- 16 Haziran 2015
- 195
- 146
- 42
Çok şükür canım gözün aysın çok sevindim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder :)Kızlarr keseyi gördük bugun hamdolsun 9 m.m kese göründü ikinci bi kese daha var ama o çok küçük doktor o gelişmeyebilirde gelişebilirde dedi bu kadar erken beklemiyordum transfer imin 18. Gunu karnımdan bakılan ultrason da göründü çok şükür inşallah mübarek Ramazan da isteyen herkese nasip olur
Ben de 17. Gün gidicem kese görmeye dr çağırdı unarım görebilirim :)Kızlarr keseyi gördük bugun hamdolsun 9 m.m kese göründü ikinci bi kese daha var ama o çok küçük doktor o gelişmeyebilirde gelişebilirde dedi bu kadar erken beklemiyordum transfer imin 18. Gunu karnımdan bakılan ultrason da göründü çok şükür inşallah mübarek Ramazan da isteyen herkese nasip olur
İnşallah canım hepimize inşallah nasip olurÇok şükür canım gözün aysın çok sevindim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder :)
Hayırlı olsun hamilesin ne guzel :)yoldaşlar...dostlar... ben de kan sonucumu aldım bakalım...bugün test günü değerim 276,50 çıktı ..
sanırım dış gebelik filan değil..hayırlısı cümlemiz için..
İnşallah canım çok güzel bişi hamdolsun 12.gun değerin kaçtıBen de 17. Gün gidicem kese görmeye dr çağırdı unarım görebilirim :)
10. gün 100,5 ti, 12. gün 276,50Hayırlı olsun hamilesin ne guzel :)
:)Dün gece sabaha karşı değerim rüyama girmişti...ben 279 gördüm 2,5 MIU yanıldım... :) Darısı tüm isteyenlere...
Çok güzel maşallah10. gün 100,5 ti, 12. gün 276,50
umarım normaldir bu değerlerim şimdi keseyi görene kadar bir bekleyiş daha...10. gün 100,5 ti, 12. gün 276,50
Artış olduğu sürece sıkıntı yok tatlım rahat ol artışta maşallah.. kese görmek o doktorunnkapısındaki heyecanımı anlatamam ama çok güzel bi duygu bugun bebeklerimle tanıştım:)umarım normaldir bu değerlerim şimdi keseyi görene kadar bir bekleyiş daha...
ben de bir kez yaşamıştım daha önce o heyecanı, kalbim duracaktı resmen...Artış olduğu sürece sıkıntı yok tatlım rahat ol artışta maşallah.. kese görmek o doktorunnkapısındaki heyecanımı anlatamam ama çok güzel bi duygu bugun bebeklerimle tanıştım:)
Hayır canım ilaçlarını sakın bırakma 12.gunu bekle bazen geç döllenme olabiliyor sonradan yükselişe geçiyo gununu bekle moralini yüksek tut inşallah pozitif olur canım inşallahhhIyi geceler kızlar bugün 9.Günüm ve test Yaptım 0.3 çıktı sizce erken yapmış mıyım?ilaçları bırakmak için soruyorum herhalde artık gerek yok
Değerlerin gayet güzel canım sıkıntı yapma...kızlar merhaba.. 3. tüpbebek denememi yaptım. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 65 10.gün 192 12.gün 353 cıktı sonucum. 12.gün artıs 2 kat olmadı. lutfen fikirlerinizi soyler misiniz. 2.denememde kimyasal yaşamıştım korkuyorum
artış var tatlım artış oldukça canını sıkma hayırlı olsun canımkızlar merhaba.. 3. tüpbebek denememi yaptım. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 65 10.gün 192 12.gün 353 cıktı sonucum. 12.gün artıs 2 kat olmadı. lutfen fikirlerinizi soyler misiniz. 2.denememde kimyasal yaşamıştım korkuyorum
Değerlerin iyi görünüyor canım dr unla konuştun mu bilmiyorum ama belki için rahat etsin diye bir 14. gün değerine daha baktırabilirsin..Bu değerler kimyasal gebelik gibi durmuyor canım içini ferah tut bence.kızlar merhaba.. 3. tüpbebek denememi yaptım. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 65 10.gün 192 12.gün 353 cıktı sonucum. 12.gün artıs 2 kat olmadı. lutfen fikirlerinizi soyler misiniz. 2.denememde kimyasal yaşamıştım korkuyorum