Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucağınada alırsın inşallah benimde bugün transfer sonrası 7.günüm 3. gün embriyosu transfer edildi sana kaçıncı gün embriyo transfer edilmişti?benim 7. günde idrarda pozitif çıktı
8. gün 252 çıktı
10. gün 552 çıktı
yarın tekrarlıyacağız inşallah oda yüksek çıkar rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah
AMİN İNŞALLAHbebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucağınada alırsın inşallah benimde bugün transfer sonrası 7.günüm 3. gün embriyosu transfer edildi sana kaçıncı gün embriyo transfer edilmişti?
Hepside tuttumu ben yaptrmadm daha test 10.günü bekliyorum banada iki transfer yapıldı bugün 7.günüm idrarda yapsammı acaba?AMİN İNŞALLAH
5. GÜN 3 TANE KOYULMUŞTU SENİN KAÇ ÇIKTI
2 si tuttuHepside tuttumu ben yaptrmadm daha test 10.günü bekliyorum banada iki transfer yapıldı bugün 7.günüm idrarda yapsammı acaba?
kendimi tutabilsem bekliycem zatende neyse az kaldı beklerim saolasın :)2 si tuttu
bekle bence 10. güne kadar
7.gün idrarda silik çizgi
7.gün 61
9.gün 122
11.gün 287
5.gün embriyosu darısı bekleyen herkese inşallah
Slm kızlar, bende yumurta sayısı, eşimde varikoselden kaynaklı sperm sayısı ve hız problemi var ...pozitifi yakalayan arkadaşların bize 2. Denememiz için tavsiyeleri varsa yazarsanız çok sevinirim...
Kizlar selam.. 1 nisan da transfer oldum. Hcg sonucumu merak ediyorum, kan versem biseyler belki olurmu sizce?
Birde, transfer gununu sifir diye dusunursek Yarin ayin 6 si. 6.Gun oluyor dimi? Huff faha cok varmis yaa. Test gunum 12si.