabilir dedikleri daha yoğunlukta duyduklarımdan).. gerçi çok erken seninki ..ama sana da bişeyler söylenmiş miydi :) kim bilir belki sen de şimdi cinsiyet ile ilgili de bişeyler hissediyorsundur :)
Cnm dediğin gibi hayırlısı ne ise Allah hakkında onu versin.Allah en kısa zamanda sana anneliği nasip etsin inşallah.Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık
Gayet guzel bence,hayirli olsun hamilesin.hic endiselenme,icini ferah tut.Kızlar bende transferin 12. Günü 160 14. Günü 270 tam ikiye katlamamış ama sorun varmıdır acaba aklıma herşey geliyor
Allahim hemen ardindan kendiliginden versin insallah...Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.İnşallah Rabbim bunun zamanınıda yakın belirlemiştir.Bende çok korkuyorum benim değerlerim sizinkiyle öyle yakınki hatta sizinkisinin 2. daha iyi katlamış benimki 71 küsürdü. 1 hafta oldu 6 gün oldu üçüncü testi yaptırmadım bekliyorum çünkü doktor cumaya kese görmeye çağırdı hem korkuyorum hem bekliyorum sanırım dayanamayıp yarın üçüncü testi yaptırsam iyi olacak.herşeyin hayırlısıKızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Sabirsiz bi anne daha...maasallah,Allahim tamamina erdirir insallah...8. Gun 20
10. Gun 80
Yarin da esas testi yaptiricaz cok sukur
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.İnşallah Rabbim bunun zamanınıda yakın belirlemiştir.Bende çok korkuyorum benim değerlerim sizinkiyle öyle yakınki hatta sizinkisinin 2. daha iyi katlamış benimki 71 küsürdü. 1 hafta oldu 6 gün oldu üçüncü testi yaptırmadım bekliyorum çünkü doktor cumaya kese görmeye çağırdı hem korkuyorum hem bekliyorum sanırım dayanamayıp yarın üçüncü testi yaptırsam iyi olacak.herşeyin hayırlısı
Rabbim saglikla tekrar nasip etsin inşallahKızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Rabbim saglikla tekrar nasip etsin inşallah
mübarek ayinin yüzü suyu hurmetine tez zamanda
Cnm uzulerek soyluyorum sanirim sonuc olumsuz, 19. Gun degrin 3500-4000 civari bir deger cikmaliydi,12. Gun degerinde iyi bir deger cikmis, neden dustugu arastirilmali, Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin cnm bnmBen 12.gun 320 cikti sonra kanamam oldu 19.gun 300 indi doktorum olumsuz konustu ama idrar testinde sonuc olumlu sizce ne demek bu
Benimde 12. Gun 454 cikti ikizlere hamileyim su anda12. gun 464 çıktı değerim rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Kaçıncı hafta kalp atışları göründü 5+0 da keseler göründü de daha bebekler görünmediBenimde 12. Gun 454 cikti ikizlere hamileyim su anda
Ay ne güzel darısı başıma inşallahBenimde 12. Gun 454 cikti ikizlere hamileyim su anda