Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Evet öyle deniyor ama insan birşeyler hissedince var diye bir hayale kapılıyor. 8.günüm bugün.
Yerleşme kanaması her hamilere görülmüyo onu takma hiç. Dr tekrar test istedi mi senden

7.gunumde yaptrdm betam 17.50 çıktı doktorum 9.gun bidaha yaptr dedı yaptrdm 42 çıktı doktorum son bi kez daha yaptr pazartesi gunu dedi yarın yaptrcam 11.gunm oluyor yarına ama doktorum hamilesin pazarteside artışa bakalım ona göre muayene çağrcam dedi

Sende yarına istersen yaptr 9.gun yaptmak için ideal aslında

En Büyük KKDeğerin gerektiği kadar artar umarım. Dur uyum diyorum ama bi tarafım da yaptır diyo,bakalim. Birde 3-4 gündür öğleden sonraları çok kötü başım dönüyo, elim ayağım titriyor. Yumurta toplamadan itibaren birçok ilaç verdiler. O zamandan başladı dönme ama çok kötü oldum bugün.acaba bünyem ilaçları kaldırmıyor mu artık.sende rahatsızlık oluyor mu hiç.

Diğer üyelerden bunları yaşayan varsa cevap yazin lütfen..En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Kızlar betam 42 den 77 ye çıkmış tam 2 kat değil ama sorun olurmu. Doktor gayet normal iyi dedi ama sizce nasıl

Allah razı olsn çok rahatlattnz kese için ne zaman çağrır muayene için ayın 20 si dedi ama kese ne zaman gozukur transfermın 11 gunu muayene ye 9 gün var bebek ne kadarlık hiç bişey bilmiyorum

Allah razı olsn çok rahatlattnz kese için ne zaman çağrır muayene için ayın 20 si dedi ama kese ne zaman gozukur transfermın 11 gunu muayene ye 9 gün var bebek ne kadarlık hiç bişey bilmiyorum
Sen giitiginde yaklasik 4-5 hafta icinde oluyor, keseyi gorursun muhtemel, ama coookkk kucuk oluyorlar.))

İnşllh herşey normalinde gider kan tahlili bidaha istemedi ama sizce bideha yaptrsammı 2 gün sonra artısa bakmak için

ben nezaman yaptırayım 2.gun bugun transfer olalı bide değer kaç olmalıki hamile olduğum anlaşışsın bana ayetel kursi okurmusun bende hamile oalyım inşallah..
Ben sana simdi okudum, allah sana da nasip etsin canim.. en erken 7._8.gun hcg testi yaptirmalisin. Ha bu arada dusuk cikarsa da cok canini sıkma cunku 11.gun tutunan bile varmis... 12.gun yaptirman en kesin sonucu tabi :KK66:

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9.gunu 839,45 11.gunu 2401.1 degerlerim bayaga yuksek 3 tane 5.gun embriyosu konuldu testi tekrarlama dediler haftaya kese gormeye cagirdilar benim gibi degeri yuksek olan varmi?
Ooo massallah ucuz gorunuyor degerin.. benim 7.gun 118, 11.gun 731 cikti. Bugun bidaha kan vercem.. canini biseye sıkma, hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin...:KK66:

İ
Ooo massallah ucuz gorunuyor degerin.. benim 7.gun 118, 11.gun 731 cikti. Bugun bidaha kan vercem.. canini biseye sıkma, hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin...:KK66:
İnsaAllah ucuz degildir:KK43: ucuzun zorluklari var 3 tane dogurmaya izin vermiyo doktorlar ikizdir umarim:KK43: İnsaAllah..

İ

İnsaAllah ucuz degildir:KK43: ucuzun zorluklari var 3 tane dogurmaya izin vermiyo doktorlar ikizdir umarim:KK43: İnsaAllah..
Canim allah korusun ,dr lar en iyisini bilir gerci ama dogum riskli oldugunda birinin gelismesini sonlandirabiliyorlarmis zaten.. allah im hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin, kucagina alabilecegin saglikli evlatlar versin..

Canim allah korusun ,dr lar en iyisini bilir gerci ama dogum riskli oldugunda birinin gelismesini sonlandirabiliyorlarmis zaten.. allah im hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin, kucagina alabilecegin saglikli evlatlar versin..
Aminn canim insaAllah,zor birsey riskleride zor rediksiyon yapilip biri sonlaniyomus bazen kanama durmuyup digerleride olebiliyomus Alkahim sen koru insaAllah ikidir en fazla:KK43:(

Transferimin 13.gunu ve hamisim bebek kac haftalik oluyor betam da 77dunki yaptrdgm

maşallah cogunuzun 5.gun tarsfer olmuş benim 3.gun tarnsfer oldu bugun transferi saymassak 5. gun hiç bir şey hissetmiyorum ne yapayım sizce moralim bozuk.. allah yardımcımız olsun

maşallah cogunuzun 5.gun tarsfer olmuş benim 3.gun tarnsfer oldu bugun transferi saymassak 5. gun hiç bir şey hissetmiyorum ne yapayım sizce moralim bozuk.. allah yardımcımız olsun
Hic bisiy hissedilmiyo zaten canim rahat ol..

X