Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

2 gün varmış aramızda insallah güzel sonuçlar alırız varmı bi belirti falan çok belirti aramayın diyorlar ama insanın kafası da hep orda 😂

Benimde böyle karnıma arada böyle ince bir sızı giriyor sonra kayboluyor bide biraz bel ağrısı var insallah sonucumuz güzel olur ya emeklerimiz boşa çıkmasın 🙏

Benimde böyle karnıma arada böyle ince bir sızı giriyor sonra kayboluyor bide biraz bel ağrısı var insallah sonucumuz güzel olur ya emeklerimiz boşa çıkmasın 🙏
Ay inşallah canım ya :) rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın valla bende 9 günde idrar yaparım diyorum artık erken gebelikte az çok gözükür heralde . Bide kaç embriyo transfer edildi canım snaa benim iki

Benim tek embriyo transfer edildi canım kalitesi için bisey dediler mi sana birinci kalite dendi bana ben pazar günü yapıcam gebelik testi Pazartesi de kan veririm yani tam günümde yapıcam nasipse insallah çift çizgiyi görürüz 🙏

Benim tek embriyo transfer edildi canım kalitesi için bisey dediler mi sana birinci kalite dendi bana ben pazar günü yapıcam gebelik testi Pazartesi de kan veririm yani tam günümde yapıcam nasipse insallah çift çizgiyi görürüz 🙏
Benim çok iyi kalitede gelişimleri çok iyi seçtik dedi canım iki tanede 5 gün embriyosu dondurduk. Çok şükür. İnşallah güzel haberler alırız

Evet ya aynen öyle evdeyiz sürekli malum corona var insallah bi an önce kurtuluruz şu hastalıktan ülkecek 😐

X