Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba 3.tüp bebek denemem. Bugün Transferin 8. günü kan testi yapıldı 4,16 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Çok ümitliydim, çünkü natural siklusta 6AA kalitede sağlıklı (genetik test yapıldı embriyoya) transfer yapılmıştı. Önceki denemelerimde hep 2 den küçüktğ bhcg değerim. Dr 2 gün sonra tekrar test yap dedi ama ihtimal düşük dedi. Bu durumu yaşayıp yükselen var mu?

Merhaba 3.tüp bebek denemem. Bugün Transferin 8. günü kan testi yapıldı 4,16 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Çok ümitliydim, çünkü natural siklusta 6AA kalitede sağlıklı (genetik test yapıldı embriyoya) transfer yapılmıştı. Önceki denemelerimde hep 2 den küçüktğ bhcg değerim. Dr 2 gün sonra tekrar test yap dedi ama ihtimal düşük dedi. Bu durumu yaşayıp yükselen var mu?
Keşke gününde test yapsaydın strese girmeseydin canım ama sanki düşük gibi 4. Ama belli olmaz 2 gün daha sabret

Merhabalar arkadaşlar 14 kasım Blastosist dondurulmuş tek embriyo ile denedik ilk test 12.gün 501 14.gün 679 bu gün yani 17.gün 1545 2 gün sonra tekrar kan testi iştendi. Hala olumlu bi haber almış değiliz gibi galiba

Canım 10.gün test sonucu farklı çıkabiliyormuş..birinin 10.gün testi 0 çıkmış ama 12.gün birden 65 i bulmuş..süprizzzzz
Bu gerçekten mümkün mü? 9.gün testim 4,16 çıktı. Bugün 11 gün az önce kan verdim sonucu bekliyorum ümitlenebilir miyim?benim de pozitif olur mu acaba

Merhaba benim 14.gunum ve sonucum 6 Cıktı doktor yukselebilir dedi cunki bundan 2 gun once 0 di bizde anlamadik boyle olup yukselen var mi acaba

Merhaba benim 14.gunum ve sonucum 6 Cıktı doktor yukselebilir dedi cunki bundan 2 gun once 0 di bizde anlamadik boyle olup yukselen var mi acaba
Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Kaçıncı gün embriyosuydu ? geç tutundu demekki 🥰 içinizi ferah tuttun burada çok var düşük değerle bebeklerini kucaklarına alanlar 🤗

Merhaba sonucunuz ne oldu söylemek isterseniz merak ettim
11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.

11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.
Benimde böyle olmuştu kaç embriyo transfer olmuştu acaba boş gebelik yaşadım maalesef ben dilerim sizin sağlıklı bi gebeliğiniz olur yavrunuzu kucağıniza alırsınız

Benimde böyle olmuştu kaç embriyo transfer olmuştu acaba boş gebelik yaşadım maalesef ben dilerim sizin sağlıklı bi gebeliğiniz olur yavrunuzu kucağıniza alırsınız
Tek embriyo transferi olmuştu, sizin değerleriniz de yükselmiş miydi? 4,16 dan 5,26 yükselme az olduğu için tutmadı diye düşünmüştüm. Ama bugün 121 şaşırttı ve kafamı karıştırdı? Siz de adet görmüş olmanıza rağmen mi yükselmişti?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Kaçıncı gün embriyosuydu ? geç tutundu demekki 🥰 içinizi ferah tuttun burada çok var düşük değerle bebeklerini kucaklarına alanlar 🤗
Merhaba tesekkur ederim 🌸3.gun embriyosuydu doktor da oyle dedi ilaclara devam etmemi soyledi 48 saat sonra belli olur hayirlisiyla artik 🤲🏻

Tek embriyo transferi olmuştu, sizin değerleriniz de yükselmiş miydi? 4,16 dan 5,26 yükselme az olduğu için tutmadı diye düşünmüştüm. Ama bugün 121 şaşırttı ve kafamı karıştırdı? Siz de adet görmüş olmanıza rağmen mi yükselmişti?
Benim ilk 107 çıkmıştı sonra 80 lere düştü ilacı biraktirdi doktorum sonra bi kaç gün sonra adet oldum ama beta sıfırlanması için tekrar vermem gerekiyordu bu defa 90 larda çıktı sonra her 2 güne verdim ve gittikçe yükseldi doktorum dış gebelikten şüphelendi tedavi yapan doktoruma gitme şansım yoktu çünki tayinimiz çıktığı için o süreyi memlekette geçirdim telefonla bilgi veriyordum sadece bir sürü doktora gittim hiç biri birşey diyemiyodu ve bilinmezlik tam 2 aya yakın sürdü bu sürede beta 8000 leri gördü bi doktor ya dış gebelik yada ikiz olup biri düşüp biri kaldığı için böyle olmuştur dedi çok şükür dış gebelik değildi tek embriyo olmasına rağmen bölünmüş ve iki kese vardı ama boştu 😔 çok zor süreçlerdi rabbim kimseye yaşatmasın dilerim sizin güzel haberinizi alırız

X