- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altinci hafta kese bebek gorunmustuKaçıncı hafta kalp atışları göründü 5+0 da keseler göründü de daha bebekler görünmedi
Ben yurt disindayim hic gidemedim 13. Haftada ikiz oldugunu ogrendimKaçıncı hafta kalp atışları göründü 5+0 da keseler göründü de daha bebekler görünmedi
Cnm uzulerek soyluyorum sanirim sonuc olumsuz, 19. Gun degrin 3500-4000 civari bir deger cikmaliydi,12. Gun degerinde iyi bir deger cikmis, neden dustugu arastirilmali, Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin cnm bnm
Merhaba üçüncü testi yaptırmamıştım ve beta hcg değerlerime hiç güvenmiyordum biliyorsunuz bu hün ultrasona girdim çok şükür ki kese görüldü hakkımızda hayırlısı haka düşünmeye devam ediyorum acaba kalp atışı olacak mı diye Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Canim testi yaptirdim mi hadi hayırlı haber ver bize
Merhaba inşallah ultrasondan güzel haberler bekliyoruz.Ben bu gün çok şükür kesenin görüldüğünü öğrendim.Melek test sonucunu merak ediyoruz... hayirli haberlwr ver insallah. Benim 82den 178e cikti bugun. Haftaya kese icin cagirdi ama daha 4 haftalikken bukadar gaz normalmi. Mide gazi... mahfedio gogsumu cigerimi midemi... cozum oneriniz varmi. Canim herseyi istio ama yiyemiyorummm (
Merhaba üçüncü testi yaptırmamıştım ve beta hcg değerlerime hiç güvenmiyordum biliyorsunuz bu hün ultrasona girdim çok şükür ki kese görüldü hakkımızda hayırlısı haka düşünmeye devam ediyorum acaba kalp atışı olacak mı diye Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Süper daha ne olsun gözün aydınKızlar benim dün transferin 10. günüydü ve dün beta hcg 358 çıktı sizce nasıl?
Cok erken yaptirmissin,2 gun sonra bir daha yaptir, 5 in ustu gebelik cnmKızlar yardımcı olun nolur 2. Gün embrıyo transferımın 9. Gününde beta hcg 6.84 negatıfmı pozıtıfmı bırşey söyleyın lütfen
canım bu değer ara bir deger normal test gününde yaptır bişey diyemeyiz 12. gün baktırKızlar yardımcı olun nolur 2. Gün embrıyo transferımın 9. Gününde beta hcg 6.84 negatıfmı pozıtıfmı bırşey söyleyın lütfen
hayırlı olsun canım olabilir benm 9.gun 410 idi iki kese görüldü hayırlısı olsun tatlım inşallahMrb arkadaşlar aramıza yeni katıldm kısaca başımdan geçenleri anlatayım
2 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır melegimizi istiyorduk yaklaşık 1 yıl özel bir hastahane de tedavi gördük işin aslı boşuna oyalandık hiç bir problemimiz olmadığı söylendi ve her ay klomen sonucunda kist 2 ay daha gitti derken aşılama istediğimizi söyledik ve nihayetinde aşılamadan da olumsuz sonuç aldık çok zor bi süreç umutlanmak ... Sonunda hayal kırıklığına uğramak sizden umutla haber bekleyen aile fertleri sonuc olarak düşündük ve Dr.muzu ve hastanemiz i değiştirerek tüp bebek merkezinde tecrübeli bir Dr.a gittik
Direk tüp bebek geçelim dedi. Peki dedik belki tedavi sürecinde verdiğimiz en doğru karardı.
5. Gün emb. Transfer edildi.
10. Gün yanı dün gebelik testi yaptık 2. Çizgiyi silik gördük. Kan testi yaptiralim dedik ve kan testi sonucumda şükürler olsun ki
Transferden sonra 10. Gün beta HCG: 373 çıktı Rabbime şükürler olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bide hemşire ile görüştük değer yüksek çoğul olabilir dedi bilgisi olan var mı