- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
Evet iki gün sonra tekrar baktım 283 gün embriyosu muydu canim
Ya çok sevindim inslalah benimde öyle olur belirti varmı canım ben bugün 7. GundeyimEvet iki gün sonra tekrar baktım 28
12. Gün test günüm 25 ine kan verdim doktor 26 sına ver demişti hamileysem yinede değer cıkar demi korkuyorum daÇatlatma iğnesi etkisi kalır ama katlamaz değer olsa bile zaten az kalmıştır test gününe bnce bekle canım
Çıkar ama bnm gibi düşük cıkaraa kafa karılıyo sonra12. Gün test günüm 25 ine kan verdim doktor 26 sına ver demişti hamileysem yinede değer cıkar demi korkuyorum da
Gayet güzel hayırlısı olsun canımkızlar benim tüp bebek transfer sonrası 12. gün değeri 464 , 14. gün değerim 901 nasıl ki
Evet 7. Günüm canım kaskk ağrım benim devamlı var ince sizi halinde arada bı yoğunlaşıyor biraz ayakta kalınca belli ediyor kendini grip bı şekilde yani adet mi olcam bebekmi anlamadım inanTransferin yedinci günü demi bnde kasık ağrısı var 8. Günden sonra başladı hala ara ara ağrıyo acaba kimyasal gebelkmi bnmki cok düşük değerlerim
Kimyasal cıkacak diye cok korkuyorum siz biliyomusunuz böle düşük başlayıp sonra brisen yğkselen oluyormuBenimde öyle canım arada böyle sızı şeklinde giriyor bir ağrı insallah tutunmustur bebislerimiz
Hiç endişe duymayın şükürler olsun değeriniz 2000lerin üzerinde. 2 günde bir en az %60 artması bile yeterli. Keseyi karından görmesi için değerin 4000 üzerine çıkması gerekiyor. Elinizi karnınıza koyun bebeğinizle konuşun ki o da sımsıkı sarılsın tutunsun size. Her gün dua edin. Benim değerlerimde 2 günde %50 ile %100 arasında değişiyordu.. Bende burada paylaştım sizin gibi endişelendim ama buradaki tecrübeli arkadaşlar sağolsun içimi rahatlattı. Şükürler olsun rabbim ol dedi. Şuan 18 haftalık hamileyim.selam kızlar 5. gün 2 adet embriyo transferi yapıldı
9. gün beta hcg: 175
10. gün beta hcg: 191
12. gün beta hcg: 400
16. gün beta hvg: 973
19. gün beta hcg: 1802
21. gün beta hcg:2408
olarak ölçüldü doktorum hergün görmesine rağmen kese görmeye çağırmadı ölçümü bırak 31 martta gel dedi. değerlerim 2 kat artmamış. acaba bu değerler normal mi sizce? 2 günde 2 kat artmadığı için endişelenmelimiyim
Hiç endişe duymayın şükürler olsun değeriniz 2000lerin üzerinde. 2 günde bir en az %60 artması bile yeterli. Keseyi karından görmesi için değerin 4000 üzerine çıkması gerekiyor. Elinizi karnınıza koyun bebeğinizle konuşun ki o da sımsıkı sarılsın tutunsun size. Her gün dua edin. Benim değerlerimde 2 günde %50 ile %100 arasında değişiyordu.. Bende burada paylaştım sizin gibi endişelendim ama buradaki tecrübeli arkadaşlar sağolsun içimi rahatlattı. Şükürler olsun rabbim ol dedi. Şuan 18 haftalık hamileyim.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Sizin içinize ne doğuyor o çok önemli. Hayır olmayacak mı diyorsunuz yoksa evet bu sefer olacak mı diyorsunuz. Her ne kadar kaygılı olsanız da İç sesiniz size cevap veriyor aslındasağol canım yaa bi nebze olsun içimi rahatlattın inşallah bende senin gibi güzel sonuç alırım. ama kimyasaldan da şüpheleniyo sanırım doktorum
Canim belki iki keseydi biri kayboldu digeri devam etti vs degerlerin oynadi..sağol canım yaa bi nebze olsun içimi rahatlattın inşallah bende senin gibi güzel sonuç alırım. ama kimyasaldan da şüpheleniyo sanırım doktorum
Ben elde ettiğim şeyleri hep çok zor elde ettim bu yaşıma kadar buda 3. Denemem diğerlerinde HCG zaten hiç olmamıştı ilk testte çok sevindik çok umutlandık fakat değerlerde ki artış yüzdesi azaldıkça moral motivasyonumuz düştü ne diyeyim Allah nasip etmişse olurAklınıza kötü şeyler getirmeyin. Sizin içinize ne doğuyor o çok önemli. Hayır olmayacak mı diyorsunuz yoksa evet bu sefer olacak mı diyorsunuz. Her ne kadar kaygılı olsanız da İç sesiniz size cevap veriyor aslında
İnşallah canımKuzum hiç bilmiyorum ne desem bilemedim insallah yükselir bu konuda bileğim yok