- 16 Haziran 2015
- 195
- 146
- 42
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun, güzel haberlerini duymak dileğiyle. :)cok tesekkur ederim kızlar ilginiz icin.. netten baktım bende biraz.%60-70 artış olumlu deniyor. hastaneylede görustum testi tekrar etme 10gün sonra kontrole gel dediler.
Hayırlı olsun canımcok tesekkur ederim kızlar ilginiz icin.. netten baktım bende biraz.%60-70 artış olumlu deniyor. hastaneylede görustum testi tekrar etme 10gün sonra kontrole gel dediler.
Bu kadar merak iyi değil tatlım niraz frenle moralini yüksek tur:)Bu aradaki farklardan biri 3. gün embriyosunun anneye 2 gün daha erken implante olmasından ve diğerinin de 2 gün daha vücut dışı laboratuvar kültür ortamında kalmasından kaynaklandığı söyleniyor. 5. günde hormon daha geç yükseliyor böylelikle anne kanında özetle...
Kendi değerlerimi bir yerlere oturtmaya çalıştım ama 5. gün transferlerinin pek singleton dedikleri değerlerine uymuyor diğer taraftan twins değerlerinin tam median değerlerine denk geliyor...benimki de 5. gün çift transferdi hayırlısı bakalım...keseyi görene kadar merakım tam gaz devam ediyor :)
Benim de bekleyişim böyle geçiyor..seviyorum araştırmayı :)Bu kadar merak iyi değil tatlım niraz frenle moralini yüksek tur:)
moralin iyiyse sıkıntı yok da çok araştırdıkça kafa karışır ister istemez tatlım dikkat et kendine :)Sanırım forumda daha eski arkadaşlardan bunları bilenler vardır.. Bu nedenle ilk defa yaşadığımdan, yeni yeni takip ettiğimden dolayı durumumla ilgili bir Şeyler bulunca paylaşmak istedim belki benzer şeyleri yaşayan veya yaşayacak olanlar vardır ya da olur...yazdıklarımız baki kalıyor sonuçta...bir yerlerden bir vesileyle merak eden birilerine bilgi aktarımı olursa ne mutlu...
İçimden bir his 3 canlı olduğumu söylüyor, sanki değerlerim ve hislerim de bu yönde bakalım Hayırlısı..moralin iyiyse sıkıntı yok da çok araştırdıkça kafa karışır ister istemez tatlım dikkat et kendine :)
İnşallah canımİçimden bir his 3 canlı olduğumu söylüyor, sanki değerlerim ve hislerim de bu yönde bakalım Hayırlısı..
Hayirli olsun,hamilesin:)darisi keseyi gorup,kalp atisini duymana insallah...cok tesekkur ederim kızlar ilginiz icin.. netten baktım bende biraz.%60-70 artış olumlu deniyor. hastaneylede görustum testi tekrar etme 10gün sonra kontrole gel dediler.
Cnm bence kana bhcg gecişi kişiye gorede değişiyor.5. Gun embiyolarının 9. Gun hcg degerleri bnm gördüğüm kadsrı ile 3. Gun embriyolarından yuksek ama 12. Gunlere cok dikkat etmedim.çok anlamlı bir fark olacagını düşünmüyorum.Sanırım forumda daha eski arkadaşlardan bunları bilenler vardır.. Bu nedenle ilk defa yaşadığımdan, yeni yeni takip ettiğimden dolayı durumumla ilgili bir Şeyler bulunca paylaşmak istedim belki benzer şeyleri yaşayan veya yaşayacak olanlar vardır ya da olur...yazdıklarımız baki kalıyor sonuçta...bir yerlerden bir vesileyle merak eden birilerine bilgi aktarımı olursa ne mutlu...
Buradaki forumları takip eden tüm arkadaşların görüşleri ve gözlemleri benim için önemli gerçekten...Ben de inviafertility diye bir sitede 3. ve 5. gün değerlerinin derlemesini yapmışlar özellikle o dikkatimi çekti aktardım...Chicago'da bir merkezmiş sanırım.Cnm bence kana bhcg gecişi kişiye gorede değişiyor.5. Gun embiyolarının 9. Gun hcg degerleri bnm gördüğüm kadsrı ile 3. Gun embriyolarından yuksek ama 12. Gunlere cok dikkat etmedim.çok anlamlı bir fark olacagını düşünmüyorum.
Hayırlı olsun canım zannetmiyorum artış olduğu sürece sıkıntı yapma baya artmış çünküKızlar bende transferin 12. Günü 160 14. Günü 270 tam ikiye katlamamış ama sorun varmıdır acaba aklıma herşey geliyor
yüzde 66 ve üzeri artış yeterli diye biliyorum, merak etme, sonradan hızlanabiliyorKızlar bende transferin 12. Günü 160 14. Günü 270 tam ikiye katlamamış ama sorun varmıdır acaba aklıma herşey geliyor
Biz artık kalp atışlarını bekliyoruz tatlım rabbim herkese nasip etsin inşÇok teşekkür ederim hanımlar umarım artarak devam ederiz hepimiz
Canım senin değerlerin artıyo sıkıntı yapma bazen geç döllenme oluyo haliyle artışda sonradan oluyo rahat ol doktorunla görüşKızlar 270 den Iki gün sonra yani bugün sonuç 400 boş gebelik olabilirmi