İstersen adetten sonra hemen koyulur sıcağı sıcağına ama dinlendr bnce rahmi hormonlar temizlensin bir adet sonra daha sağlıklı olur.Bende öyle ümit ediyorum inşallah.ikinci denemeyi ne zaman yapmak gerek acaba
Haklıymışssın ..9. gün değerim 77 10. gün değerim 130 :) sudan çıkmış balık gibiyim :) allah bu yolda bekleyen bütün kadınların muradını versin..Merhaba, çatlatma iğnesi 20-30 kadar yükseltiyor diye biliyorum. En iyisi iki gün sonra aynı saatte aynı yerde bir daha kan ver bakalım yükselecek mi... Ama aynı yerde vermelisin farklı laboratuarlarda az yükselmiş gibi sonuç çıkabiliyor. benim 3. gün embriyosu 8. günde 45 çıkmıştı. :)
Çok sevindim, her hamile olana çok seviniyorum, hepimiz benzer üzüntüleri yaşadık ancak biz anlarız birbirimizi. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim 3. gün embriyom resimdeki prenses :) Umarım sen de bu günlere gel, senden sonrakilere yardım etHaklıymışssın ..9. gün değerim 77 10. gün değerim 130 :) sudan çıkmış balık gibiyim :) allah bu yolda bekleyen bütün kadınların muradını versin..
Allah bağışlasın maşallah size o zaman :) amin inşallah rabbim o günleri göstersin..Çok sevindim, her hamile olana çok seviniyorum, hepimiz benzer üzüntüleri yaşadık ancak biz anlarız birbirimizi. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim 3. gün embriyom resimdeki prenses :) Umarım sen de bu günlere gel, senden sonrakilere yardım et
Merhaba hayır suyu içtim demişsiniz acaba kendınız mı kaynattınız otunu alıp yoksa hazır pakette de var oyle mi yaptınız?İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..
Tekrar test yaptınız mı acaba?kızlar benim dün 10. günümdü kan verdim sonuç 0 çıktı kedni hastaneme sormuştum hemşire yaptırma demişti ama dayanamayıp yaptırdım 12. gün yükselme olabilirmi çok üzgünüm dünden beri.
Gayet normal canım olabilir maşallah görünür artık kese vajinaliki adet 4. gün emnriyorsu
11. gün 572
14. gün 2.203,46
doktorum artık ultrasonda görünebilir dedi
sizce yükseliş normal mi
EVET MALESEF SONUÇ DEĞİŞMEDİTekrar test yaptınız mı acaba?
Sizinkisi 5 in üzerinde olduğu için olumludur diye düşünüyorum, dilerim olumlu olurMrb benımde bugün 9. Günüm değerim 6.2 cıktı
Ama cok az bi yükselme ve düşük bç değer umutlanmayad akırkuyorum hiç böle olup yükselen varmı acabaSizinkisi 5 in üzerinde olduğu için olumludur diye düşünüyorum, dilerim olumlu olur