- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 29
İnslalah canım taze transfermi seninde :)Merhaba kızlar benimde 3. Gün embriyosu transferin 7. Günü çok merak ediyorum sonucu hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnslalah canım taze transfermi seninde :)Merhaba kızlar benimde 3. Gün embriyosu transferin 7. Günü çok merak ediyorum sonucu hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
Evet canim benim taze 3gun hayırlısıyla inslalah :) transfer gününü saymazsam 5 gundeyim işteYok canım dondurulmuştu benim senin taze mi 3. Günmü
Haha kafamız hiç ordan cikmiyorki göğüs hassasiyeti ve kasık ağrılarım oluyo hafif canım sende peki2 gün varmış aramızda insallah güzel sonuçlar alırız varmı bi belirti falan çok belirti aramayın diyorlar ama insanın kafası da hep orda
Ay inşallah canım ya :) rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın valla bende 9 günde idrar yaparım diyorum artık erken gebelikte az çok gözükür heralde . Bide kaç embriyo transfer edildi canım snaa benim ikiBenimde böyle karnıma arada böyle ince bir sızı giriyor sonra kayboluyor bide biraz bel ağrısı var insallah sonucumuz güzel olur ya emeklerimiz boşa çıkmasın
Benim çok iyi kalitede gelişimleri çok iyi seçtik dedi canım iki tanede 5 gün embriyosu dondurduk. Çok şükür. İnşallah güzel haberler alırızBenim tek embriyo transfer edildi canım kalitesi için bisey dediler mi sana birinci kalite dendi bana ben pazar günü yapıcam gebelik testi Pazartesi de kan veririm yani tam günümde yapıcam nasipse insallah çift çizgiyi görürüz
Çatlatma iğnesi etkisi kalır ama katlamaz değer olsa bile zaten az kalmıştır test gününe bnce bekle canımBen çatlatma ignesi kullandım oda yanıltır diyede korkuyorum
5+4te kese ve yolk kese göründü. Beta 1500 olunca vajinal görünür keseKeseyi ne zaman gördün canım benim de 3. Gün embriyosu 7 martta transfer edildi
Üçüncü gün embriyolari geç çıkıyor canım ondan beklemen gerekirMeraba kızlar benimde 3.gun embriyosu 5 günüm idrarda ne zaman çıkar meraktan catlicam vallaa
İki tane transfer olunca tutsa dedim erken gözükür die aklımda aslında canimÜçüncü gün embriyolari geç çıkıyor canım ondan beklemen gerekir
Evet beklemez çok zor bide Corona çıkınca evden de çıkması gelmiyor insanın malum vakit daha zor geciyor..Ayy ne güzel insallah canım benim beklemek en zoruymuş yaa
Bn 7. Günü idrar yaptım cıkmadı 11. Gün kanım 15 cıktı inşallah yükselir korkuyorumMerhaba kızlar benimde 3. Gün embriyosu transferin 7. Günü çok merak ediyorum sonucu hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
Aynen öyle inşallah canimm hamile kalsam hastaneye gitmek bile zor yaniEvet ya aynen öyle evdeyiz sürekli malum corona var insallah bi an önce kurtuluruz şu hastalıktan ülkecek
3 gün embriyosu muydu canimBn 7. Günü idrar yaptım cıkmadı 11. Gün kanım 15 cıktı inşallah yükselir korkuyorum