Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bende öyle ümit ediyorum inşallah.ikinci denemeyi ne zaman yapmak gerek acaba
İstersen adetten sonra hemen koyulur sıcağı sıcağına ama dinlendr bnce rahmi hormonlar temizlensin bir adet sonra daha sağlıklı olur.

Benimde şuan kafam çok karışık sizin son durum ne oldu 8. Gün 33 ve 36 saat sonra 41 çıktı vaktini ayarlamadan verdim kan yanlışlıkla beynim yandı yaa çok moralim bozuk

Son durumunuz ne oldu çok merak ettim 5. Gün 4 yıllık dondurulmuş 2 sağlıklı embriyo testimi 8.gün 33 çıktı 36 saat sonra 41 çıktı sizinle çok yakın sonucunuz ne oldu

Haklıymışssın ..9. gün değerim 77 10. gün değerim 130 :) sudan çıkmış balık gibiyim :) allah bu yolda bekleyen bütün kadınların muradını versin..

Haklıymışssın ..9. gün değerim 77 10. gün değerim 130 :) sudan çıkmış balık gibiyim :) allah bu yolda bekleyen bütün kadınların muradını versin..
Çok sevindim, her hamile olana çok seviniyorum, hepimiz benzer üzüntüleri yaşadık ancak biz anlarız birbirimizi. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim 3. gün embriyom resimdeki prenses :) Umarım sen de bu günlere gel, senden sonrakilere yardım et

Allah bağışlasın maşallah size o zaman :) amin inşallah rabbim o günleri göstersin..

kızlar benim dün 10. günümdü kan verdim sonuç 0 çıktı kedni hastaneme sormuştum hemşire yaptırma demişti ama dayanamayıp yaptırdım 12. gün yükselme olabilirmi çok üzgünüm dünden beri.

Merhaba hayır suyu içtim demişsiniz acaba kendınız mı kaynattınız otunu alıp yoksa hazır pakette de var oyle mi yaptınız?

Betahcg
11. Gün 60,
13. Gün 99
15. Gün 110 sanırım umut yok.
22. Gün testi istedi doktor. Bekliyoruz

iki adet 4. gün emnriyorsu

11. gün 572
14. gün 2.203,46

doktorum artık ultrasonda görünebilir dedi
sizce yükseliş normal mi

Merhaba arkadaslar benimde salı günü test günümde 3. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi. 10. gün 30 13. Gün 61.9 çıktı doktorum salı günü tekrar tahlil yaptırmamı istedi inşallah tutunmuştur bebişler

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Ben de bugün 10. Günün transferden sonra test verdim ve 1,2 çıktı. Erken verdiğimi biliyorum ancak sonuç değişir mi, sizde değişti mi?

7. Günümde 2.11
8. Günümde 4.15
9. Günümde 6.20
Sonuclarım böle 3. Gün embriyosu bilgisi olan lütfen yorum yapablrmsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…