- 30 Eylül 2018
- 100
- 116
Mrb kacıncı gününüz acabaMerhaba arkadaşlar bugün tekrar tahlil yaptırdım 443 çıktı şükürler olsun
16. Gün değerim 10. Gün 30 13. Gün 62 16. Gün 443Mrb kacıncı gününüz acaba
Hayırlı olsun16. Gün değerim 10. Gün 30 13. Gün 62 16. Gün 443
Bnm 15.21 cıktı herkeste farklımıluyo ama düşükte olsa değrr cıkarKzlar 11. Günüm bugun test yapsam cıkarmı acaba
Teşekkürler canım kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah senin de hayırlı olsun bende başta düşük diye üzülmüştüm ama sonra birden yükseldiHayırlı olsun
Tabi ki herkeste farklı değer artışı ona takılma iki gün sonra aynı yerde ayni saatte kan ver yine ikiye katlarsa korkma hiç canım hayırlısı olsunBnm 15.21 cıktı herkeste farklımıluyo ama düşükte olsa değrr cıkar
Bu deger güzel bişeymi kiTabi ki herkeste farklı değer artışı ona takılma iki gün sonra aynı yerde ayni saatte kan ver yine ikiye katlarsa korkma hiç canım hayırlısı olsun
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTabi ki herkeste farklı değer artışı ona takılma iki gün sonra aynı yerde ayni saatte kan ver yine ikiye katlarsa korkma hiç canım hayırlısı olsun
Düşük bir değer 5 üstü gebelik var demek ama değer düşükse bile önemli olan yükselmesi sadece takip et yeterBu deger güzel bişeymi ki
Bugun 11. Gunum daha test yaptırmadım idrar testinde cıkar mı gebelikDüşük bir değer 5 üstü gebelik var demek ama değer düşükse bile önemli olan yükselmesi sadece takip et yeter
3. Gün embriyosu bile olsa çıkar artık. Benim 5. Gün embriyosu ben 5. Günde gördüm çift çizgi aceleciyim benBugun 11. Gunum daha test yaptırmadım idrar testinde cıkar mı gebelik
Ben çatlatma ignesi kullandım oda yanıltır diyede korkuyorum3. Gün embriyosu bile olsa çıkar artık. Benim 5. Gün embriyosu ben 5. Günde gördüm çift çizgi aceleciyim ben
Keseyi ne zaman gördün canım benim de 3. Gün embriyosu 7 martta transfer edildi3. Gün embriyosu bile olsa çıkar artık. Benim 5. Gün embriyosu ben 5. Günde gördüm çift çizgi aceleciyim ben