- 2 Mart 2013
- 447
- 403
Selam canım benimde 5.gun embriyosuydu. Doktorum aynen progesteron devam et dedi bende artırmanın iyi olacağını düşünüyordum ama birsey demedi. Günde 3 kere fitil şeklinde devam ediyorum. Sen kaçıncı gündesin test yaptırdın miSelam canim..kaçıncı gün transfer edildi sana.bana 5.gün embriyosu transfer edildi..10.gün tahlil olcakti benimde 8.gün leke ve pembe kan geldi..hala daha kremi geliyor.bebeğin büyük olasılıkla tutunmaya çalışıyor doktorumun progesteron u arttırması lazım..ben fitil şeklinde kullaniyordum şimdi iğneye geçtik..Çok yorma kendini.istirahat et..ağrı var mi kasıkta belde..
14 unde transfer oldum 24 unde (dün) test günümdü işte..Ama çarşamba gecesi leke gelmeye basladi.perşembe sabah erkenden konuştum o gün kan tahlili belli olmadığı için coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi kestiler.dün tahlil olunca tahlil de gebelik çıkınca tekrar konuştuk.bende pıhtılaşma var mecbur kan sulandırıcı içmem lazım dedim ben söylemesem onlar zaten normal prosedür u uyguluyacaklar..sağolsun 2 defa aradılar..kan sulandırıcı ya devam..progesteron fitil kesildi.iğne şeklinde uygulancak bir hafta boyunca.progesteron daha etkili olsun diye her nekadar fitil olsa da tam uygulanamiyor olabilir diye riske atmak istemedilerSelam canım benimde 5.gun embriyosuydu. Doktorum aynen progesteron devam et dedi bende artırmanın iyi olacağını düşünüyordum ama birsey demedi. Günde 3 kere fitil şeklinde devam ediyorum. Sen kaçıncı gündesin test yaptırdın mi
Inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canım14 unde transfer oldum 24 unde (dün) test günümdü işte..Ama çarşamba gecesi leke gelmeye basladi.perşembe sabah erkenden konuştum o gün kan tahlili belli olmadığı için coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi kestiler.dün tahlil olunca tahlil de gebelik çıkınca tekrar konuştuk.bende pıhtılaşma var mecbur kan sulandırıcı içmem lazım dedim ben söylemesem onlar zaten normal prosedür u uyguluyacaklar..sağolsun 2 defa aradılar..kan sulandırıcı ya devam..progesteron fitil kesildi.iğne şeklinde uygulancak bir hafta boyunca.progesteron daha etkili olsun diye her nekadar fitil olsa da tam uygulanamiyor olabilir diye riske atmak istemediler
İnşallah sen de kucağına sağlık la alırsın canım.nerde tedavi görmüştün.ilk denemem miInşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canım
Inşallah canım evet ilk denememiz bursa art de osman develioglu tarafından yapıldıİnşallah sen de kucağına sağlık la alırsın canım.nerde tedavi görmüştün.ilk denemem mi
Allah tamamını erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsinInşallah canım evet ilk denememiz bursa art de osman develioglu tarafından yapıldı
Amin canım hepimize inşallahAllah tamamını erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay ne kadar benziyor test yaptigimiz tarihler ve değerleri inşallah canım bende katlandigini görürüm sağlıklı bir şekilde ilerler hamilelikler.. akıntı kanama birşeyin var mı peki canım
2 hafta sonrası için ultrasona çağırdı. Değerlerin normal dedi.hayirli olsun insallh gebeligin, peki keseyi gordünüz mü, kalp atisi ne zamn duyulur doktorunuz ne ddi bunun icin merak etii m kusura bakmayin
Iyi pazsrlar bnm bugun 12. Gunum bel agrim dun gecede hala vardi kasik agrim da ara ara oluyor canim, normLdir herhaldeKızlar iyi pazarlar..benim kasıklarım çok ağrıyor testi pozitif çıkan arkadaşlarım sizde de çok ağrı var mi.uykumdan uyanıyorum bıçak saplaniyor gibi
3 kez hamile kaldım daha önce böyle olduğunu hatırlamıyorum hiç..bu ilk tüp bebek denemem ondan mi oluyor bilemedim..Yarın başka bir doktora gideceğim burda eşim ultrasonda bakılmasın diyor ama doktora sorup baktırmak istiyorum.kendi doktorum 2 hafta sonra ultrason istedi bendenIyi pazsrlar bnm bugun 12. Gunum bel agrim dun gecede hala vardi kasik agrim da ara ara oluyor canim, normLdir herhalde
Olabilir canm bnde yarin 2. Testi yapacam, ondan sonra doktora gorunecem, bnm doktorumda sehirdisinda, doktorum baska bi taneye görun ddi pazartesi bakalim artik, insallh sorun yoktur, hemsireni arayip sorabilirsin kasık agrini canim3 kez hamile kaldım daha önce böyle olduğunu hatırlamıyorum hiç..bu ilk tüp bebek denemem ondan mi oluyor bilemedim..Yarın başka bir doktora gideceğim burda eşim ultrasonda bakılmasın diyor ama doktora sorup baktırmak istiyorum.kendi doktorum 2 hafta sonra ultrason istedi benden
Onlar daha çok lekelenmeye yönlendiler..o yüzden iğne filan oluyorum..hormon fazlalığı mi yapıyor acaba bu kadar ağrıyı..romatizma hastasiyim bir de ben iyice tutulmaya başladı bacaklarımOlabilir canm bnde yarin 2. Testi yapacam, ondan sonra doktora gorunecem, bnm doktorumda sehirdisinda, doktorum baska bi taneye görun ddi pazartesi bakalim artik, insallh sorun yoktur, hemsireni arayip sorabilirsin kasık agrini canim
Bacak agrisi bnde 9. Hundemolmusyu, proluton ignemi yoksa progestanmi killaniyorsun cnm, bn proluton kullaniyorum haftada bir vuruluyorumOnlar daha çok lekelenmeye yönlendiler..o yüzden iğne filan oluyorum..hormon fazlalığı mi yapıyor acaba bu kadar ağrıyı..romatizma hastasiyim bir de ben iyice tutulmaya başladı bacaklarım
Progestan iğnesi hergun vuruluyorum..Bacak agrisi bnde 9. Hundemolmusyu, proluton ignemi yoksa progestanmi killaniyorsun cnm, bn proluton kullaniyorum haftada bir vuruluyorum
Sen sordun mu hiç doktoravala bnde de bel agrisi cok, aceba kisiden kisiye mi degisiyor agrinyeri bilemedim insallah gecer canim