Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar selamlar.

Benim bir seferinde 3. Gün transferinin 12. Günü sonuç 7, 14. Günü 9'du. Malesef devam etmedi :KK43:

Sonuncu da çok şükür 5. Gün transferinin 11. günü sonuç 256'ydı. Doktor ikinci testi istemedi. 10 gün sonra keseyi gördük elhamdulillah.

Kızlar sonuçlarımızı yazarken kaçıncı gün transferi olduğunu da yazmanız çok önemli. Aksi takdirde bir şey anlaşılmıyor. 11. Gün sonucum 250 yazsam buraya 3. gün transferi olan birisi kendi sonucu ile kıyaslayıp yanlış yargıya varabilir. Zira 3. gün transferi olanın 11. gün değeri 5. gün transferinin 9. Gün değerine denk geliyor. Iki günde de değerlerin 2 katına çıktığını düşünce bu çok önemli oluyor.

Bunun için de şöyle bir kısaltma kullanabilirsiniz 3gt11g yani 3. Gün Transferinin 11. Günü :)

Bir de ilk değerden ziyade ikincinin artışı daha önemli. Düşük değerlerle başlayabilir ama 48-72 saat içinde 2 katına çıkıyorsa korkmayın Allah'ın izniyle

Slm kızlar, bende yumurta sayısı, eşimde varikoselden kaynaklı sperm sayısı ve hız problemi var ...pozitifi yakalayan arkadaşların bize 2. Denememiz için tavsiyeleri varsa yazarsanız çok sevinirim...

Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Sakın umudunu yitirme. Biz 6. Denemede pozitifi görebildik. Inşallah senin bir sonrakinde olur. Sakin kendini yıpratma. Bu deneme işi biraz.
sorun neydi sizin 6. denemede kavuşmuşsun rabbim kucağına da almak nasip etsin inş..benim de ilk denemem olacak lucrine başladım bugün içimde bir his olumsuz olacak diyor korkuyorum:KK61:

sorun neydi sizin 6. denemede kavuşmuşsun rabbim kucağına da almak nasip etsin inş..benim de ilk denemem olacak lucrine başladım bugün içimde bir his olumsuz olacak diyor korkuyorum:KK61:

Âmin canım inşallah.

Canım içindeki seslere güvenme. Oldu dedim olmadı, olmadı dedim gerçekten de olmadı, yok eminim yine olmadı dedim bu defa da oldu :) bu arada ben o lucrini 3 ay kullandım. Depresyona bile sokabilir insanı. Duygu durumunu Değiştiriyor. O sebeple kendini düşüncelere kaptırma. Kafandaki sesleri önemseme, ilaçtandır de geç. Yalnız çok etkili süper bir ilaç.

Canım bizimkinin bu kadar uzamasının sebebi yanlış tedavi. Tabi kısmet bügüneymiş de gereksiz ameliyatlar, altta yatan problemi çözmeden yapılan tüp bebekler vesile oldu. Sorun endometriosis .

Âmin canım inşallah.

Canım içindeki seslere güvenme. Oldu dedim olmadı, olmadı dedim gerçekten de olmadı, yok eminim yine olmadı dedim bu defa da oldu :) bu arada ben o lucrini 3 ay kullandım. Depresyona bile sokabilir insanı. Duygu durumunu Değiştiriyor. O sebeple kendini düşüncelere kaptırma. Kafandaki sesleri önemseme, ilaçtandır de geç. Yalnız çok etkili süper bir ilaç.

Canım bizimkinin bu kadar uzamasının sebebi yanlış tedavi. Tabi kısmet bügüneymiş de gereksiz ameliyatlar, altta yatan problemi çözmeden yapılan tüp bebekler vesile oldu. Sorun endometriosis .
Canim Allah bagislasin

• Beğen
Reactions: 9ay
benim 7. günde idrarda pozitif çıktı
8. gün 252 çıktı
10. gün 552 çıktı
yarın tekrarlıyacağız inşallah oda yüksek çıkar rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah

benim 7. günde idrarda pozitif çıktı
8. gün 252 çıktı
10. gün 552 çıktı
yarın tekrarlıyacağız inşallah oda yüksek çıkar rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah
oooo ıdrarda 7 gun çıkması süper.
kanında 8. güne gore yüksek ıkız olabılır

oooo ıdrarda 7 gun çıkması süper.
kanında 8. güne gore yüksek ıkız olabılır
bugünki değer 1394 çıktı şükür pzt. gideceğim kese görmeye inşallah görürüm

dr. yüksek ihtimal çoğul gebelik dedi ama bana kalırsa tek gibi geldi ikiye katlamış hiç önemli değil sağlıklı olsunda inşallah

merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptırdık transferin 11.günündeyim hiç belirtim yok :KK43: ayrıca 2 gün önce beta hcg 1.2 .çıktı bu nedemek lütfen yardımcı olun

X