Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yinede moralini yüksek tur iyi füşün iyi olsun inşallah canımSalı tekrar haptırıcam bugün farklı bi hastanede Yaptılar ne kadar far olabilirki embriyologla konuştum o da boş gebelik olabilir dedi ikiye katlasa iyiydi dedi
Gününü bekle canım bazen geç döllenme olabiliyo inşallah öyle olur2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferim 8.gün negatif geldi sizce sonuç değişir mi olumlu olumsuz yazabilirsiniz
Bu 7.tüp bebek ama dondurulmuşlarla ilk.nası bekleyim kesicrm ilaçlarıGününü bekle canım bazen geç döllenme olabiliyo inşallah öyle olur
Allah gönlündekini kucağına nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah canımBu 7.tüp bebek ama dondurulmuşlarla ilk.nası bekleyim kesicrm ilaçları
Değişebilir kesinlikle burada örnekleri var.. Genelde transfer sonrası 12. gün olan kan testi gününü beklemek en doğrusu.2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferim 8.gün negatif geldi sizce sonuç değişir mi olumlu olumsuz yazabilirsiniz
Oo maşallah canım çok güzelTransfer sonrası 11. Gün 701 değeri olup ikiz hamile olan var mı?
Teşekkür edwrim cnm dalı kese görmeye gdcem inşallah bi sıkıntı olmazOo maşallah canım çok güzel
Dediğin gibi hayırlısı ne ıse o olsun. Bnm arkadasımın 9. Gunu 420 .bnm 9. Gun 396 çıkmıştı.onun tek bnm ikiz oldu.ilk keseyi gormeye gittiğimde tek gorunmuştu.ama insAnın içine doğuyor.herkese söylemiştim ikiz diye. Bir daha gittiğimde çift kese gördük:)Buradaki forumları takip eden tüm arkadaşların görüşleri ve gözlemleri benim için önemli gerçekten...Ben de inviafertility diye bir sitede 3. ve 5. gün değerlerinin derlemesini yapmışlar özellikle o dikkatimi çekti aktardım...Chicago'da bir merkezmiş sanırım.
Dr'umun değerlerimle ilgili söyledikleri, daha önce tek kesem görünmüştü az çok nasıl olduğunu yaşamamdan sanırım, bir de hislerimden dolayı bana 2 kesem var gibi geliyor... bakalım hayırlısı tek çift tabiki fark etmez, önemli olan hayırlı, sağlıklı olmaları ve sorunsuzca kucağımda olmaları tabiki :) ...