Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah canim yaa,2 ay oncede hamile kaldim ama degerler geriledi ve dusuk yaptim bu seferde korkuyorum degerlerim yuksek guzel bu sefer ama korku bitmiyo.Sen sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.
Ben transferden sonra 3 saat yattim sonra ayaklandim ayni gunde ucaga bindim daha sonrada arabaya evime geldim ve istirat ettim hamileyim suan sukurler olsun ve hic bir belirtim yok 7.gunum kahve leke gelmisti o kadar.Kizlar belirtileriniz oldumu transferden sonra ne zaman basladi belirtileriniz bide surekli yattinizmi transferden sonra
Yani bazi arkadaslar batmalar oluyor kasikta filan diyorlar bende yatiyorum bugun 3. Gunum ama arada bacaklarim agriyor adet agrilarim oluyor ne bileyim ya kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor hayirlisi sende kucagina al insallahEvet hala yatiyorum:)annem bakiyo.
Benimde 5. Gun 3 tane koydular rabbim banada nasip eder insallah senin ikiz gibi degerin duruyor canim darisi basima banada dua edinMerhaba arkadaslar bugun transferimin 9.gunu 839,45 11.gunu 2401.1 degerlerim bayaga yuksek 3 tane 5.gun embriyosu konuldu testi tekrarlama dediler haftaya kese gormeye cagirdilar benim gibi degeri yuksek olan varmi?
İnsaAllah canim hepimiz alalim kucagimiza belirtilere takilma benim ilk hamileligimde kasiklarimda batti goguslerimde acidi midemde bulandi kanamada oldu hamileydim ama dusuk yaptim.bunda oek belirtim yok benimde bu denemede bacaklarim agrimisti ilk gun.Benimde 5. Gun 3 tane koydular rabbim banada nasip eder insallah senin ikiz gibi degerin duruyor canim darisi basima banada dua edin
Var canim hayirlu olsun Allah tamamina erdirsin insaAllah.Kızlar benm transfern 7.gunı 17.50 tu 9.gun ise 42 gebelik kesn var değlmi doktor var diyoda sizce normal mi
Aminnnn insaAllah..Allah hepimiznde kucaklarını doldursn sağlıklı insan suretinde hayırlı bebişler nasip etsn tüm isteyenlere de nasip etsin inşllh
İnş. Mutlu sona ulaşırsın sltn. 4 nisanda mi transferin yapıldı. Kaçınci gün embriyosu ve kaç embriyo kondu. Benim de 7. Gün. Test yapmaya cesaretim yok. Bisey hissediyor musun. Çok sordum kusura bakma lütfen.:))Kızlar benm transfern 7.gunı 17.50 tu 9.gun ise 42 gebelik kesn var değlmi doktor var diyoda sizce normal mi