Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bugün idrar testi yaptım dayanamayıp, transfer sonrası 10. günüm ve ikinci çizgim çok belirgin olarak çıktı (birinci çizgi kadar değil ama çok net ondan bir ton kadar açık diyebilirim ve silik değil), daha önce de bir düşüğüm vardı onda da kanda çıktığı gün bile idrarda zar zor görülüyordu, çok silikti (Bhcg yaklaşık 50-100 civarı iken)...Şimdi bu kadar erken bat'a 3 gün varken çıkmasından dolayı acaba çoğul gebelik olabilir mi ne dersiniz?
Canim simdiden hayirli olsun 12 gunu beklemene gerek yok kanda anlasilir durma beklemek cok zor gelir insana

Ayy cnm bnm Allah sanada nasip etsin inşallah. İkiz anneliği çok şans dediğin gibi sma gözümde korkmuyor değil,nasıl bakarım nasıl olur.hep düşünüyorum.saglıkla doğsunlarda, Allahım o gunleri de gösteriri inşallah.
Benim de 9. Gün 302 çıktı ikiz mi ki yrn dra tekrar gdcem

Canim simdiden hayirli olsun 12 gunu beklemene gerek yok kanda anlasilir durma beklemek cok zor gelir insana
Çok Sağol canım Rabbim cümlemizi hayra erdirsin, Çok zor beklemek ama ben bu sefer zaten kalp atışlarına kadar o zorluğu yaşayacağım sonrasında da 12. Haftadan sonra ancak biraz rahatlarım gibi duruyor, bende Demir anemisi var o Yüzden De biraz beklemedeyim açıkçası.

benim dün bat'a 6 gn kala olanlar(erken sonuç veren) ile yaptığım idrar testimde çok net çıkınca dedim belki de ikiz olabilir.. ama değil sanırım :KK45:

ah birde benimki bellli olsa ikizmi tekmi meraktan çatlıcam geçmiyor günler
maraton yeni başlıyor benim yolum uzun...
amin canım inşallah benim 8.gun 277
9. gun 410
12. gun 1542 kese görmeyi bekliyoruz artık hayırlısıyla

senin değerlerin maşallah baya yüksek :) 1500 ü geçince kese görünüyor diye biliyorum ben vaj ultrasonda... inşallah görünür hayırlısıyla

Maaşallah kızlar Allah şu mübarek günlerde bu mutluluğu hepimize yaşatsın ihşallah.benimde test günüm cumartesi ahh beklemek çok zor.değerleriniz çok güzel maaşallah.Allah tek olsun ikiz olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize emeklerimizi boşa çıkarmasın ihşallah.

benim geçen sefer bat da 39 du bu sefer kaç çıkacak bakalım...iki gün daha bekleyeceğim diyorum ama sanki 2 gün değil, 2 yıl gibi...

X