Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayırlı olsun krizantem . Allah tamamına erdirsin. Benim geçen yıl transferin 11.günü 205.90
14.günü 515.47 idi ve iki kesem vardı. İnşallah seninkide ikizdir.
Benim biri kanamayla düştü.

Kizlar belirtileriniz oldumu transferden sonra ne zaman basladi belirtileriniz bide surekli yattinizmi transferden sonra

Kizlar belirtileriniz oldumu transferden sonra ne zaman basladi belirtileriniz bide surekli yattinizmi transferden sonra
Ben transferden sonra 3 saat yattim sonra ayaklandim ayni gunde ucaga bindim daha sonrada arabaya evime geldim ve istirat ettim hamileyim suan sukurler olsun ve hic bir belirtim yok 7.gunum kahve leke gelmisti o kadar.

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9.gunu 839,45 11.gunu 2401.1 degerlerim bayaga yuksek 3 tane 5.gun embriyosu konuldu testi tekrarlama dediler haftaya kese gormeye cagirdilar benim gibi degeri yuksek olan varmi?
Benimde 5. Gun 3 tane koydular rabbim banada nasip eder insallah senin ikiz gibi degerin duruyor canim darisi basima banada dua edin

Benimde 5. Gun 3 tane koydular rabbim banada nasip eder insallah senin ikiz gibi degerin duruyor canim darisi basima banada dua edin
İnsaAllah canim hepimiz alalim kucagimiza belirtilere takilma benim ilk hamileligimde kasiklarimda batti goguslerimde acidi midemde bulandi kanamada oldu hamileydim ama dusuk yaptim.bunda oek belirtim yok benimde bu denemede bacaklarim agrimisti ilk gun.

Kızlar benm transfern 7.gunı 17.50 tu 9.gun ise 42 gebelik kesn var değlmi doktor var diyoda sizce normal mi

Allah hepimiznde kucaklarını doldursn sağlıklı insan suretinde hayırlı bebişler nasip etsn tüm isteyenlere de nasip etsin inşllh

Kızlar benm transfern 7.gunı 17.50 tu 9.gun ise 42 gebelik kesn var değlmi doktor var diyoda sizce normal mi
İnş. Mutlu sona ulaşırsın sltn. 4 nisanda mi transferin yapıldı. Kaçınci gün embriyosu ve kaç embriyo kondu. Benim de 7. Gün. Test yapmaya cesaretim yok. Bisey hissediyor musun. Çok sordum kusura bakma lütfen.:))

2 nisan transfer oldm 3embrıyo ile 7.gunum kan da çıktı 17.50 bugünde 9.gunm 42 fazla dinlenmedm 2-3 gün dınlendm snra ev içinde gezndm iğnem için dışarı çıktm öyle gectı bende dayanamadm 7.gun kan tahlili yaptrdm idrarda çıkmadı

Eğer çok heyecanlıysan bekleyemiyosan bugün kan tahlili yaptr olumsuz olursa kafaya takma 12 gunu yaptrırsn bazen erken çıkmıyomuş

Kasıklarda ağrı batma var herkes oluyormu bilmiyorum ama bende şişlik ağrı ve çokta gaz vat

Batma ve göğüslerdeki hassasiyet ilk iki gunden sonra geçti. Tutunmadı gibime geliyo o yüzden:KK43:

Herkeste olmuyor bazı insanlar boyle belirti oluyor o yüzden tutmadı dıye dusunme bak bende yerleşme kanaması olmadı arastrdğm kadaryla bazılarında oluyormuş bazılarında olmuyormuş senin kaçncı bunun bugün

X