Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Doktorum cumaya görüşelm dedi. Ne olcak hiç bilmiyorm
Evet bekle canim sabirla insaAllah guzel sonuclar alacaksin. Namaz kil dua et canim stresinu azalticaj biseyler yap . Baska topiklere gir baska seyler oku mesela

Evet bekle canim sabirla insaAllah guzel sonuclar alacaksin. Namaz kil dua et canim stresinu azalticaj biseyler yap . Baska topiklere gir baska seyler oku mesela
Baska topiklere girsemde aklıma geln tek sey beta oluyor. Zaten yeni üye oldm. Aceba böyle yaşayan oldu mu diye öğrenmek için. Yoksa evde bekle bekle sadece düşün insan kafayı yiyor. O kadar cok üzülüyorm ki. Ama elden bişeyde gelmiyor işte

• Beğen
Reactions: Z P
Baska topiklere girsemde aklıma geln tek sey beta oluyor. Zaten yeni üye oldm. Aceba böyle yaşayan oldu mu diye öğrenmek için. Yoksa evde bekle bekle sadece düşün insan kafayı yiyor. O kadar cok üzülüyorm ki. Ama elden bişeyde gelmiyor işte
Benim ilk denemem ilk degerim bı kaç betadan sora duzensizlesti.. devam etmedi sonra..
Kanamamda vardı zaten.
Ama senin şuan beklemekten başka çare yok zaten bende bekledim 10 gun takip ettim.
İnşallah hakkinea hayırlısı olur

Benim ilk denemem ilk degerim bı kaç betadan sora duzensizlesti.. devam etmedi sonra..
Kanamamda vardı zaten.
Ama senin şuan beklemekten başka çare yok zaten bende bekledim 10 gun takip ettim.
İnşallah hakkinea hayırlısı olur
Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Beklemekte cok zor cidden. Benm artıslarım yavas yavas oldu. Düzene biner sağlıklı gebelik olur mu hiç bilmiyorm. Ufakta olsa bi umut olduğu söyleniyor. Kanamam yok. Kasık ağrım cok oluyor . Onada norml diyolar zaten.

Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Beklemekte cok zor cidden. Benm artıslarım yavas yavas oldu. Düzene biner sağlıklı gebelik olur mu hiç bilmiyorm. Ufakta olsa bi umut olduğu söyleniyor. Kanamam yok. Kasık ağrım cok oluyor . Onada norml diyolar zaten.
Modunu düşürmek istemiyorum ama kendini takip ettir mutlaka.. dış gebelik iç gebelik diye netlesinceye kadar.. ne olacağı hiç belli olmaz 2 embriyomu koyuldu

Evet ilk denemem Ocak ayındaydı. 2. Deneme Eylül de oldu. 8 ay gibi bir ara verdik. Bu süre zarfında hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak kendimi hazırlamaya çalıştım. Sigarayı bıraktım. Beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Uyku düzenimi düzelttim. Ve hiç bir şeyi umursamamaya başladım böylelikle stresimi yok denecek kadar azalttım. Ve bolca dua ettim.. Rabbim güzel haberler verdirtti tamamına ererim inşallah. Hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun.

Beslenmende ne gibi değişiklikler yaptınız?

Arkadaşlar benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün 0.3 çıktı 12. Gün 1.16 sizce umut var mı.hemsire arayıp negatif ilaçları bırakın dedi. Bu değer yükselir mi sizce

• Beğen
Reactions: Z P
Gelmiyor canim malesef ayni duygulari yasiyoruz. Ne stresli seyler

Arkadaşlar benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün 0.3 çıktı 12. Gün 1.16 sizce umut var mı.hemsire arayıp negatif ilaçları bırakın dedi. Bu değer yükselir mi sizce
Cok uzulerek soyluyorum ama 😢Malesef tutmamis canin. Ama olsun uzulme. Bir daha yaparsin kuzum

Cok uzulerek soyluyorum ama 😢Malesef tutmamis canin. Ama olsun uzulme. Bir daha yaparsin kuzum
Canım bugün 13. Günüm ve öylesine idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. 8. Günden itibaren yapıyorum kuruyunca bile silik çizgi yoktu. Acaba yeni tutunuyor olabilir mi.. Yarın bir daha kan vereceğim

X