Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gayet iyi 2 kati olmasada onemli degilmis yuzde 60 artmasi yeterli diyor doktorlar gayet ii artmis kese icin cagirdimi doktorun?Daha transerimin 11 gunu
Hayirlisi olsun degerin cok guzel , tam 2 kati olmak zorunda degil, ama seninkide 2 katina cok yakin zaten.canini sikma , keyfini cikar, tebrik ederim.Daha transerimin 11 gunu
Sen giitiginde yaklasik 4-5 hafta icinde oluyor, keseyi gorursun muhtemel, ama coookkk kucuk oluyorlar.))Allah razı olsn çok rahatlattnz kese için ne zaman çağrır muayene için ayın 20 si dedi ama kese ne zaman gozukur transfermın 11 gunu muayene ye 9 gün var bebek ne kadarlık hiç bişey bilmiyorum
Canim icin rahat edecekse yaptir bence, ferahlarsin.İnşllh herşey normalinde gider kan tahlili bidaha istemedi ama sizce bideha yaptrsammı 2 gün sonra artısa bakmak için
Ben sana simdi okudum, allah sana da nasip etsin canim.. en erken 7._8.gun hcg testi yaptirmalisin. Ha bu arada dusuk cikarsa da cok canini sıkma cunku 11.gun tutunan bile varmis... 12.gun yaptirman en kesin sonucu tabiben nezaman yaptırayım 2.gun bugun transfer olalı bide değer kaç olmalıki hamile olduğum anlaşışsın bana ayetel kursi okurmusun bende hamile oalyım inşallah..
Ooo massallah ucuz gorunuyor degerin.. benim 7.gun 118, 11.gun 731 cikti. Bugun bidaha kan vercem.. canini biseye sıkma, hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin...Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9.gunu 839,45 11.gunu 2401.1 degerlerim bayaga yuksek 3 tane 5.gun embriyosu konuldu testi tekrarlama dediler haftaya kese gormeye cagirdilar benim gibi degeri yuksek olan varmi?
İnsaAllah ucuz degildir ucuzun zorluklari var 3 tane dogurmaya izin vermiyo doktorlar ikizdir umarim İnsaAllah..Ooo massallah ucuz gorunuyor degerin.. benim 7.gun 118, 11.gun 731 cikti. Bugun bidaha kan vercem.. canini biseye sıkma, hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin...
Canim allah korusun ,dr lar en iyisini bilir gerci ama dogum riskli oldugunda birinin gelismesini sonlandirabiliyorlarmis zaten.. allah im hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin, kucagina alabilecegin saglikli evlatlar versin..İ
İnsaAllah ucuz degildir ucuzun zorluklari var 3 tane dogurmaya izin vermiyo doktorlar ikizdir umarim İnsaAllah..
Aminn canim insaAllah,zor birsey riskleride zor rediksiyon yapilip biri sonlaniyomus bazen kanama durmuyup digerleride olebiliyomus Alkahim sen koru insaAllah ikidir en fazla(Canim allah korusun ,dr lar en iyisini bilir gerci ama dogum riskli oldugunda birinin gelismesini sonlandirabiliyorlarmis zaten.. allah im hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin, kucagina alabilecegin saglikli evlatlar versin..
Hic bisiy hissedilmiyo zaten canim rahat ol..maşallah cogunuzun 5.gun tarsfer olmuş benim 3.gun tarnsfer oldu bugun transferi saymassak 5. gun hiç bir şey hissetmiyorum ne yapayım sizce moralim bozuk.. allah yardımcımız olsun